MSP Tuning Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Scam firma hold jer væk… Vi havde købt en udstødning som nu her 18 mdr efter er rådnet over . Og de hverken svare på mail eller tager deres tlf sikke et svindl... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Modtager en defekt vare som jeg sender retur efter endelig at have fået svar på mail fra msp. Utrolig lang svartid hvis overhovedet nogen. Efter endelig at få mine penge retur for den defekte va... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Det er det mest amatøragtige værksted, jeg nogensinde har brugt man sætter en lærling til at lave noget han ikke har forstand på. Havde min maskine ude for at få ny udstødning, cylinder kit, kar... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kan absolut ikke anbefales, har fået lavet service og dele udskiftet to gange. Første gang var batteri ikke tjekket trods stort service plus kontakt ikke var sat i til forlygte, da man skiftede bremse... Zobacz więcej

1. Sprzedawca skuterów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Shop

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Havde jeg bare læst trustpilot inden…

Havde jeg bare læst trustpilot inden jeg lagde en ordre der.
De skriver at varen er sendt d. 6/2 19, nu er det d. 14/2 og endnu intet fået, de reagerer ikke på mail eller tlf.
Det er en elendig service.
Og der er ingen grund til at give reference nr, de reagerer alligevel ikke

14 lutego 2019

Elendig service

Elendig service og når man skriver til dem ang spørgsmål til deres produkter eller problemer med et produkt. Så er det eneste man får tilbage et flabet og ubrugeligt svar

3 lutego 2019
Oceniono na 2 z 5

Mangler vare?

Mangler vare?

Modtog i dag en pakke fra MSP, som SKULLE have indholdt både en doppler krumtap og stage6 lejer.
Tænkte at jeg lige ville prøve MSP for første gang, da jeg skulle prøve noget andet.
Da jeg åbner pakken, opdager jeg at lejerne mangler, hvilket jeg ikke forstår, da jeg ikke har fået en besked om at de skulle mangle?

Syntes sgu at det er lidt træls, at stå med en krumtap som ikke kan sættes i, fordi lejerne mangler, når man har lagt planer med andre om at den blokkene skulle samles i dag....

8 stycznia 2019

Igen problemer med Msp tuning

Igen problemer med Msp tuning. Bestilte tænding og cdi (lørdag 17/11) og fik mail om at pakken var sendt fra msp mandag. Fik faktura hvor der stod at jeg kunne logge ind på min profil og se t’n’t men jeg har ikke oprettet profil. Kontakter msp over mail og har intet hørt fra dem siden(lørdag 24/11) har prøvet at ringe til dem i deres minimale åbningstider men intet svar. Det kan I fanme gøre bedre, havde samme problemer med et stage 6 Racing stempel som var på lager da det blev bestilt og 3-4 dage senere får jeg (da jeg selv ringer) af vide at det ikke er på lager og skal sendes fra fjernlager. Hvad med at informere kunder om det????

Update 28/11: snakkede med en Morten fra Msp Tuning mandag 26/11 som lovede mig mine penge tilbage samme dag men de er dags dato stadig ikk kommet og nu svarer de ikke på mail, mobil eller messenger.

Håber at alle der tænker at de vil handle med dem tænker sig om da de ikke er et CVR nummer værdig

Til Morten fra MSP Tuning’s kommentar: jeg vil da gerne vide hvornår vi har snakket sammen mellem 19/11-24/11. Jeg fik først fat i dig den 26/11. Men det er nemt at lyve uden at føre bevis for sin sag.

Uanset hvad så sendte du ikke nogen pakke mandag som du skrev, du sendte heller ikke pengene retur næste mandag som du også skrev. Jeg bedte om dokumentation på ovenstående men det fik jeg aldrig.

Så hvis du vil have dette slettet så send dokumentation på at du har sendt pakke og penge til tiden.

Men det kommer sikkert heller ikke...

Hvis de leverer dokumentation som understøtter deres påstand så undskylder jeg og så sletter jeg anmelselsen.

24 listopada 2018

Hej Simon
Pakken du bestilte er pakket og sendt mandag, men der ingen sporing på den, så den er formodentlig forsvundet hos postnord.
Vi tilbød dig af sende en ny, men du ville hellere have pengene retur

Vi sendte dine penge retur i mandag som vi lovede, men som vi fortalte dig tirsdag den 27/11 hvor du rykkede for dem, så kan det tage et par dage, inden nets teller og banken har fået taget sammen til sætte penge ind på din konto..
At vi ikke svare på Messenger telefon og mail, passer ikke, vi har både snakke sammen via telefon, og flere gange via Messenger både mandag, tirsdag og onsdag.
Hej har ikke haft kontakt med dig fra den 19-24.
Første gang vi hører fra dig er den 26, så nej påstår ikke vi har snakket sammen fra den 19-24.
Men du påstår; citat; men de er dags dato(den 28/11) stadig ikk kommet og nu svarer de ikke på mail, mobil eller messenger....og det passer ikke..

Jeg bestiller en Ubegrænset CDIBOKS

Jeg bestiller en Ubegrænset CDIBOKS, som ifølge deres leveringstid senest skulle være hjemme ved mig onsdag (Betaler extra for den levering)
Får den først torsdag eftermiddag.

23 sierpnia 2018

Hej Benjamin

Du bestilte den 20/8 klokken 20:25 om aftenen, vi sendte pakken dagen efter klokken 12:40 med Postnord.
Skal ikke kunne sige hvorfor de først er kommet med den torsdag eftermiddag.
Men vi har gjort tingene så hurtigt man kan.

Morten

Oceniono na 1 z 5

Varen passede ikke på den model som var angivet.

Alt kontakt til kundeservices er endt med larmende tavshed fra deres siden.

-----------------------------

Mail sendt igen 15-07-18

14 lipca 2018

Hej Thomas

Det lyder meget mystisk.
Har ikke modtaget nogen e-mail fra dig, du har lavet en bestilling på en Stage6 Street udstødning til lodretstående Peugeot tilbage i marts, det er det eneste der vi har modtaget fra dig.
Hvilken model skulle den ikke passe på?

Morten

Dårlig service

meget uprofessionel service. Hvis du har et problem med en a de vare du har købt hjælper de dig ikke. Hvis din vare virker som den skal tror eg ikke du får et problem men er der noget galt med varen får du igen hjælp. Han svare heller ikke på mine mails længere.

Køb fra speedline istedet for bøvlet på den her hjemmeside.

30 kwietnia 2018

Odpowiedź od MSP Tuning

Tror vi har skrevet 50-60 mails frem og tilbage, hvor vi har prøvet at hjælpe dig.
Men Bettella kræver at få koden til fartbegrænseren med, for at du kan reklamere over den.
At du så her halvandet år efter har købt en ny fartbegrænser som du kan få til at virke ændre ikke på dette.

Tak for hjælpen.

Tak for hjælpen.
Stod med en scooter lang ude på amager, der ikke kunne køre.
Ringer til Morten. Han fortæller at de henter den gerne, laver den og levere den tilbage. Ovenikøbet fra torsdag eftermiddag til fredag middag. Det lød næsten for godt til at være sandt. Men nu her fredag. så er scooteren leveret, repareret og lavet service på.
Jeg kan kun anbefale firmaet og er super tilfreds med jer
Tak Morten!

Carsten

16 lutego 2018

Elendig service...

Starter med at købe en tun sæt hvor der indgik en cylinder og en karburator. Da jeg modtog det havde de sendt det fejl stempel med... Jeg fik fat i dem og fik sendt et nyt. Et par dage senere fandt jeg ud af at jeg skulle bruge en luftfilter adapter til karburatoren. For det fulgte ikke med, jeg så det var på lager så tænkte det var fint nok. Jeg bestilte det og ventede, efter 3-4 dage tænkte jeg over hvorfor jeg ikke havde fået en mail med at det er blevet sendt. Jeg ringet ind til Msp og spurgte hvad der skete. Hvor de så pludselig ikke havde det må lager og der ville gå 9-10 før de kunne have det hjemme.
Jeg fik muligheden for at annullere min order hvor der var et nåleleje også. Jeg skulle bruge luftfilter adapteren så måtte jo modtage den. Men skrev jeg gerne vil have annulleret nålelejet. Og det lovet de mig de nok skulle og sende mine penge retur.
Der gik de 10 dage og der var stadig ikke sket noget, jeg skrev til dem igen. De havde ikke fået det hjem og kunne ikke sige hvornår men nok snart. 1 måned efter jeg havde bestilt min varer ringer jeg ind igen igen, og spørger hvor min varer bliver af. Hvor jeg fik af vide det ville komme i denne uge. Det gjorde det så omsider, men da jeg modtager pakken havde de sendt nålelejet med alligevel, og trukket pengene.
Virkelig dårlig service og ihvertfald sidste gang jeg bestiller der fra, ville ønske jeg havde købt mine varer et andet sted.

11 lutego 2018

Odpowiedź od MSP Tuning

Beklager den lange leveringstid og at lejet ikke er blevet slettet fra din order.
Som jeg har tilbudt dig, kan lejet selvfølgelig returneres på vores regning.

Ubehagelige amatører

Ventede i lang tid på en del der skulle komme hjem. Hver gang bestiller de kun 1 eller meget lille antal af delen - så hver gang jeg skulle ind og bestille den, var den allerede udsolgt igen.

Bestiller så endelig en ordre, med en middel lang besked i orden. Denne er der overhovedet ikke kigget på. Jeg ringer tilfældigvis, for at være sikker på ordren blev ekspederet ordentligt. Ekspedienten i telefonen bliver ret misfornøjet over at jeg har skrevet en besked og bedt dem om noget. Det lykkedes dog at få ham til at efterkomme min forespørgsel alligevel. Men det var en ubehagelig samtale.. Tosse..

Jeg får en R-setup stator og svinghjul hjem. Denne har været monteret før kan jeg se. Bagpladen er skæv, så hjulet støder på stator ved montering. Ud over dette virkede den ikke. Laver kun gnister hvis man træder meget gårdt på pedalen. (Er indstillet korrekt).

Glæder mig til at se hvad for noget pladder i kan svare denne vurdering med. Kom ind i kampen! - man bliver nødt til at tage sin forretning seriøst.

Bremsemaster og udstødning virker fint. Den skal i da have.

Dyr misfornøjet hilsen
Marc

5 lutego 2018

Hej Marc

Tak for anmeldelse
Jeg var ikke misfornøjet, forklarede dig bare at man ikke kan bestille en bremsekaliber og så forvente at få en bremsemaster som er udsolgt.
Der er en grund man ikke kan bestille udsolgte vare, da vores system ikke kan håndtere backorders.
Hvorfor kontakter du os ikke, hvis har modtaget en brugt tænding med skæv bagplade?
Hvis svinghjulet rammer pickup'en skal du blot løsne pickuppen og justere den lidt væk fra svinghjulet.

Oceniono na 5 z 5

Har handlet et par gange hos MSP

Har handlet et par gange hos MSP, de er utrolig hjælpsomme om man ringer eller kontakter via mail, her bliver der endda svaret uden for lukke tid.
Jeg har aldrig haft problemer med de produkter jeg har købt, de har passet og fungerer upåklageligt.
Selv de dumme spørgsmål fra min side af bliver besvaret med respekt og anerkendelse, dette giver tryghed og lysten til man vil handle hos jer igen.
Ved min sidste ordre var der dog en del misforståelser omkring faktura og begrænsninger på varen jeg købte, men trods det vi ikke var enige var der en fin dialog omkring tingene og det blev løst til sidst.
Kan kun anbefale MSP og alle spørgsmål besvares uden man føler sig helt ved siden af som kunde.
Nu er jeg bare spændt på, om den udstødning jeg har købt, kan gå mere end den forrige da kun holdt til 10.000, inden den knækkede.
Men ellers super koncept, bliv ved med det.

10 grudnia 2017
Oceniono na 5 z 5

Brug dem, du vil ikke fortryde det.

I modsætning til andre (dét andet) scooterværksteder i byen, så er jeg simpelthen ovenud tilfreds med MSP-Tuning. - Har haft min Rieju inde hos det andet firma i byen, og de er eddermaneme nogle skvaddernosser; sendte mig en regning på over 6.000,- for halvfærdigt arbejde. Hos MSP fik jeg en gennemrenoveret maskine tilbage hvor der var kælet for arbejdet - den kom ind nasset, olieret og med fejl, og blev afleveret tilbage ren, og spindende som en mis; jeg er simpelthen tilfreds. :)

Eneste minus er, at de ikke havde opdateret deres hjemmeside med deres ferie, så jeg sad uden maskinen i 2 uger. Imidlertid, det sker, og resultatet er deres arbejde er upåklageligt.

TL;DR: super kundeservice, super reparation, super håndværk og, hvilket man fornemmer tydeligt, en mekanikker på stedet, der gør noget ud af sit arbejde.

Simpelthen anbefalelsesværdigt.

27 września 2017

verdensklasse service

verdensklasse service. De klør på med krum hals, både ved mine talrige og mærkelige spørgsmål og når jeg har brug for rådgivning. De gør det super godt, både Morten og knægten på værkstedet:)

27 września 2017
Oceniono na 1 z 5

Dårlig beskrivelse på deres hjemmeside

Dårlig beskrivelse på deres hjemmeside.

Har bestilt et cylinderkit på deres hjemme side, og undre mig over at jeg ingen mail får om at mim vare er sendt.
-da jeg så kigger under kontakt på ders hjemmeside står der at de holder ferie...

Hvorfor skriver man ikke sådan noget i de faner hvor folk bestiller vare så de kan se de ikke har deres ting indenfor et par dage?

Og så kan man ovenikøbet ikke afbestille før i kommer tilbage.

Godt gået gutter.......

8 sierpnia 2017

Hej Rune

Det står midt på forsiden at vi har ferielukket, vi har desværre ikke mulighed for at skrive det i bestillings-fanerne, uden vi skal have fat i programmører osv.
Beklager du har overset det, og at vi ikke kan gøre det tydeligere.

Vi har slettet din ordre.

Oceniono na 1 z 5

Fik tilsendt et stempel med fejl.

Fik tilsendt et stempel med fejl.
Låse dimsen til stempelringen var åbenbart fløjet ud af en grund, allerede efter 10 kilometers tilkørsel fandt jeg ud af det. Formoder at det er en fejl da jeg aldrig har hørt/set noget lignende. Efter et hurtigt opkald fik jeg af vide at det er en fejl fra producenten, og at det ikke har noget med dem at gøre. Så tænker jeg nemlig at det er jer der sælger det til mig, så i må vel tage ansvar for det i sælger, men nehhh nej.
Har oven i købet perfekt blanding, så det kan ikke være noget med for dårlig smøring til stempel.
Og det værste ved det hele var selvfølgelig at det også gik ud over cylinder:(

Hej igen msp
Jeg tror at i har misforstået det jeg har skrevet
Jeg snakker nemlig om den lille dimsedut som sidder mellem hakket ved stempelringen. Og ikke låseringene, for de var ikke fløjet ud. Jeg gentager, det var ikke låseringene, men den dut der sidder oppe ved stempelringen;)

Tak for svaret:)
Jo det skal jeg nok.

Hej igen Msp tuning. Vil bare lige fortælle alle at jeres service er virkelig dårligt.
Og fraråder alle fra at købe hos dem. For de er så pisse ælendige til at hjælpe deres kunder og gøre dem glade.

15 czerwca 2017

Hej
hvis det er stiften som holder stempel-ringen på plads der er røget ud så dækker garantien, send den retur.

Oceniono na 4 z 5

super fint sted MEEEEEN

altså jeg fandt de dele jeg manglede til at få min scooter til at køre hurtigt nok :) Og jeg var så heldig at de var på tilbud men da jeg så havde bestilt dem fik jeg aldrig noget nr til at tracke pakken. Så fandt det selv på deres site men da jeg så trykkede "vis pakken" stod der at der var en fejl så troede jeg at jeg var blevet snydt:( Men brugte så nummeret på postnords ejen hjemmeside og det gik fint. Fik delene 5 dage efter bestilling og det hele er her så den får 4/5 stjerne efter som det hele ikke var HELT perfekt men det er sikkert ikke deres skyld :) måske postnords skyld.....

23 marca 2017
Oceniono na 3 z 5

Useriøs kundeservice

Bestiller en sportspakke ved MSP-TUNING.DK D.2 Sep Kl.18.33
Som inkludere en Cylinder og karburator, to meget vigtige elementer på en scooter, to dage efter modtager jeg varen og der var bestilt tid til værksted til påbegyndelse af tingene, mod alt forventning åbner jeg pakken og ser der kun ligger en cylinder!?!
I en Sportspakke som KUN indeholder Cylinder og karburator.
Hvordan kan man glemme sådan noget i første omgang?
Ringer så til Morten og hører hvad søren der lige sker.
Han undskylder og påpeger hurtigt det er lærlingen som har pakket det.
Fair nok, men træls.
Dagen efter modtager jeg så karburator og til alt forventning er der ikke automatchoker på hvilket min Neos har.
Den har så manuel choker, dette var ikke oplyst på hjemmeside, det så dog kommet på efterfølgende kan jeg se, hvilket han nok påpeger når han ser dette.
Nu har jeg så prøvet og skrive en mail til ham omkring at sende karburator retur hvorved han måske kunne sende en udstødning tilbage til mig, det er samme prisklasse vi snakker om, håbede han var lidt flair og ville gøre lidt for kunderne.
Men som han nævner, der jo ingenting i danmark der gratis, så jeg skal betale fragt både for karburator OG den nye udstødning hvis dette skulle komme på tale.
Jeg tænkte i første omgang at dette ville jeg ikke.
Men efter nogle dage, er jeg kommet frem til at jeg ikke gider bøvl med alt det manuel choker osv. på min scooter og hellere ville modtage udstødningen og betale det fragt når nu han ikke vil dette, bare den ENE vej.
Nu svarer han så ikke pr. mail.

Håber han vil kontakte mig hvis/når han ser dette.

Efter alt det roderi her, anbefaler jeg ikke at handle her da han ikke virker som om han er til for kunder og vil afhjælpe et evt. problem der ville opstå.
Jeg handler her ikke igen.

Efter oplægget her har Morten kontaktet mig og været så flink at tage karburator retur og sende en udstødning til mig i bytte.
Det er dæleme service og bare det eneste jeg savnede i første omgang.
Han får lige en stjerne mere grundet dette.

MVH KIM

20 września 2016
Oceniono na 5 z 5

Har handlet her et par gange, hvor jeg altid har fået varerne til tiden.
Oplevede en enkelt gang jeg fik en vare, der ikke passede, selv om jeg havde gjort opmærksom på den skulle passe. Der returnerede de bare beløbet uden de store problemer

14 września 2016
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej