Leveringen ble gjort til feil adresse. (Gost stykke unna min adresse) jeg fikk leveringen min takket være at hun som fikk den feilevert kjørte den til meg. Det finnes ingen tlf nr hvor du kan kontak... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Veldig god mat. Det eneste negative var at leveringen kom for sent på dagen. Sendte en klage på dette og fikk refundert hele leveringen, som var av litt størrelse. Har forståelse for at logistikken ik... Zobacz więcej
Dette er første gangen jeg har benyttet meg av morgenlevering, og hadde derfor litt spørsmål rundt å sende til min bror som bor i en helt annen by en meg, samt at han bor i en studentbolig. Sendte e-p... Zobacz więcej
Min datter hadde bestilt levering til vår adresse. Jeg fikk melding klokka 06.00 idag om at pakke var levert. Jeg har nå sjekket postkasser, trapp til alle naboene og her ligger ingen pakke. Min datte... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bakevarer, frokostpakker, ferskpresset juice, aviser og magasiner levert hjem til deg før du våkner 🥐🍞🍊☀️🥖
Dane kontaktowe
Akersgata 55, 0107, Oslo, Norwegia
- Support@morgenlevering.no
- www.morgenlevering.no
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
fin gjeng på kundeservice❤️
flinke på å ordne opp med den gang det er noe som mangler eller feil ved bestilling<3 har alltid opplevd at alt er riktig, men fikk en uheldig opplevelse ved sist levering og etter kontakt med kundeservice var de veldig hjelpsomme og tok vare på meg som kunde 🥰
Aldri opplyser om mangel i levering
Aldri opplyser om mangel i levering, og det skjer hver eneste gang. Og sist gang jeg klaget på at jeg ikke har fått noe fikk jeg refusjon på 1.89 kr. Det var alt for sjenerøst!
Formiddagslevering
I forbindelse med samboeren min sin bursdag tenkte jeg å varte opp med en god frokost på dagen hennes. Jeg bestilte derfor fra morgenlevering dagen før. Først og fremst fikk jeg ingen ordrebekreftelse, og det var ingen mulighet for å se hvordan ordren lå an. I god tro ventet jeg til dagen etter og spent åpnet jeg døren for å ta en titt på dørmatten…. Her var det ingenting. Jeg sjekket postkassen og rundt huset men fortsatt ingen pakke fra morgenlevering. På nettsiden deres står det at målet var å levere før klokken 8 på lørdager, jeg gjorde derfor et forsøk på å kontakte kundeservice i 9 tiden. Morgenlevering har ingen kundetelefon men benytter Mail og messenger, jeg tok derfor kontakt på begge disse platformene men her var det heller ingen svar å få. Når klokken var kvart på ett fikk jeg en sms om at leveringen var utenfor dørmatta… Dette syns jeg er altfor dårlig, først og fremst var det ingen måte å få hjelp av kundeservicen deres og i tillegg kom maten lenge etter vi måtte finne på noe annet til frokost. For et meget uprofesjonelt opplegg, dette ble siste gangen fra disse. Styr unna!
Betaler for en produkt man ikke får
Betaler for en produkt man ikke får. Jeg bestilte bursdagsgave og den ble ikke levert og ikke svar på kundeservice i åpningstiden.
Dessverre ikke mulig å gi 0 stjerner
Dessverre ikke mulig å gi 0 stjerner, som det samme som antall levering og tilbakemelding.
Utilgjengelig "support" i tillegg.
Aldri hatt problemer
Aldri hatt problemer, fått det jeg har bestillt.
Ved en anledning var det leveringsstans grunnet været og alle pengene ble refundert, pluss et lite plaster på såret. Super kundeservice!
Anbefales på det varmeste
Har fått og gitt Morgenlevering flere ganger.
Ferske brød, rundstykker, og søtbakst/gjærbakst. Nydelig appelsinjuice.
Siste mottatt var bursdagspakke og sjokoladekaken var nydelig yummy!
Mye for pengene.
Har vært i kontakt med kundeservice på mail.
Hyggelig og raske svar. Veldig behjelpelige.
Kjempefin måte å sende gaver
Kjempefin måte å sende gaver til fjern og nær, og til alle anledninger.
Rask og trivelig kundeservice når du klarer å bomme på datoen. 😅
Superfornøyd!
Bruker Morgenlevering jevnt og trutt, og 98% av tiden er alt helt som det skal med levering, både mtp. innhold i bestilling og leveringstidspunkt. De ytterst få gangene dette ikke er tilfelle, har de en helt enestående kundeservice som både svarer raskt, og ordner opp i alle eventuelle problemer uten noe styr eller stress. Kunne ikke vært mer fornøyd!
Morgenlevering er gøy både å gi og få!
Morgenlevering er gøy både å gi og få! En gang skjedde en feil med leveringen, men det ble ordnet opp i med en gang! Super service😃
«Ingen leveringsgaranti»
Bestilte levering og hele familien gledet seg. På nettsiden skulle leveringen komme rundt 08:00(på lørdager), men det var ingen leveringsgaranti. Klokken 0930 var MORGENleveringen enda ikke kommet, så jeg kontaktet kundeservice på e-posr. Ingen svar. Klokken ble 11:00 og jeg sendte en ny epost. Ingen svar. Kl 12:00 får jeg en generert melding om at de beklager men har glemt av å levere bestillingen :) og en 20% rabatt til senere. Hva i alle dager tenkte jeg. En ting er at det har skjedd en feil, men det å ikke klare å kommunisere det ut før etter 4 timer med venting blir for dumt. Og å servere en liten 20% rabatt for plaster på såret fungerer faktisk ikke. De tok visst den «ingen leveringsgaranti» som at de ikke trenger å levere i det hele tatt :) terningkast 1.
Bestiling på nesten 1000kr ble gjort 2…
Bestiling på nesten 1000kr ble gjort 2 uker før levering. Eneste de klarte å få med i pakken var et kort der det står at det var kjedelig at de ikke klarte å levere og en pakke kjeks.
Svindel-levering er nye navnet på AS’et
Klarte ikke levere varene
Fikk melding litt over kl. 08, samme dag som varene skulle leveres, at de ikke klarte å levere varene allikevel. Hadde de kansellert dagen før, hadde man ihvertfall hatt mulighet til å ordne noe annet koselig til personen som skulle motta varene. Dette er utrolig dårlig!
Ordren ikke levert
Jeg gledet meg til matbestilling levert til min mors 80-årsdag. Men neida, kun en liten andel av orderen ble levert. Bare tulipanene - maten fikk hun ikke. Elendig service! Nå venter jeg på tilbakebetaling for det som manglet.
Helt ræva oppførsel
Helt ræva oppførsel.
Får ordrebekreftelse og alt i orden, og kvelden før levering får jeg beskjed om at orderen er kansellert !!!! 😡😡😡
Fraråder å bestille noe herfra.
Utrolig skuffende opplevelse - useriøst!
Gjorde en bestilling dager i forveien (bursdagsgave til andre siden landet) med levering 18/1. Får ordrebekreftelse og alt er greit. 17/1 ish kl. 23 får jeg melding om at ordren min er kansellert ”Vi beklager så mye, men vi rakk dessverre ikke å få med dine varer før fristen hos vår distributør gikk ut. Du får selvfølgelig pengene tilbake”. Det hjelper ikke meg å få pengene tilbake når jeg nå står her uten noen gave. Utrolig dårlig, upålitelig tjeneste og vil ikke handle her igjen.
Skulle ordne en levering til noen
Skulle ordne en levering til noen, men kunne ikke levere til den adressen. Så endret adresse til meg selv, men kunne ikke levere til meg heller. Jeg har fått morgenlevering mange ganger, så det syns jeg er rart. Vet at mange andre har fått på adressen/plassen jeg egentlig skulle levere til. Veldig snedig.
De leverer som de skal, hver gang!
Har brukt morgenlevering selv flere ganger, og det fungerer hver gang. Mottakeren blir alltid glad. Denne gangen var jeg den heldige mottakeren. Skikkelig bra greier. Nydelige matvarer også, ofte ting som man ikke hadde kjøpt i butikken selv.
Fikk ikke varene mine en morgen og tok…
Fikk ikke varene mine en morgen og tok kontakt med kundeservice.
De svarte med en gang. Hyggelig og hjelpsom. kundebehandler ordnet opp med en gang.
Tusen takk!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.