Morres Wonen Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Verkopers Amber en Dominique hadden alle tijd voor ons ,heel behulpzaam!! om meubels bij elkaar te zetten ,en hun mening -advies te geven ,niet opdringerig ,maar je goed uitleggen over de voor en na... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer goed geholpen door Jacco! we waren al bijna 3 jaar op zoek naar een nieuwe bank, echter door de vervelende maten ging dit enkele keren niet helemaal naar wens. Jacco bleef geduldig en heeft ons u... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom. Ook de dame aan de receptie was zeer vriendelijk en kwam spontaan naar ons en riep onmiddellijk een verkoopster die heel sympathiek overkwam en zeke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gisteren een eetkamertafel van Bree's met stoelen en bankstel van Enzo Luca+ salon van Enzo Luca gekocht bij Morres Wonen te Hulst. Wij werden in onze keuze geadviseerd en begeleid door medewerker Ja... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Jedzenie, napoje i tytoń

Napisane przez firmę

Morres is in Hulst ontstaan in 1909 als kleine meubelmakerij en is in 110 jaar uitgegroeid tot dé speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres heeft een sterke focus op Retail, Leisure en Hospitality én combineert deze onder 1 dak. Dankzij deze unieke formule is Morres uitgegroeid tot ruim 40.000m2 destination store die vooral veel woonplezier wil geven. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken met unieke huis collecties en de uitstekende expertise van onze medewerkers. In het eigen restaurant geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 196

Napisz recenzję

goede service

16 sierpnia 2025

Beste Patrick,

Een goed sevice is wat wij van Morres graag bieden. Dank voor de positieve feedback.

Mooi aanbod

Mooi aanbod, interessante ligging, ook andere zaken in omgeving die interessant zijn. Daguitstap wanneer we iets aan meubelen nodig hebben. Vast koop addres

14 sierpnia 2025

Beste mevrouw Hellemans,

Een dagje Moressen altijd een goed idee! Fijn dat jij dat ook helemaal zo ervaart.

Correcte service

Correcte service, 100 % tevreden

8 sierpnia 2025

Beste Johan,

Daar houden we van, klanten die 100% tevreden zijn.

Vriendelijke bediening

Vriendelijke bediening, de verkopster en aan de kassa. Hebben goede informatie gegevven.

7 sierpnia 2025

Beste heer Martens,

Mede hierdoor is een dagje Moressen altijd een goed idee! Dank je wel voor jouw complimenten voor onze collega's.

Kwaliteitsaflevering.

Vriendelijke vakmensen en meekijkend omtrent kwaliteit aflevering. Top.

2 sierpnia 2025

Beste David,

Bedankt voor de positieve beoordeling!
Wat een mooie woorden over onze service en collega's.

Koen - Morres

Grote keuze mogelijkheden.

Grote keuze mogelijkheden.
Ruime parking, toch op niet piekmomenten.
Ruime winkel.

31 lipca 2025

Beste Jurgen,

Zo is een dagje Morressen toch altijd een goed idee!

Bij Morres moet je zijn

Bij Morres moet je zijn, ze bieden een groot gamma aan meubelen. Het personeel is uitmuntend vriendelijk, ze luisteren naar wat klanten wensen, geven tips en vooral een goede service

Beste Danny,

Dank je wel voor al deze prachtige complimenten! Dit is ook precies waar Morres voor staat; gastvrijheid, een enorme collectie, goed plus vriendelijk advies en kennis.

Erg efficient

Erg efficient , zowel op kantoor, verkoper en de mannen die de bank in huis brachten

Beste mevrouw Lenssen,

Tevreden van aankoop tot en met bezorging, dat horen wij graag!

Gewoon Topservice

Beste heer Balaes,

Kort maar krachtig en een super mooie beoordeling, dank je wel!

Aankoop Montel bank 🛋️

Duidelijke uitleg over de bank die wij gekocht hebben van het merk Montel Montel nodigt klanten uit voor een zgn. Vip weekend dat er zou zijn met hapjes en drankjes maar dat was meer een lokkertje want daar hebben we niets van meegemaakt . Desondanks hebben we wel een Montel bank aangeschaft

27 lipca 2025

Beste heer Strooband,

Dank je wel voor het delen van jouw ervaring en faadback. Excuses dat het onthaal niet was zoals aangegeven, Uiteraard gaan wij intern bespreken wat hier de reden van was.

Vriendelijk

Vriendelijk, vlot en professioneel personeel

24 lipca 2025

Beste heer, mevouw Van Heghe,

Dat zijn hele mooie positieve trefwoorden voor Morres, hartelijk bedankt hiervoor!

Oceniono na 3 z 5

Bij Morres vind ik steeds mijn keuze

Bij Morres vind ik steeds mijn keuze. Echter de verwerking van de bestelbon liet te wensen over. De verkoper kon niet inoggen en niet afprinten wat heel wat vertraging met zich meebracht. Hij kon ons niet de geschatte levertermijn bezorgen wegens geen informatie. Dit kan beter voor een zaak zolas Morres.

23 lipca 2025

Beste heer, mevouw,

Dank je wel voor het delen van jouw ervaringen in deze review. Heel vervelend dat er door een probleem van het systeem enige vertraging is ontstaan. We hopen dat dit niet voor te veel ongemak heeft gezorgd.
Mochten we je nog ergens van dienst kunnen zijn, laat ons dat dan svp weten.

Oceniono na 4 z 5

Steeds vriendelijk en behulpzaam…

Steeds vriendelijk en behulpzaam personeel. Hebben kennis van zaken.
Goede tot zeer goede kwaliteit van meubelen.

23 lipca 2025

Beste Marc,

Hartelijk bedankt voor jouw mooie complimenten voor onze collega's en voor onze meubelen zelf!

Fijne ervaring !

Vanaf binnenkomst helpt iemand je naar de plek waar je zou kunnen vinden wat je zoekt, dus gerichter zoeken. De verkoper deed de rest.

22 lipca 2025

Beste mevrouw Blockstael,

Een fijne ervaring, daar zorgen we graag voor bij de grootste woon- en slaapspecialist van Nederland en België. Dank je wel voor het delen van deze beoordeling!

Waardevol personeel.

Personeel is meedenkend, kundig, geduldig en zeker niet opdringerig. Een ander pluspunt wat we hebben ervaren is het gebruikmaken van de expertise van collega's van andere afdelingen en tijd nemen om tot een bevredigende oplossing te komen.

21 lipca 2025

Beste heer/mevrouw Verreijen,

Dat zijn heel wat mooie complimenten die je ons geeft, dank je wel. Fijn dat je zo tevreden bent over jouw dagje Moressen!

Prima geholpen

18 lipca 2025

Beste Roland,

Tevreden over onze hulp, dat is wat wij graag horen, dank je wel.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej