3,3

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Oceniono na 2 z 5

Amazing place

Amazing place, great food and drinks
I got disappointed because i asked for a flag or a candle to the table or dessert because i made this weekend for my boyfriends birthday. So i wanted a small special details, i did receive a confirmation e mail that it will be done but nothing was there. I mentioned to the waiter at the table before dinner - 0 results. Place like this should set a bit more focus on details because those are creating an experience for the guests.
Wine was sold out , fair enough but the waiters approach - come on! I guess thats the new generation in communication with guests.

5 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Vi havde et fantastisk ophold på…

Vi havde et fantastisk ophold på Mossbylund Spa Hotel — det var over al forventning fra start til slut.
Spaområdet var utrolig hyggeligt og afslappende, med en skøn atmosfære både inde og ude. Personalet var meget venlige, professionelle og fik os til at føle os virkelig velkomne.
Maden var også en stor oplevelse — lækker, velsmagende og flot serveret. Værelserne var flotte, rene og meget komfortable. Hele stedet emmer af ro, kvalitet og luksus.
Vi kommer helt sikkert tilbage og kan varmt anbefale Mossbylund til alle, der ønsker afslapning, forkælelse og en oplevelse ud over det sædvanlige.

24 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig oplevelse og ekstremt…

Virkelig dårlig oplevelse og ekstremt skuffende håndtering.

Jeg glemte desværre min MacBook på værelset efter check-out. Kort tid efter havde der været rengøring. Da jeg opdagede det, kontaktede jeg hotellet med det samme og kørte hele vejen fra Danmark tilbage for selv at lede, men computeren var væk. Samtidig mangler også min oplader og en olie, og ingen af delene er blevet fundet i deres lost and found.

Hotellet har selv oplyst, at der ikke har været andre gæster på værelset efter os den dag, og at det kun er rengøringspersonalet, der har haft adgang. Det gør det endnu mere uforståeligt, at tingene bare er forsvundet uden nogen forklaring.

Hotellets håndtering har været under al kritik. Jeg har flere gange spurgt ind til, om de har gennemgået overvågning, men det svarer de slet ikke på. I stedet fik jeg at vide, at de stoler på rengøringsmedarbejderen, fordi hun har arbejdet der i 20 år. Det er simpelthen ikke et seriøst svar i en situation, hvor en gæsts ejendele er forsvundet.

Senere fik jeg pludselig oplyst, at der også havde været en person under oplæring med inde på værelset, men det blev der ikke fulgt op på eller undersøgt yderligere.

Der er med andre ord ikke blevet lavet en reel undersøgelse. Man har bare valgt at afvise sagen.

Faktum er, at mine ting lå på værelset, og efterfølgende har hotellets personale haft adgang. Alligevel står jeg nu uden både computer og øvrige ejendele og uden nogen form for ansvar eller hjælp fra hotellet.

Jeg kan på ingen måde anbefale stedet, hvis man forventer, at ens ejendele bliver håndteret ansvarligt.

31 marca 2026
Oceniono na 2 z 5

Old and warn

Old, warn out room in cheap materials, not in any accordancewith the price.
Spa was average, only one sauna, not to clean changing room.
Staff was kind.

14 lutego 2026

Vackert, mysigt, gott!

Jag har just besökt Mossbylund med jobbet. Det var en väldigt trevlig vistelse, allt var till belåtenhet. Rent, fräscht och god service. När jag behövde extra hjälp fixade personalen det med ett leende.
Spa:et var fantastiskt att besöka. Vilken vacker och avslappnande miljö ni har skapat. Har redan rekommenderat er till familj och vänner.

5 lutego 2026

En fantastisk semesterdag

Jag hade en helt fantastisk upplevelse på detta spahotell! Från det ögonblick jag klev in kände jag mig välkommen och omhändertagen. Personalen var otroligt vänlig, tillmötesgående och professionell, och de gjorde verkligen allt för att se till att min vistelse var perfekt.

Maten var en riktig kulinarisk upplevelse.

Spa-anläggningen var ren, modern och väl underhållen. Jag kan varmt rekommendera detta spahotell till alla som söker en avkopplande och lyxig upplevelse

1 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Absolutely magical and amazing place

Absolutely magical and amazing place. The service was outstanding; we received great offers on last-minute massages and enjoyed the most delicious dinner and drinks in the bistro. Everything was wonderful, and we highly recommend a visit to Mossbylund.

18 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Mossbylund, aldrig igen.

Har aldrig varit på ett ställe där jag känt mig så påpassad på ett negativt sätt. Fick inte röka inom rökrutan om jag drack en drink som jag köpt i baren. Fick inte beställa en GT till min kamrat med mindre än att jag fick be bartendern följa med mig och peka ut min vän som jag skulle beställa till. Kommer aldrig frivilligt att besöka Mossbylund igen. Dessutom var maten inget att ”skriva hem till mor om”. Usch. Uselt!

27 maja 2024

Balsam for sjælen ❤️

Total afslapning i smukke omgivelser og vi boede endda på et billigt værelse. Lækkert SPA område med smuk og meditativ udsigt til naturen. Fantastisk mat Imødekommende personale. Vi gik en tur til Nærtliggende Bongska Huset, som også var en dejlig perle ❤️
Hvis man skal finde noget negativt, vil det være at nogle gæster har misforstået konceptet og taler højt og meget i mobiltelefon, MEN det berettiger ikke til en lavere score.
Vi kommer helt sikkert igen - mange gange for vi får meget luksus til få penge.
PS - super lækker morgenmad ❤️

11 sierpnia 2023

Fuel for the soul

My family and friends were there yesterday It was absolutely amazing really good food relaxing the smile staff is located surroundings lovely spa of I would like to say It was delicious and amazing for the price no debate

27 lipca 2023

På gensyn...

At rejse er at leve men at rejse til Mossbylund er balsam til sjælen ❤️
Den lille svenske perle har det hele. Stemning, god service, fantastisk mad og beliggenhed.
På gensyn ☀️

6 czerwca 2023

Var på Seniordagar

Var på Seniordagar! Mycket trevligt ställe med mycket god mat och trevlig personal! Mycket väl Coronaanpassat!
Kan rekommenderas!!

29 listopada 2020
Oceniono na 3 z 5

Vackert beläget men restaurangen behöver rutiner

Vackert och underbart mysigt spa. Beläget nära strand. Köpte ett fredagspaket som var riktigt mysigt med spabehandling som var super.
3-rättersmenyn var riktigt god men personalen behöver rutiner och utbildning men tanke på pris. Småsaker (fel) som drog ner betyget en hel del då jag värderar service högt.
Rekommenderar dock Hotell Mossbylund generellt.

19 maja 2017

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej