Montus Business AcademyRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Har været på 2 kurser og begge med virkelig gode undervisere og godt indhold. Rammer fine og holdene ikke for store. Har derudover ikke grint så meget før på et kursus - virkelig gode cases og bil... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg fik mere ud af kurset end jeg havde forventet og der var plads til at gennemgå egne arbejdsopgaver, så man kunne få ført det ud til tasterne på kurset.

Oceniono na 5 z 5

Jeg deltog i ChatGPT kursus. Underviseren var ekstremt kompetent og kunne stoffet ekstremt godt. Underviseren var samtidig en god underviser der forstår behovet for at tage hensyn til indlæringsevne d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det var en intens dag, med en yderst kompetent underviser. Han var sjov, godt tempo så alle kunne følge med, god til at lære fra sig, Dog var dagen for lang, de sidste 2 timer fin jeg ikke så meget... Zobacz więcej

1. Kurs
  2. Szkoła dla dorosłych
  3. Szkoła informatyki
  4. Instytucja edukacyjna
  5. Instytut szkolenia z oprogramowania
  6. Centrum szkoleniowe

Napisane przez firmę

Vi er et efteruddannelsesinstitut, der udbyder kvalitetssikrede og højaktuelle kurser, konferencer og uddannelser til modne erhvervsfolk, som ønsker at udvikle deres faglige og personlige kompetencer. Alle arrangementer afholdes i luksuriøse, 5-stjernede hotelomgivelser og sker i samarbejde med en lang række yderst kompetente og erfarne undervisere og foredragsholdere.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

174 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Rigtig godt og lærerigt kursus.

Jeg deltog i Koordinatoruddannelsen.
Rigtig godt og lærerigt kursus med flere gode undervisere, som fagligt var meget dygtige og inspirerende. Fik redskaber med hjem, som jeg kan anvende med det samme. Kan kun anbefale Montus Business Academy's kurser.

18 listopada 2025

Kære Cristina

Hvor er det dejligt at høre om din oplevelse med Koordinatoruddannelsen!

Det glæder os virkelig, at både undervisningen og underviserne har givet dig et godt udbytte og inspiration, som du kan tage med videre. Det er netop dét, vi stræber efter med vores uddannelser.

Mange tak for, at du tog dig tid til at dele dine erfaringer med Montus – det sætter vi stor pris på. Vi håber at se dig igen på et af vores fremtidige kurser 😊

Jeg kan varmt anbefale Montus

Jeg kan varmt anbefale Montus. Jeg har været på flere af deres kurser og har været meget tilfreds med kvaliteten af undervisere og indhold.
De kurser jeg har taget var praksisnære og kunne bruges med det samme.

Montus er et professionelt firma, som tager deres kunder alvorligt og altid er klar til at hjælpe.

18 listopada 2025

Kære Henriette

Tusind tak for de pæne ord! Det betyder virkelig meget for os at høre, at vores kurser har givet dig både fagligt udbytte og noget, du har kunnet bruge med det samme i praksis.

Vi er glade for, at du har haft gode oplevelser med både undervisere og vores måde at arbejde på – og tak fordi du tog dig tid til at dele det. Vi håber at se dig igen på et af vores kommende kurser 😊

Oceniono na 4 z 5

Det var et rigtigt godt kursus…

Det var et rigtigt godt kursus "Personlig planlægning og effektivitet" og meget dygtig og engageret underviser - men det var vitterlig ringe stole - når man skal sidde en hel dag - bør det være stole og borde der kan justeres - derfor kun 4 stjerner

11 listopada 2025

Kære Bo

Tak for din ærlige og fine anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at du havde udbytte af kurset og oplevede underviseren som både dygtig og engageret 😊

Du har helt ret i, at komforten betyder meget, når man sidder en hel dag – og kommentareren om stolene tager vi bestemt med videre.

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele både ros og feedback – vi håber at se dig igen på et af vores kurser!

Adfærdsdesign og Nudging

Rigtig godt kursus, som jeg kan bruge i det daglige både på job og hjemme.

Særdeles god underviser, som kunne holde os igang både med opgaver og tale.

11 listopada 2025

Kære Janne

Tusind tak for dine søde ord – det er virkelig værdsat!

Det glæder os at høre, at kurset har givet dig værdi både i dit arbejde og derhjemme, og at underviseren har været både engagerende og inspirerende.

Tak fordi du valgte Montus som kursusudbyder, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at få muligheden for at byde dig velkommen igen på et af vores fremtidige kurser. 😊

Virkelig godt kursus

Jeg deltog i kurset "Personlig planlægning" og fik virkelig meget ud af det - det er et af de bedste og mest konkrete kurser, jeg har deltaget i, og jeg kunne bruge det med det samme.

Kære Heidi

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at kurset levede op til dine forventninger, og at du fandt indholdet både konkret og relevant.

Tak fordi du valgte at deltage hos os – vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen på et kursus hos Montus.

Personlig planlægning

Jeg deltog i "personlig vagtplanlægning", hvilket efterlod mig med flere brugbare værktøjer, mange aha oplevelser og værdifuld sparring og vejledning.
Kompetente. lyttende og undervisere der var gode til at lære fra sig og inddrage kursisterne.

Kære Gitte

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du fik så meget ud af dagen. Vi er virkelig glade for, at du gik derfra med nye perspektiver og konkrete værktøjer, du kan bruge i praksis.

Vi håber meget at kunne byde dig velkommen igen på et senere tidspunkt.

Personlig planlægning

Jeg deltog i kurset "Personlig Planlægning".
Det var super godt og brugbart. Redskaber jeg straks kunne gå hjem og bruge i min hverdag.

Kære Lotte

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at "Personlig planlægning" har givet dig konkrete redskaber, som du kan bruge i din hverdag. Det er netop den værdi og effekt, vi stræber efter at skabe på vores kurser.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber meget at få fornøjelsen af at byde dig velkommen på et af vores kurser igen i fremtiden.

Rigtig godt kursus

Rigtig godt kursus

8 października 2025

Kære Louise

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det godt at høre, at du har haft en god oplevelse med kurset!

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback, og vi håber at få muligheden for af at byde dig velkommen igen en anden gang.

Grundlæggende ChatGPT kursus

Jeg deltog på grundlæggende ChatGPT kursus, og havde ikke de store forventninger. Men endte dagen med at være blevet meget klogere, og følte virkelig at jeg nu har fået et godt indblik i hvad ChatGPT kan hjælpe mig med i mit arbejdsliv og privatliv. Underviseren var god til at tilrettelægge dagen efter os deltagere og vores viden og behov, og stedet vi var på, var virkelig lækkert.

21 sierpnia 2025

Kære Rikke

Mange tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at kurset har givet dig ny viden og inspiration, og at du har haft en god oplevelse med både underviseren, indholdet og rammerne.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen på et af vores kurser igen i fremtiden.

Anbefales

Kursustilbud om konflikthåndtering gennem mit arbejde, med en dygtig oplægsholder og jeg fandt det utrolig spændende og lærerigt. Anbefales.

3 marca 2025

Kære Sandra

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at kurset i konflikthåndtering har været både spændende og lærerigt for dig. Det betyder meget, at du har haft en god oplevelse med både vores underviser og indholdet.

Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden, og ønsker dig alt held og lykke på din videre færd.

Fint og operationelt Excel VBA kursus

Fint og operationelt Excel VBA kursus. Venlig og vidende underviser.

13 stycznia 2025

Kære Dennis

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores Excel VBA-kursus. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at både kursets indhold og underviseren levede op til dine forventninger.

Vi håber at kunne byde dig velkommen på et af vores kurser igen i fremtiden!

Montus Business Academy

"Følelsesmæssig intelligens" - fantastisk kursus

"Følelsesmæssig intelligens"
Fantastisk kursus i lækre rammer, med en super underviser. Engageret, god til at formidle og ikke mindst til at inddrage os kursister.
Gik hjem med hovedet fyldt af tanker, refleksioner, og ikke mindst med rigtig godt humør.
Og måske vigtigst har det givet mig øget overskud og rummelighed i hverdagen med kollegaerne.
Ville ønske for alle at de kunne få lov at deltage.

21 listopada 2024

Kære Iben

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget at høre, hvordan kurset har gjort en forskel for dig – både professionelt og personligt. Vi er glade for, at du har haft en så positiv oplevelse, og vi håber at kunne byde dig velkommen på et af vores kurser igen i fremtiden.

Montus Business Academy

Oceniono na 5 z 5

Virkelige et godt og lærerigt kursus…

Virkelige et godt og lærerigt kursus med meget inspirerende og gode undervisere, som kan holde gejsten oppe på selv et meget komprimeret kursus
Kan kun anbefale Montus Business Academy's kurser. De har virkelig en høj standard.

20 listopada 2024

Kære Henriette

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord. Vi sætter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lærerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Caisa // Montus Business Academy

"Personlig planlægning" kursus

"Personlig planlægning" kursus
Super kompetent underviser, god blanding af teori / oplæg og praktiske opgaver i små grupper, lækker morgenmad + frokost og kursuslokaler (Hotel Marriott, Kbh.)

7 listopada 2024

Kære Vibe

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord om vores kursus i personlig planlægning. Vi sætter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lærerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Caisa // Montus Business Academy

Lederevent 23/8-24

Jeg havde oprindeligt tilmeldt mig sekretærevent, da jeg synes programmet så spændende ud, men måtte afmelde 2 måneder før. Hos Montus tilbød man så at jeg kunne deltage i Lederevent i stedet. Begge events var gratis, så meget flot af Montus at tilbyde alternativ.

Jeg fortrød bestemt ikke min deltagelse i Lederevent. Det blev en yderst inspirerende formiddag og selvfølgelig var indlæggene også appetitvækkere til betalingskurserne, men jeg synes, jeg fik meget med hjem. Jeg fik en vitaminindsprøjtning til mit lederskab - både på det personlige og arbejdsmæssige plan.

Det er ærgerligt, at kurserne ligger i den dyre ende. Måske mindre mondæne omgivelser kunne sænke prisen, så det blev nemmere at få godkendt deltagelse på et af de mange virkelig spændende kurser. For selvom de flotte omgivelser og lækre buffeter netop er lækre, så er det jo det faglige indhold, der trækker.

23 sierpnia 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej