Banner for Proton Mail

Proton Mail Recenzje 1672

2,4

1. Dostawca skrzynek email

Keep your conversations private with Proton Mail, an encrypted email service based in Switzerland.

2,4

Słaba

2 tys. recenzji

Tragicznie to działa

Tragicznie to działa, strasznie toporne i za wszystko każe dodatkowo płacić w subskrypcji. Odradzam.

27 lutego 2026

Odpowiedź od Proton Mail

Sorry to hear that you feel that way. We do have a Free plan that does not require a payment method. However, we can only sustain our business through our community's choice to support us by subscribing to a paid plan, so with that in mind, some features are necessarily available only on our premium plans. This ensures that we are able to keep providing free privacy-first services to those who can't afford a subscription.

Proton 2026

Uboga oferta usługowa - wiele ofert innych usługodawców zawiera darme funkcje, jakie w Proton są odpłatne.

Absurdalny limit wiadomości e-mail na dobę, przez co usługa nie nadaje się do prowadzenia biznesu. Jest to poczta prywatna, nie profesjonalna.

Irytujące żebranie o przejście na licencję,, pro" - jakby impotencja marketingowa, brak pomysłu na stworzenie atrakcyjnej oferty. Przez to Proton jest sam sobie szkodnikiem - spam, uporczywe nękanie.

1 grudnia 2025

Odpowiedź od Proton Mail

Thank you for your feedback. We can only sustain our business through our community's choice to support us by subscribing to a paid plan, so with that in mind, some features are necessarily available only on our premium plans. This ensures that we are able to keep providing free privacy-first services to those who can't afford a subscription.

Syyf

Zakładałem 13 kont dla 13 użytkowników (po 1 per user), po zalozeniu 10 kont, zalogowalem sie na kazde po kolei by wyslac mail z weryfikacja, po czym yebany proton zablokowal mi wszystkie konta

2 października 2025

Odpowiedź od Proton Mail

Creating accounts in bulk goes against our ToS: https://proton.me/legal/terms. Please contact us by filling out the form here https://proton.me/support/appeal-abuse. If your account was disabled in error, it gets restored rapidly. Sometimes disables are for security reasons if we detect takeover attempts or suspicious behavior. Details here: https://proton.me/blog/anti-abuse-account-security. If you've already contacted our anti-abuse support team, please share your ticket number in your review so we can check up on the situation.

Protonmail zresetował hasło i zaszyfrował maile

Pewnego pięknego dnia Protonmail uznał że moje prawidłowe hasło nie jest prawidłowe. Musiałem zresetować hasło ale dzięki temu wszystkie ważne maile zostały zaszyfrowane. Teraz mail jest składowiskiem śmieci. Kontakt z supportem nie istnieje a pomoc jest żadna.

4 maja 2025

Odpowiedź od Proton Mail

Please note that this is expected. When you request a password reset, your data is encrypted. You can recover it by providing your old password, recovery file, or recovery phrase: https://proton.me/support/recover-encrypted-messages-files.

Please share your ticket number with us here so we can help.

Być może za kilka lat ta aplikacja…

Być może za kilka lat ta aplikacja będzie bardzo dobra. Obecnie ma zbyt wiele błędów. Niestety. Wypisuję się z Proton mail i oczekuję zwrotu pieniędzy.

21 marca 2024

Odpowiedź od Proton Mail

Hello! We're sorry to hear about your experience. Could you share some more details on the issues you've experienced? Please report any bugs directly through the "Report a problem" feature.

Dobra bezpieczna poczta

Wszystko ok! Mam nadzieje, że informację o usuwaniu kont przez PM, to nieprawda.

30 stycznia 2023

Odpowiedź od Proton Mail

Hi there Michał! Thank you for sharing your concerns. Please note that accounts are only disabled if they have been used for something that goes against our Terms of use: https://proton.me/legal/terms. Rarely, our anti-abuse system can disable an account in error, i.e. a false positive, but you can always contact us for an appeal. Our anti-abuse team carefully reviews each appeal, and makes decisions on a case-by-case basis. If you did nothing wrong, we will re-enable your account: https://proton.me/support/account-disabled.

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (1672 recenzji)