Montus Business AcademyRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Har været på 2 kurser og begge med virkelig gode undervisere og godt indhold. Rammer fine og holdene ikke for store. Har derudover ikke grint så meget før på et kursus - virkelig gode cases og bil... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg fik mere ud af kurset end jeg havde forventet og der var plads til at gennemgå egne arbejdsopgaver, så man kunne få ført det ud til tasterne på kurset.

Oceniono na 5 z 5

Jeg deltog i ChatGPT kursus. Underviseren var ekstremt kompetent og kunne stoffet ekstremt godt. Underviseren var samtidig en god underviser der forstår behovet for at tage hensyn til indlæringsevne d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var en intens dag, med en yderst kompetent underviser. Han var sjov, godt tempo så alle kunne følge med, god til at lære fra sig, Dog var dagen for lang, de sidste 2 timer fin jeg ikke så meget... Zobacz więcej

1. Kurs
  2. Szkoła dla dorosłych
  3. Szkoła informatyki
  4. Instytucja edukacyjna
  5. Instytut szkolenia z oprogramowania
  6. Centrum szkoleniowe

Napisane przez firmę

Vi er et efteruddannelsesinstitut, der udbyder kvalitetssikrede og højaktuelle kurser, konferencer og uddannelser til modne erhvervsfolk, som ønsker at udvikle deres faglige og personlige kompetencer. Alle arrangementer afholdes i luksuriøse, 5-stjernede hotelomgivelser og sker i samarbejde med en lang række yderst kompetente og erfarne undervisere og foredragsholdere.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

174 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Kort, godt og motiverende

Et Leder-event med flere inspirerende oplæg. En virkelig god måde at få inspiration og viden på. En dag med tid til lederskabet og refleksion, der bidrager til endnu mere fokus på trivsel og arbejdsglæde hos medarbejderne og en selv.

23 sierpnia 2024

Koordinatoruddannelsen hos Montus Business Academy

Jeg har netop afsluttet Koordinatoruddannelsen hos Montus Business Academy, og det har været en god og berigende oplevelse. Her er et par grunde til, hvorfor denne uddannelse har været fantastisk:

Professionelle og Inspirerende undervisere.
Fra dag ét blev jeg mødt af dygtige undervisere, som ikke blot besad en enorm faglig viden, men også evnede at formidle denne viden på en engagerende og inspirerende måde. Deres praktiske erfaring fra erhvervslivet gav undervisningen en ekstra dimension, som gjorde teorien mere anvendelig og relevant.

Montus Business Academy har formået at sammensætte 5 aktuelle og relevante moduler. Emnerne, der blev dækket, var nøje udvalgt for at sikre, at de matcher de krav og udfordringer, som moderne koordinatorer står overfor. Dette gjorde, at jeg nu føler mig bedre rustet til at håndtere komplekse koordineringsopgaver i min dagligdag.

En del af uddannelsen bestod af praktiske øvelser og hands-on, hvilket virkelig var brugbart. Denne hands-on tilgang gav mulighed for at øve sig i realistiske situationer og få feedback fra både undervisere og medstuderende, hvilket var utroligt værdifuldt for min læringsproces.

Et af de store plusser ved Koordinatoruddannelsen var muligheden for at netværke med andre i lign. jobs. Gennem gruppediskussioner kunne vi dele erfaringer og bedste praksis, hvilket skabte et rigt læringsmiljø.

Moderne faciliteter og lækre rammer
Montus Business Academy har valgt at afholde deres koordinatoruddannelsen på Marriott Hotel, som har nogle fine undervisningsfaciliteter. Moderne teknologi, komfortable undervisningslokaler og en generelt inspirerende atmosfære bidrog til at gøre læringen både behagelig og effektiv. Det er tydeligt, at Montus investerer i at skabe et miljø, hvor deres kursister kan trives.

Fokus på personlig udvikling
Uddannelsen hos Montus handler ikke kun om faglig viden, men også om personlig udvikling. Der var en stor fokus på at styrke vores personlige kompetencer såsom kommunikation, ledelse og work-life balance, hvilket har gjort mig til en mere selvsikker og kompetent koordinator.

Konklusion
Mine 5 torsdage hos Montus Business Academy har været en rigtig god uddannelsesmæssige oplevelse. Deres kombination af dygtige undervisere, relevant og praktisk indhold, og et inspirerende læringsmiljø har virkelig gjort en forskel for mig. Jeg kan varmt anbefale Koordinatoruddannelsen hos Montus Business Academy til alle, der ønsker at styrke deres kompetencer og karriere inden for koordination og ledelse.
Eneste lille minus er, at 5 dages undervisning måske er lige i underkanten til, at man kan kalde det en decideret uddannelse.

27 czerwca 2024

Lærerig uddannelse

De 5 dage på koordinator-uddannelsen, kom godt rundt om de kompetencer og udfordringer man har brug for i jobbet som koordinator. Personligt har jeg fået en masse læring i form af tips og tricks til Outlook samt kommunikations- og planlægningsværktøjer, der hjælper til at blive mere effektiv og struktureret.
Mariott sørgede for fine rammer og flot forplejning.

27 czerwca 2024

Jeg deltog på Sekretær og PA kursus

Jeg deltog på Sekretær og PA kursus på Mariott, København.
Det var tre yderst inspirerende indlæg fremført at 3 helt fantastiske undervisere, der forstod at fange vores interesse med deres entusiasme og indlevende fremførsel af deres indlæg.
Kan helt klart anbefales

Sekretær-event 2024

Fantastisk Sekretær-event af Montus.
Gode oplægsholder som både var gode med deres formidling og var sjove.
Min varmeste anbefaling!

Sekretær-event - God inspirationsdag

Jeg deltog i sekretær-eventet, og jeg blev meget positivt overrasket.
Det var virkelig god inspiration og oplægsholderne var gode og inspirerende.
Jeg tog en del gode værktøjer med hjem til kontoret og har arbejdet videre med at få effektiviseret min outlook og også med at få brugt Copilot mere aktivt.
Særligt Copilot sessionen var god.

Veludført kursus

Veludført kursus med en masse indhold til brug på arbejdspladen. Det var både seriøst og humøristisk.
Stor anbefalding herfra

Oceniono na 5 z 5

Mit første event hos Montus og det var…

Mit første event hos Montus og det var helt fantastisk - Halvdagsevent med tre meget forskellige oplæg - alle oplægsholdere var professionelle, aktive og nærværende. Fik meget mere med hjem end jeg havde forventet. Jeg kommer gerne igen og giver mine bedste anbefalinger.
PS - forplejning og set-up var første klasse!

Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej