Rigtig god leveringsservice! Leveringen var hurtig, servicen var god, og priserne var meget rimelige. Jeg er virkelig tilfreds og kan varmt anbefale dem.
Reakcja na opinię
Hurtig og præcis levering af en CTEK oplader i en forseglet kasse. Opladeren lever HELT op til beskrivelse og funktion.
Reakcja na opinię
Leveringen på 2-3 hverdages levering holdt ikke helt…fik varen efter 6 dage….4 hverdage. Men varen var som forventet
Napisane przez firmę
Mekster – for dig, der går op i din bil
Mekster er en moderne og pålidelig onlinebutik til dig, der ønsker at passe godt på din bil på en nem og tryg måde. Her finder du et bredt udvalg af reservedele, biltilbehør, bilpleje, værktøj og motorolie, nøje udvalgt til at passe de fleste bilmærker og modeller på markedet. Uanset om du er en erfaren gør-det-selv-mekaniker eller blot ønsker at udføre grundlæggende vedligeholdelse, tilbyder Mekster produkter, der kombinerer høj kvalitet med konkurrencedygtige priser.Vores mest populære kategorier
Reservedele Tilbehør Værktøj Bilpleje OlieMeksters motormagasin – læsestof til dig, der går op i din bil!
MotormagasinNapisane przez firmę

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Odpowiedź od Mekster.dk
Fantastisk service. Fik bestilt forkerte vinduesviskere. Frode blev sendt retur og pengene overført hurtigt.

Odpowiedź od Mekster.dk
Let at bestille og til en OK pris. Hurtig levering, så alt perfekt - kan kun anbefales.

Odpowiedź od Mekster.dk
Jeg bestiller en vare, ganske vist en mindre, og pengene trækkes fra min konto, men jeg får inne andet end en ordrebekræftelse, og gentagende mail til firmaet reageres der ikke på.

Odpowiedź od Mekster.dk
Når man køber motorolie på nettet, skal man virkelig se sig for. Mekster lokker med "billige" priser, men snyder på vægten. De sælger nemlig olien i 4-liters dunke i stedet for de normale 5-liters dunke – og det fremgår ikke af annoncen. Man opdager det først, når man zoomer helt ind på billedet. Det er uærligt, og formålet er udelukkende at vildlede kunderne. Det er første og sidste gang, jeg handler dér. Det er simpelthen for dårlig stil. Fy for...!

Odpowiedź od Mekster.dk
modtog dele som ikke passede.med andre reservedels nummer end bestilt