Mols Bolsjer Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 2 z 5

Smagsmæssigt smager bolcherne ikke af ret meget, og efter ca. 1-2 minutter i munden er smagen totalt væk, og man har kun en intens sukkersmag. Det der heddet "Rustne søm" er en virkelig skuffelse!... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den flotteste service! Bolcherne sendes få timer efter bestillingen er godkendt - desværre for mig.. Jeg havde nemlig lavet en temmelig træls fejl (jeg havde bestilt konfirmandbolcher til en 50 års... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kom ud til fabrikken som ikke havde produktion denne dag som jeg havde håbet, men de ansatte gav sig tid til at give os en fantastisk rundvisning ved de slukkede maskiner, og stor tålmodighed til... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Faldt over hjemmesiden via facebook reklame og måtte bare eje de nedsatte Klarborg dyrebørn. Nemt at bruge hjemmesiden og jeg fik god information om pakken hele vejen indtil jeg modtog den og spm bo... Zobacz więcej

1. Sklepy ze słodyczami
  2. Sklep ze słodyczami
  3. Dekoracje i architektura wnętrz
  4. Produkcja żywności

Napisane przez firmę

Håndlavede bolsjer. Besøg os i søkøbstaden Ebeltoft. Kom og smag på super sprøde bolsjer og lav din egen slikkepind eller gå på opdagelse i vores spændende butik. eller på vores store webshop med meget andet end bolsjer.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

292 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 104

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Alt var i skønneste orden.

Bolsjerne var pakket rigtigt fint så de ikke gik i stykker undervejs. Ordren blev ekspederet hurtigt. Der var osse vedlagt en smagsprøve og det giver lige det sidste. Lækre bolsjer, MUMS.

Hej Lone🤩

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for du er tilfreds.

Altid hurtig ekspedition

Altid hurtig ekspedition

4 grudnia 2024

Hej Mette😊

Vi bestræber os altid på, at sende vores pakker afsted så hurtigt så muligt. Dejligt du er tilfreds☺️

Fantastisk service

Fantastisk service, og hurtig betjening.
Hurtig levering. Gode bolsjer

Hej Christina☺️

Vi er enormt glade for din feedback! Dejligt vi kunne leve op til forventningerne🤩

Rigtig god service.

Rigtig god service.
Nemt at finde det man gerne vil have.
Og har fået varen hurtigt.
De smager godt. 👍
God jul. 🎄

Hej Gitte🤩

Tusind tak for de flotte ord!

Fin lille pakke

Fin lille pakke, med krak-kort på, så posten kunne levere korrekt.👌

30 listopada 2024

Hej Jan😊

Mange tak for din anmeldelse

Friske og lækre produkter

Hurtig levering.
Selvom det var tilbuds slik var det friskt og lækkert, i en fin indpakning

Hej Marianne

Vi er glade for din feedback🤩

Oceniono na 5 z 5

Alletiders at købe hos jer

Alletiders at købe hos jer. Fik hjælp undervejs, så det blev helt perfekt 😊

Hej Birgit😊

Tusind tak for din ordre! Vi bestræber os altid på at hjælpe der hvor vi kan.

Det indkøbte smager jo fantastisk👍😋😋

Det indkøbte smager jo fantastisk👍😋😋
Og så var leveringen jo lynhurtig.

Hej Jette☺️

Vi er glade for du er tilfreds med dine varer!

Tak for at dele din oplevelse.

Oceniono na 4 z 5

Har ikke modtaget det som jeg bestilte…

Har ikke modtaget det som jeg bestilte for 2 uger siden.
Derfor er det ikke en god oplevelse.

Tak for hurtig svar og nu er pakken/julekalender endelig på vej.

26 października 2024

Odpowiedź od Mols Bolsjer

Hej Gitte, Det er fordi du har bestilt en julekalender som vi har længere leveringstid på.
Hvilket også er oplyst inde på hjemmesiden.
Beklager hvis du ikke har læst det :)
Mvh. Mols Bolsjer

Oceniono na 3 z 5

julekalender 2024

det er 2 forskellige julekalendere som jeg endnu ikke har modtaget.
Glæder mig til at prøve noget nyt som er håndlavet og fra jeres butik

25 października 2024

Odpowiedź od Mols Bolsjer

Beklager den lidt længere leveringstid på julekalendere i øjeblikket.
Vi håber du bliver glad for dem :)
Mvh.
Mols Bolsjer

Levering

Levering uden problemer

1 października 2024

Odpowiedź od Mols Bolsjer

Dejligt at høre, vi gøre vores bedste for at sende pakken sikkert og hurtigt.
Mvh.
Mols Bolsjer

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej