Mht cafeen: Rigtig dejligt, der findes en glutenfri salat, og man kan bede om glutenfri brød til. Lækre rødbeder, salat, nødder og god dressing! Men røget dyrekød står som første ingrediens i Oldtid... Zobacz więcej
Egentlig spændende museum men enormt stressende med meget høje lyde som intet havde med udstillingerne at gøre og som gjorde det svært at koncentrere sig om oplevelsen. Museet er meget mørkt og ud... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fem stjerner til museet, men maks én stjerne til caféen, som stort set havde udsolgt – endda også af det brød, som skulle følge med den enlige salat, der var tilbage at “vælge” imellem. Kedeligt, at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Oplev menneskets mangfoldighed i fantastiske rammer. Spændende arkæologiske og etnografiske udstillinger for børn og voksne.
Moesgård Allé 15, 8270, Højbjerg, Dania
- www.moesgaardmuseum.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Overvurderet og overprissat - Moesgaard er ikke for alle
190 kr. pr. voksen betyder, at et par hurtigt skal betale omkring 380–400 kr. bare for at komme ind. For en almindelig familie er det mange penge for et par timers museumsbesøg. Selvom børn har gratis adgang, er det stadig en høj barriere for mange.
Det rejser også et principielt spørgsmål: Når kulturinstitutioner får offentlig støtte og taler om at være “for alle”, er en så høj entré så ikke i praksis med til at udelukke mennesker med lav indkomst? For nogle familier er 400 kr. en mærkbar udgift i budgettet – og så bliver kultur et spørgsmål om økonomi fremfor interesse.
Oven i entréen kommer cafépriser, der føles ude af proportioner. At betale omkring 48 kr. for en saft, der ikke er friskpresset, virker voldsomt. Det giver en følelse af, at man befinder sig på et eksklusivt turiststed snarere end i en folkelig kulturinstitution.
Udstillingerne er visuelt gennemarbejdede, men samlet set føles oplevelsen overvurderet i forhold til prisen. Når man markedsfører sig som et museum for fællesskab og læring, bør prissætningen også afspejle, at almindelige familier faktisk skal have mulighed for at være med.
Egentlig spændende museum men enormt…
Museet er meget mørkt og udstillingerne kommer til at fremstå meget dystre og svære at finde rundt i.
Generelt var der dårlig service fra personalet som ikke virkede interesserede i at give publikum en god oplevelse men blot sælge billetter - ingen orientering om hvor det kunne være godt at starte eller hvor man kunne finde garderobe mv - vi fik allernådigst udleveret en brochure over stedet, som egentlig også var ret uoverskuelig at finde rundt i
10 g dyreryg i Oldtidssalaten, tag lup med!
Mht cafeen:
Men røget dyrekød står som første ingrediens i Oldtidssalaten, og efter graven rundt i salaten fandt jeg 3 små tynde små frimærker kød. Gik op og viste det til skranken, der affærdigede mig med at sådan var det. Selv om salaten ellers var rigtig god, føler jeg mig snydt af en falsk vare- betegnelse 🤔
Ikke noget for teenagere
Ikke noget for teenagere. Var der i uge 42 med 2 teenagere (min egen og en udvekslingsstudent). Det var ikke ret spændende for dem. Vi tager meget på museer, men desværre et stort museum med ikke så mange teenage interaktive aktiviteter, der mangler fx evt et vikingespil, virtual reality, osv. I kunne fx bruge de 2 støre skærm til at vise noget om vikingernes liv i stedet for den kamp på 2 minutter. Udstillingen om familien var faktisk den bedste for dem.
Vildt imponerende sted for store og små
Jeg husker mine barndom besøg på det gamle Moesgaard -gode oplevelser- , men hold da op hvor er der sket noget. Det er virkeligt blevet et meget gennemført og tjekket museum. Gode interaktive præsentationer. Noget for alle aldre fra bedstefar på 80, de unge og selv min søn på 5 var helt væk og ikke til at drive derfra- selv efter 6 stive timer var han klar på mere. Stor anbefaling herfra!
Lovely environment
Lovely environment, personnel and premises.
The 1+1 seasonal pass is something you should have if you live anywhere close to it; it comes in handy with any guests you might receive.
God og flot og fint til børn.
Vi som en familie på 4 (børn på 7 og 9) brugte 4 timer der. Vi så det hele og det var vildt godt og fantastisk flot og lækker mad i cafeen også... Børne og voksne var underholdt. Så stor værdi for pengene.
Vikingedage her sidst i Juli
Vikingedage her sidst i Juli, er i den grad blevet udvandet, jeg tænker, at det var sidste gang jeg kom!
Dårlig cafe, gode udstillinger.
Jeg giver 2 stjerner, da cafeoplevelsen trækker hele museumsoplevelsen ned.
Jeg besøgte Moesgaard d. 23. juli 2025 i aftenåbningen. Jeg havde tjekket cafeens åbningstider, men havde så lige overset, at den i aftenserveringen, kun serverede buffet og ingen af de almindelige varme retter. Og ellers den kolde servering.
Jeg henvendte mig i cafeen kl. 17, og fik oplyst at alle buffetkuverter var udsolgt, og der kun var de kolde retter.
Jeg blev virkelig overrasket og følte mig totalt afvist. Museet giver udtryk for at de har en høj standard i historieformidlingen og giver indtryk af international standard. Selve logoet MOMU, har man hentet det fra et kendt museums logo i New York (MOMA)??? Cafeen følger overhovedet ikke med og det virker som om at cafeen lever højt på, at der ikke lige ligger nogle konkurrencedygtige cafeer/restauranter rundt om hjørnet. You can take it or leave it, man kan byde sine gæster dårlig cafemad. Jeg kommer tilrejsende langvejs fra og overvejer ikke at skulle bestille menu og bord inden museumsbesøget. Cafeen BØR tilbyde et par varme retter i aftenåbningen, og det skal ikke bestilles i forvejen. Det kunne fx være de retter som man tilbyder i dagsåbningen. Det bør kunne klares i aftenåbningen i højsæsonen, især når der kun er aftenåbent en gang om ugen. Det er simpelthen under lavmålet, at jeg måtte købe en slatten sandwich, der ikke var frisk længere.
Og jeg spørger, har man tilrettet buffetserveringen på lokale, der så bestiller i forvejen? Man kan jo gå i cafeen uden at betale billet til museet. Det er vel museets gæster cafeen skal servicere? Gæster som kommer for at se en god udstilling, og skal have stillet sulten undervejs med et varmt aftensmåltid.
Det er desværre ikke første gang at jeg har fået en dårlig oplevelse i cafeen, for et par år siden var jeg ude for en sindssyg lang ventetid på maden.
Min anbefaling er – tag din egen mad med eller spis godt til inden du besøger museet, og tag et andet sted hen at spise bagefter.
Udstillingen, som jeg så var god, men den dårlige cafeoplevelse trak hele oplevelsen ned.
Vikinge træf elendigt.
Vikinge træf elendigt.
Ud over man giver en masse penge for at gå blandt mange vikinge salgssteder er :
Madkøen til det eneste mad sted en time
Kun 2 boder med mega køer der kan købes drikke
Kun en bod med mad
Udsolgt mad hurtigt
Meget lidt udvalg af mad og drikke
Mega lange køer til de få events
Ellers meget hyggeligt og sjove indslag men mad og drikke fungerede ikke.
De frivillige er mega søde.
Har idaag besøgt moesgaard muserum det…
Har idag besøgt moesgaard muserum med min kærste og det var en oplevlse af de bedre det må jeg sige meget lærerigt og sjovt god måde at se udstillingen på fra steenalder til nu tid.
Virkelig spændende og flot museum
Virkelig spændende og flot museum.
Vi besøgte også caféen, venlig betjening og god atmosfære. Maden var virkelig god, fik cæsarsalat, smuk anrettet, virkelig god konditor kage og kaffe ligeså 👍☀️
Moesgaard museum er et opreklameret…
Moesgaard museum er et opreklameret sted, hvor nogle fjolser mener publikum skal gå rundt i mørke skumle omgivelser.. til en masse støj larm og stressende lyde eller larm.. om man forsøger at skabe noget som unge føler sig hjemme i..? Men det modne publikum så ikke glade ud.. Det gamle morsgård museum var et museum.. man kunne se og overskue.. det ny museum burde i sin smukke bygning have være et storslået oplevelse.. men nej.. det var som Tivolis hurlumhej hus.. uoverskueligt.. mørkt og svært at se det udstillede ting.. unødvendig støj og larm.. trapper der var uvenlige.. (heldigvis var der elevator) øv det varmen skuffelse.. opreklameret og tåbeligt indrettet.. 190kr for entre.. til noget man ikke kunne overskue og se.. det er uanstændigt og desværre noget de ansvarlige ikke fatter at forholde sig til.. jeg kan kun sige.. bliv væk da det er total skuffende og har intet med et museum at gøre.
Altid sjovt og spændende på Moesgaard
Altid sjovt og spændende på Moesgaard Museum.
Var inde at se særudstillingen kriger,
i udstillingen læste jeg om Samuraier, legionærer, sepikkriger og soldater.
Der var udstillet samurai udstyr og amerikanske rifler
+ skulpturer.
Fed oplevelse og lækker mad i cafeteriet
5/5 herfra.
Moesgaard Museum er en oplevelse og…
Moesgaard Museum er en oplevelse og berigelse hver gang!
Formidlingen er i top og beliggenheden i smuk natur gør kun oplevelsen større .
Vi har gjort det til en tradition, at give vores voksne børn årskort i julegave…bonus er, at vi selv kan komme med som gæst og dele oplevelsen af et moderne museum med familiens yngre generation!
Derudover nyder vi det Kgl. teaters spektakulære udendørs opførelser som familie event!
Museet er fantastisk - maden elendig.
Museet er fantastisk - maden elendig.
Meget børnevenligt med interaktive udstillinger som børnene kan fordybe sig i.
Til gengæld er børnemenuen ganske enkelt ikke børnevenligt. Personalet i caféen var alt andet end sevice mindede - meget dårlig stemning og meget ufleksible. Tager bestemt madpakke med næste gang.
Vagterne er onde
Super fint museum og rundvisning. Men vagterne fat shamed os i smug og sagde også sip it søster da jeg konfronterede dem. Jeg er altså en mand så jeg blev meget seksuelt krækede da han sagde det. Der skete også en hændelse hvor en af mine venner der sad i kørestol pga en brækket fod. Vagten Jens sagde at hun skulle gå op at kørestolen da han mente hun godt kunne gå. Vi var meget chokeret over dette og efter sagde han at hun skulle stå lidt mere op for sig selv spoiler: hun ka ikke stå op for sig selv pga brækket fod…. Sip it JENS🥀
Fuldstændig outrage sted, vanrøgt af dyr
Fuldstændig outrage sted,dyr lider og behandles som skrald,senest er et dags gammelt føl skudt,uden dyrlæge tilsyn.Der er ingen mad og vand til dyrene, vanrøgt af dyrene er daglig adfærd,gennem flere år,fatter ikke dette sted ikke er lukket og slukket for længst. Anbefaler på ingen måde man bruger tid på at besøge det sted og se på dyr der burde være fjernet for længst.Alt er nedbidt hvor der burde være græs,og gyvler og bregner,er giftig mad"dyrene må overleve på,og bark på de få træer der står,helt forhrykt sted..

Statsautoriseret dyremishandling på…
Statsautoriseret dyremishandling på Mols lab , føl der går på 3 ben i flere dage uden at det tages seriøst Føj hvor er det ussel, aldrig om jeg kommer til at lægge penge her , udover dem jeg er tvangs lagt over skatten ,

Odpowiedź od Moesgaard Museum
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.