Zobacz, co mówią recenzenci
Crispybox in Den Haag via Uber besteld. We kregen met keiharde korst, donkerbruine, gefrituurde, naar olie ruikende dingen, die door moesten gaan voor crispy sushis. Leken meer op te lang in oude olie... Zobacz więcej
Dit was helaas de slechtste sushi die ik ooit heb gegeten. De Ebi Tempura bestond vrijwel alleen uit deeg, de handroll was één grote klomp rijst, en de Dragon Roll smaakte alsof de viskuit al maanden... Zobacz więcej
In Roosendaal besteld. Levering was precies op tijd. Sushi is lekker is de 1e keer dat wij hier bestellen normaal bestellen we bij sushipoint. Ik heb al goede verhalen gehoord van vrienden en doch... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
🌱 Freshly made sushi everyday! We have 21 stores based in the Netherlands that we are very proud of and would like to improve even more with your help! 💖 Get free sushi rolls with every order depening on order your order size. If you loved your experience with us please share it with us!
Dane kontaktowe
Holandia
- hayaisushi.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
NIet bestellen scheelt geld en frustratie.
We hadden een bestelling doorgegeven en de bezorger belde 2 minuten voor het geplande tijdstip dat hij iets later zou zijn. Iets werd ruim een uur, want na de levering konden de warme gerechten de prullenbal in daar deze koud waren en opnieuw geleverd moesten te worden. Als compensatie kregen we een op een mobiel een bericht voor de compensatie, maar nu een dag later helemaal niets. Kortom slecht eten, slechte service en onbetrouwbaar.
Fatna
Snelle service, heerlijke poké bol en sushi en zeer vriendelijke bezorger. Een echte aanrader, ik ga zeker opnieuw weer bestellen
Eten niet aangekomen
Eten niet aangekomen, bij bellen alleen het antwoord 'al langer onderweg', daarna werd er opgehangen.
Nooit meer bestellen hier.
Na ik weet niet hoelang gewacht te…
Na ik weet niet hoelang gewacht te hebben, en gebeld, waar er gewoon werd opgehangen. De goorste sushi ever gekregen, ongelofelijk. Gooi je geld gewoon in de prullenbak, geeft meer voldoening. Ik kan dit gewoon niet geloven
Slecht ervaring ❌
Bonnumer : 32373 - 18-03-2026 —16:45 Precies op dit moment. Ik ben dol op sushi. Maar helaas heb ik sushi besteld bij Hayai Sushi, en het was echt de slechtste ervaring ooit. De vis was niet vers; ik kreeg jeuk op mijn tong en andere delen van mijn lichaam door de bedorven vis ik weet echt zeker dat vis was niet vers . En de smaak was vreselijk. ❌
Vriendelijke bezorging en goed en…
Vriendelijke bezorging en goed en betaalbaar eten.
Super aardig personeel heerlijk gegeten…
Super aardig personeel heerlijk gegeten voor een goede prijs
Garnaal was niet goed gebakken rauw van…
Garnaal was niet goed gebakken rauw van binnen en heb een mail gestuurd met de klacht en foto niet op gereageerd ook geen sojasaus of stokjes gekregen
Bezorger was agressief aan de telefoon…
Bezorger was agressief aan de telefoon en bij buren afgeleverd. Geen excuses gekregen.
Slechtste Poke bowl aller tijden
Poke bowl besteld. Op tijd geleverd, vriendelijke bezorger. MAAR, De poke bowl zat zout in. Snap niet zo goed waarop ze dit gestrooid hebben. En Mayonaise alsof je een portie patat eet! Tot dusver de slechtste poke bowl aller tijden!
Bestelling geannuleerd geld niet teruggestort
Bestelling geplaatst, later kreeg ik een telefoontje dat een artikel uit de bestelling niet op voorraad was. Deze bestelling is daarom op advies op de mail geannuleerd. Meerdere keren contact opgenomen hierover, er wordt geen serieuze actie genomen. Het is al een week geleden en mijn geld is nog steeds niet teruggestort.
In Roosendaal besteld.
In Roosendaal besteld.
Levering was precies op tijd. Sushi is lekker is de 1e keer dat wij hier bestellen normaal bestellen we bij sushipoint. Ik heb al goede verhalen gehoord van vrienden en dochter. Qua levering zijn ze beter dan bij sushipoint en echt op de afgesproken tijd. De sushi smaakt wel iets anders maar zeker de moeite waard om nog eens te bestellen. Zeker ook de prijs is dit wel betaalbaarder.
Eten is niet bezorgd en toen ik vroeg…
Eten is niet bezorgd en toen ik vroeg waar het eten bleef is er letterlijk recht in mijn gezicht opgehangen. Alsjeblieft verspil je geld niet aan deze vreetschuur🥴
Super slecht! Geloof positieve ervaringen niet!
Geloof de ervaringen op thuisbezorgd niet! Ik wacht al 3 uur op bezorging. Inmiddels 6x gebeld, 2x voicemail ingesproken en gemaild. Geen enkele reactie. Bezorging zou 30-45 min duren. Echt zonde van je geld
Bezorging duurde langer dan gehoopt…
Bezorging duurde langer dan gehoopt sushi was wel te eten enkel soyasaus vergeten wat erg jammer was.
Niet bestellen
Niet bestellen, oplichters!
Besteld, na twee uur niets ontvangen. 13x vestiging gebeld, wordt niet opgenomen. Inmiddels vier uur verder…. Nooit meer!
Echt schandalig slecht
Echt schandalig slecht. De halve bestelling miste, dit kan gebeuren dus het restaurant gebeld. De telefoon wordt opgenomen met HALLO??? De jongenman heeft alles behalve manieren maar zegt dat het tweede gedeelte van de bestelling er met max 20 min is. 40 min verder nog steeds niks. Nadat ik weer gebeld heb wordt er beloofd dat het er echt ieder moment kan zijn. Na 10
Min wachten weer gebeld. De bezorger zou in de straat zijn. Nadat we het tweede gedeelte in ontvangst hebben genomen blijken de de warme items ook nog eens ijskoud te zijn.
1 grote teleurstelling.
Bestelling geplaatst voor afhalen in…den Bosch
Bestelling geplaatst voor afhalen in Den Bosch en vervolgens voor een dichte deur gestaan. Meerdere keren gebeld en gemaild, ook contact opgenomen met andere vestigingen om vervolgens te horen te krijgen dat ze geen contact hebben onderling. Geen Sushi maar wel betaald, schandalig!!
Heerlijke sushi
Bestelling nooit bezorgd filiaal Capelle aan den ijssel
Ik was bij een vriend en we hadden een bestelling geplaatst bij de filiaal in Capelle aan den IJssel.
Er is betaald en al, echter is de bestelling nooit bezorgd. We hebben meerdere keren gebeld maar telefoon werd ook gewoon niet opgenomen. Heel bijzonder dit, is me nog nooit overkomen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.