BHS Invest I ApS

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Defekt vare søgt rettet hos producent men forgæves. J... hos Multikøb tog ansvar for en ombytning og kontaktede virksomheden. Herefter mig igen for sikring af at opgaven blev løst. Kontaktede igen p... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestilte i juni - fik besked om forsinket levering dvs i august. Stadig ikke leveret. Ikke muligt at komme i kontakt med dem - er firmaet lukket..?

Oceniono na 3 z 5

Dårligt emballeret. Jeg har i dag modtaget et pakke med 4 sortimentsreoler, hvoraf 2 af dem måtte rettes ud, på grund af hårdhændet behandling, hvilket tydeligt kunne ses på kassen. Der var ingen emba... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ufuldstændig leverance - dårlig logistik Jeg bestilte 4 artikler. De 3 blev leveret separat ad 3 gange, så jeg måtte 3 gange til pakkeshoppen. Den 4. artikel er aldrig dukket op. Smart nok at l... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Dane kontaktowe

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ingen problemer, hurtigt og godt

Lagerstatus som passer: Ja
Gebyr for betalingskort: Nej
Mail med ordrebekræftelse: Ja
Mail når ordre ekspederet: Ja
Mail med Track and Trace-nr.: Ja
Login med ordrestatus: Nej
Hurtig ekspedition: Ja

Bestilte 3 varer til brændeovn, og de blev sendt omgående.

19 maja 2015
Oceniono na 3 z 5

Fin vare, dog kunne leveringstiden forbedres.

Som kategorien hedder, Middel - acceptabel oplevelse dog med noget irritation.

Jeg bestilte 2 x galvaniseret stålrør 3/4¨ Men det stålrør der ankom efter en rum tid var et der var dobbelt så tykt og så var der I øvrigt kun 1. Jeg klagede min nød og der blev lovet Nye rør leveret og afhentning af det forkerte. Et par dage efter havde jeg modtaget mine korrekte rør - lækkert, så kunne jeg komme I gang med en bøjlestang. Dog var det forkerte rør ikke blevet afhentet og på trods af at det blev lovet afhentet I 2 omgange, så ligger det stadig I min indkørsel her 3 måneder efter købet. Det er ikke helt let at bakes rundt med et rør på 3 meter.

Men alt I alt en OK oplevelse, bare lidt irritation over at det rør stadig ligger der. Det havde givet de sidste 2 stjerner hvis det var blevet afhentet som lovet. Ellers fin kundeservice fra multikøbs side.

23 kwietnia 2015
Oceniono na 5 z 5

Bestilte søndag en romaskine og modtog vare onsdag. Varen var sat præcis hvor jeg bad om, var pakket sikkert ind og er nu samlet og opsat og virker upåklageligt.

23 kwietnia 2015

Fantastisk

Bestilte en Crosstrainer Torsdag, fik den mandag, dejlig nemt og hurtigt og til en fantastisk pris.
Tak Multikøb

20 kwietnia 2015
Oceniono na 1 z 5

Hold jer langt væk!!! Dårligere service eksisterer ikke!

Jeg købte en Quooker via Multikøb, for at få den leveret til min arbejds adresse. Under bemærkninger skrev jeg, at pakke sagtens kan leveres hos naboen såfremt jeg ikke er til stede.
Varen blev bestillet den 9/4. Den 16/4 efterlyser jeg min vare - jeg prøver at ringe men ingen tager telefonen, efterfølgende ringer jeg igen og opgiver efter at ha været "på hold" i 10 minutter uden at nogen vender tilbage.... Jeg ringer igen og det samme gentager sig. Så prøver jeg igen og får at vide at de vil finde ud af hvor varen er og vende tilbage.
Mange timer senere fpr jeg en mail at jeg kan hente varen på posthuset?
Jeg har bestilt en vare der skal leveres til dør!! (jeg har ikke mulighed for at komme på posthuset)
Jeg informerer dem om at jeg i sådana faldikke ønsker varen, da jeg ikke kan hente dem. Det er bare surt, fordi da jeg ønsker leveret til mit arbejd så har jeg ikke mulighed for at returnere varen!
DETTE ER VIRKELIG DÅRLIG SERVICE!!
HOLD JER VÆK!

16 kwietnia 2015

Hej Martina Banach

Pakken er afsendt som aftalt og vi beklager den er taget med retur på posthuset, som ligger ca 800 meter fra din virksomhed i Charlottenlund. Posten oplyser at forsendelsen er blevet sorteret forkert og der med taget med til afhentning fremfor levering, svaret fra posten kan ses på det trackingnummer du har modtaget på mail. Vi har før din anmeldelse her, bedt posten om at køre den ud igen og kan se den nu er leveret

Men bemærk du har selv valgt at dit firma i Charlottenlund skal stå som køber, du har aktivt valgt erhvervskunde og skrevet dit CVR ind og accepteret de betingelser der er for erhvervskøb.

Vi har IKKE sagt nej til at tage den retur fordi den er leveret til en arbejdsplads, men fordi du har indgået en erhvervsaftale med os. Det vi oplyste var at pakken TAGES retur jvf. den aftale vi lavede med dit firma før pakken blev afsendt.

Du ønskede så her efterfølgende at vi tog den retur jvf. returret for private kunder på 30 dage, det var det vi oplyste ikke kunne lade sig gøre, beklager hvis det er oplyst på en måde så du opfatter det som om vi ikke tager varen retur overhovedet, for det er ikke tilfældet, men vi overholder alle de dele vi oplyser i den aftale vi har lavet med dig.

Multikøb kundeservice

Effektivt!

Bestilte online søndag formiddag - ordrebekræftelse modtaget straks - afsendt mandag og modtaget tirsdag morgen kl. 8 med GLS. Gid alle onlinehandler var som denne!

24 lutego 2015
Oceniono na 5 z 5

Multikøb yder altid en rigtig god service. Har handlet her mange gange og de er altid lige hjælpsomme. Handler pt, VVS til et stort projekt og få både gode priser og hurtig levering som man plejer.

Det er en fin hjemmeside de har og hvor man somrenes finder alt Det man skal bruge til en fornuftig pris

Jan Andersen

12 lutego 2015
Oceniono na 2 z 5

Købet hos Multikøb var helt klart ikke den bedste oplevelse.

Jeg bestilte varen torsdag ved 9-tiden og modtog ordrebekræftelse kl. 09:17. På siden var den pågældende vare forsynet med et gult skilt med teksten: ”Bestil inden klokken 13 og få leveret i morgen”. Jeg var derfor af den opfattelse, at jeg kunne forvente modtage varen den efterfølgende dag som var fredag. Såfremt dette ikke var tilfældet forventede jeg at det ville være nævnt i ordrebekræftelse. På ordrebekræftelse var anført: ”Leveringstid: 1-2 hverdage”.
Varen kom ikke om fredagen ej heller mandag. Tirsdag kontakter jeg telefonisk Multikøb.dk for at høre hvor den bestilte vare bliver af. Det kunne Multikøb.dk ikke lige svare på, men skulle have kundeservice til at vende tilbage. Kl. 11:46 modtager jeg så en ”Ordre opdater” mail fra kundeservice, med en beklagelse af forsinkelsen samt følgende besked: ”Vi forventer afsendelse i dag eller i morgen”. Dette kunne tyde på at varen ikke er blevet bestilt hos Multikøbs leverandør før jeg kontaktede dem om tirsdagen. Igen havde jeg en forventning om at varen ville blive leveret den efterfølgende dag (onsdag). Det holdt ikke, og først om fredagen (en uge efter den forventede levering) modtager jeg varen.
Forkerte oplysninger samt overskridelse af leveringstiden på en hel uge for en standard vare er ikke godt nok. Multikøb.dk var billige, men jeg havde helt sikkert valgt en anden leverandør hvis jeg havde vidst de ikke kunne overholde den lovede leveringstid. Lav pris er ikke alt.

12 lutego 2015

Hej Ib

Beklager den manglende info vedr. leveringen.

Varen var bestilt, skulle sendes fra eget lager, men desværre blevet forsinket da dem vi havde fået til lager samme morgen viste sig ikke at være de rigtige, de kom hjem den 4/2 og efterfølgende afsendt.

Da du kontakter os taler du med omstillingen da salgsafdeling var optaget, de lover en status fra os, her oplyses du så om forsinkelsen, denne info skulle du naturligvis have haft allerede torsdag 29/1 men pga manglende info omkring indlagring fra producenten af de nye, så blev du desværre ikke kontaktet.

Det beklager vi naturligvis og skal sige det er ikke normal praksis og påtalt over for lagret

Flemming kruse
Multikøb ApS

Oceniono na 2 z 5

Garanti

Har købt Ventus vejrstation for 11 mdr. siden. En af vindkopperne er blæst af, men Multikøb vil ikke erstatte på garanti. Man har åbenbart kun 6 mdr. garanti på vejrstationer, men så vidt jeg ved er der garanti på 1 år på produkter og 1 års reklamationsret. Så jeg har sat sat Multikøb i gruppen af ikke leverandører.

10 lutego 2015

Hej Kristian
Tak for din anmeldelse, men har en rettelse til det du oplyser, vi yder 2 års reklamationsret på alle vores produkter også vejrstationer. Nogle produkter har ud over reklamationsretten og så en garanti.

Læs venligst dette link som oplyser hvordan og hvad reklamationsretten dækker

Her fremgår min info vedr. reklamationsret samt at reklamationsretten dækker fejl, som var til stede på købstidspunktet.

Min påstand var at denne defekt ville være opstået inden 11. måneder og som udgangspunkt ikke var/er omfattet af reklamationsretten. Desværre kunne jeg ikke komme til at forklare dig sammenhængen og forskellen på garanti og reklamationsret, da garanti på et produkt er noget der stiller dig bedre end de 2 års reklamationsret.

Her kan du læse om forskellen på garanti og reklamationsret

Fik dig så heller ikke fortalt om hvordan vi kunne løse problemet da mit svar var som som udgangspunkt og at vi skulle have fat i producenten, inden du oplyste at du ikke ville høre på det jeg sagde og afbrød opkaldet.

Vi sidder naturligvis klar til at hjælpe så er ked af at vi aldrig fik chancen for at hjælpe med produktet og med af oplyse hvordan reklamationsretten fungere.

Flemming Kruse
Multikøb.dk

Super god servece

Vi modtog en defekt digital stegetermometer.
Vi sendte en reklamation og få dage efter modtog vi et
nyt. Super god og venlig service.
Mvh.
Preben

6 lutego 2015

Super service 😄

Jeg vil gerne gi Multikøb mindst 5 stjerner . Efter at jeg selv havde kludret grundigt med en bestilling - fik jeg meget nemt fat i Multikøb både på tlf og mail og varerne kom på dagen som lovet - vil bestemt handle med jer igen stor smiley 😄
Venlig hilsen
Anne Mette Tørsleff Larsen

29 stycznia 2015

Fantastisk

Jeg havde brug for hjælp da jeg købte ny bruse kabine og toilet til mit badeværelse. Heldigvis fik jeg al den hjælp jeg skulle bruge og hurtig levering, stillet i mit skur som anvist. Mange tak, vi ses igen

17 stycznia 2015

Hej Svend

Tak for du tog dig tid til at anmelde os :)

Det var en lille udfordring at finde den brusekabine der kunne bruges i dit tilfælde, men det lykkedes og man kan sige at vores kundeservice lærte noget på din henvendelse, så det faktum og det du er tilfreds med forløbet, er til stor glæde for alle ansatte i Multikøb.

Kontakt os endeligt, både dag og aften så sider vi klar til at hjælpe

Flemming Kruse
Multikøb ApS

Nemt, hurtigt og billigt

Det er første gang jeg handler her, og må sige at det er ikke sidste gang.
Bestiller mandag aften og det er leveret i dag onsdag. Nemt hurtigt og ikke mindst billigt

7 stycznia 2015

En rigtig god oplevelse

Jeg bestilte et whiteboard i julegave til min kæreste. Jeg bestilte det i starten af december, så jeg var sikker på, at det ville nå frem. Rigtig hurtig levering! Efter jeg modtog det, pakkede jeg det ind - uden at tage pappet omkring af. Min kæreste tog det med på kontoret i starten af januar, hvor han åbnede for pappet, og whiteboardet var knækket midt over. Han kontaktede herefter kundeservice, som først sagde, at de kunne forsøge at reklamere til posten, men at det nok ikke ville hjælpe.
Efter lidt snak frem og tilbage blev de dog meget opsatte på at reklamere for os til postdanmark, hvilket var dejligt. De sendte whiteboardet til os allerede inden, de vidste, om PostDanmark ville godkende, at skaden var sket under leveringen.
Processen har været meget rodet, men Multikøb har i sidste ende leveret virkelig god kundeservice. Derudover har de været meget tålmodige og virkelig forsøgt at hjælpe os.

29 grudnia 2014

Firma i særklasse!

Jeg giver max stjerner til Multikøb Aps og vil gerne give mange flere.

Denne anmeldelse handler ikke bare om, at firmaet sender en pakke, der når rettidig frem, men snarere om deres kundeservice.

Efter over en længere periode flere gange at have været i kontakt med kundeservice omkring fejl på produkter (som firmaet er uden skyld i), har jeg hver gang talt eller korresponderet med en venlig person, der stiller spørgsmål, der er kompetente og afslører, at de ved noget om de produkter, de sælger.
Hver gang er problemerne blevet løst på en måde, som rækker ud over, hvad jeg havde forventet, og langt ud over, hvad jeg har oplevet ved andre net-handler.

Desuden får man hurtigt svar på mails både dag, aften, ja selv i week-enden. Personligt kunne jeg godt vente et par dage, men selvfølgelig er det rart at vide, at der er gang i ens sag.

Med den behandling jeg indtil nu har fået, kan jeg varmt anbefale Multikøb Aps.

Palle Holm Hansen.

18 grudnia 2014

Vild levering

Det er nemt at finde mange muligheder på hjemmesiden.
Jeg bestilte tirsdag eftermiddag, onsdag formiddag kom første pakke. Jeg vidste hele tiden hvad der skete. Fredag havde jeg sidste del af leveringen, selvfølgeligt uden ekstra betaling for levering.

Klart en webshop jeg bruger igen!

6 grudnia 2014

ØV!!!!!!

INTET har jeg at brokke mig over. Fin vare til en god pris.

De ringede og sagde, at varen var udsolgt om jeg ville have en tilsvarende men i en anden udgave, jo tak.

Flot service, handler gerne der igen

15 listopada 2014

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej