Mrsushi Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

In Alkmaar. Via de ipad app besteld (veel vaker gedaan, automatisch ingevuld), kreeg een mail, bestelling onderweg. Uur later, nog niks. Gebeld, bezorger was naar een ander dorp gereden, zelfde st... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Wat een achterlijk bedrijf. Meermaals besteld. Alles is altijd te laat, ze zijn slecht te bereiken. Het is vaak al helemaal slof eer het is aangekomen. Laatst met onze familie sushi willen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Smakeloos, droog en ijskoud . De slechtste sushi welke ik ooit heb gegeten. Hierop een klacht ingediend en compromis gekregen om gratis nog een keer te bestellen. Deze keer na mijn bestelling niet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zojuist direct via de app bij Mr Sushi Heemskerk besteld. Dit is goedkoper dan via thuisbezorgd.nl Snelle bezorging, heerlijk, warme crispy box, 6 mini loempias en 6 maki zalm/avocado en een sake roll... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 78

Napisz recenzję

Voedselvergiftiging

Ernstige klachten na bezorging: Voedselvergiftiging zonder twijfel.
Gisteren hebben wij eten laten bezorgen door Mr. Sushi. De bezorging verliep prima, maar de gevolgen waren helaas heel vervelend.
Mijn zoon en ik zijn in de loop van de nacht allebei erg ziek geworden met heftig overgeven. Dit kan niet mis te verstaan te maken hebben met de geleverde sushi. Ik hoop dat de manager direct de versheid van de ingrediënten en de hygiëne in de keuken controleert, want dit is een gevaar voor de gezondheid.

9 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Eten oke maar veel te laat

Eten was oke maar voor zoveelste keer duurde het heel lang voordat bestelling werd geleverd. Dit keer ruim twee uren. Tip Mr. Sushi: als je het aantal bestellingen niet aan kan zet er dan een limiter op. Systeemtechnisch piece of cake. Wel zo klantvriendelijk. Niet echt bevorderlijk voor jullie imago. Volgende keer maak ik de sushi zelf wel. Ruim binnen twee ure:-).

5 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Hebben hun bestelling niet uitgeleverd

Hebben hun bestelling niet uitgeleverd, zeggen van wel maar hebben hem blijkbaar (als het al zo is) bij iemand anders voor de deur gezet. Zeggen dat ze gebeld hebben maar er zijn geen gemiste oproepen.
Fouten maken oke, maar alles aan elkaar liegen en je laten duperen voor een behoorlijk bedrag is niet oké

28 czerwca 2026

19:56 een bestelling geplaatst

19:56 een bestelling geplaatst. Thuisbezorgd geeft aan 30-45 min bezorgtijd. 21:22 gebeld waar onze bestelling blijft? ‘Over 15 min wordt u bestelling bezorgd’. 21:34 worden we terug gebeld, uw bestelling wordt gewijzigd door omstandigheden. Oké, dat betekend dus dat onze bestelling nog niet de deur uit is bij jullie.
Ondertussen om 22:17 nogmaals gebeld waar onze bestelling blijft. We wachten ondertussen al ruim 2u op een bestelling.
22:44 nogmaals bellen, telefoon wordt niet meer opgenomen.
Om 22:50 wordt onze bestelling pas bezorgd. Schandalig Mr. sushi Voorhout!!!! Neem geen bestellingen aan, wanneer je de capaciteit niet hebt!! Zo hou je in ieder geval tevreden klanten.

27 czerwca 2026

Wat een schijt zaak

Wat een schijt zaak. 2.5 uur moeten wachten tot dat onze bestelling eindelijk bezorgd werd. Na drie keer klagend Bellen geen sorry van hun kant en ook nog een koud eten.
Nooit meer ga ik daar bestellen zeker geen aanrader voor iemand anders……..

25 czerwca 2026

Eerst 20min te laat bellen

Eerst 20min te laat bellen. We kunnen ieder moment langskomen na 40min de bezorger is onderweg niks geen excuses niks geen korting op de rekening uiteindelijk bijna een uur te laat.

24 czerwca 2026
Oceniono na 1 z 5

Te laat en slechte kwaliteit

Voor openingstijd al een bestelling geplaatst voor het avondeten. Alsnog een uur te laat. Toen ik belde dat ik al bijna een uur met een klein kind op eten zit te wachten kon er geen excuus vanaf. Ze herhaalde alleen dat het eten inmiddels onderweg was. Ook was dit keer de kwaliteit ver onder gemiddeld.

20 czerwca 2026

Waardeloos

Waardeloos. 3.5 uur moeten wachten. Heb een tosti gemaakt en die lauwe sushi lekker mee terug laten nemen. Eens maar nooit weer.

11 czerwca 2026

Na 2,5 uur wachten niet eens een sorry en verkeerde vulling in sushi

Gisteren 2,5 uur gewacht op onze bestelling. We snapten wel dat het een feestdag is, maar dit gaat te ver. Geprobeerd te bellen met de vraag waar ons eten bleef, maar de hoorn werd er gewoon op gegooid of het belletje compleet genegeerd. Uiteindelijk kwam de bezorger (zonder sorry te zeggen voor de vertraging) met ons eten. Een van de sushi rollen had een verkeerde vulling en de avocado was overrijp (te zacht en bruinig). Ontzettend teleurstellend.

25 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Wat een mega slechte sushi

Wat een mega slechte sushi. Echt nog nooit zoiets meegemaakt. Alles viel uit elkaar zo droog en hard was de rijst. De avocado was veel te hard. Er zat geen soja, wasabi en stokjes bij. Bah wat zonde van die 30 euro

7 maja 2026
Oceniono na 2 z 5

Mr.Sushi Amstelveen steeds slechter

Mr.Sushi Amstelveen gaat steeds harder achteruit. Op een rainbow roll hoort avocado te zitten, maar die zit er niet op.
Vorige keer ging het ook al niet helemaal goed.
Jammer, slecht!

27 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Oude taaie sushi - vis niet oké

De bestelling kwam keurig op tijd. De poke bowl was netjes gemaakt, de zalm smaakte echter niet naar zalm. Zelfs de katten wilde het niet. De 1p sushi schaal was echt niet te eten. De buitenkant van de sushi rolls was taai, de rijst was lauw, de vis was niet lekker. Het leek alsof het sushi was die 3 dagen buiten de koelkast had gestaan. Echt zonde van het geld.

25 kwietnia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej