Moderne Muzikant (Nick) levert goede spullen en heel snel. Maar biedt ook persoonlijk service bij het zoeken naar artikelen. Je koopt bij en krijgt geleverd door een ondernemer/mens. De webwinkel is g... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hoewel ik geen Apple gebruiker ben en was er van overtuigd dat het niet bij mij past heb ik alsnog de refurbished I-pad gekocht voor mijn muziek. De snelheid van levering, de ondersteuning van Nick e... Zobacz więcej
Een uitstekende, zeer stabiele standaard voor de iPad. Grote voordelen zijn de ruime mogelijkheden voor de grootte van de iPad en dat deze mèt hoes in de standaard kan worden geplaatst. Men hoeft dus... Zobacz więcej
Heb wel een te oude versie Ipad gekregen, daar de app ForScore niet meer kon worden gebruikt. De voetpedaal nutteloos is. De opvang voor een andzre app is vlot verlopen.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Al je bladmuziek, één iPad.
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 20% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Alles goed voor elkaar
Alles goed voor elkaar
Alleen jammer dat DHL de twee dozen naar twee verschillende afhaalpunten stuurde
Een screen protector toevoegen zou fijn zijn
correcte levering
correcte levering, ook het tekort geleverd onderdeel was binnen 2 dagen geleverd.
Goede support bij vragen en problemen
Goede support bij vragen en problemen. Soms een beetje wachten op antwoord, maar het komt.
Geleverd wat is verwacht
Geleverd wat is verwacht. Mooi verpakt. En perfect werkend. Klein minpunt. Belofte van dag er op leveren wordt niet ingelost, duurde een paar dagen, niet erg maar je verwachtingen zijn wat anders, dus klant informeren helpt. Zeker als je bestelt bij een leverancier die je niet kent. Voor de rest positief in feeback naar technische vragen
Snelle en correcte levering tegen een…
Snelle en correcte levering tegen een schappelijke prijs.
Alles correct en snel afgehandeld.
Info niet volledig.
Jammer dat de informatie over het gebruik van ForScore niet volledig was. De PRO versie kan namelijk niet gebruikt worden op de iPad.
Contact duurt lang (mogelijk door vakantietijd).
Erg handig
Erg handig, zo’n compleet pakket met een prima refurbished iPad, die je je goed kan veroorloven. Het voetpedaal vergt nog wat oefening, maar minder dan ik me van tevoren had voorgesteld.
Eindelijk kan ik m‘n muziek weer goed lezen en ordenen. Laat de concerten maar komen!
Geen reactie op klacht
Scherm reageert erg slecht en meteen gemeld. Nog steeds geen goede reactie gehad wat te doen.
Garantietermijn is 6 maanden maar je moet een garantieding wel binnen 2 maanden melden. Hoe dan?
Zit nu nog steeds met een IPad waarvan het scherm niet reageert.
Aangekocht in mei 2025. Eerste contact via website eind mei en vervolgens op 7 en 11 juni en daarna niet meer.
Erg slecht.
Snelle levering en keurig verpakt
gewoon goed
Goede kwaliteit/prijs verhouding
Goede kwaliteit/prijs verhouding, gemakkelijk bestelproces en snelle en correcte levering
Top!
Alleen de 3 maandelijkse betalingen…
Alleen de 3 maandelijkse betalingen waren mij niet duidelijk. Na info door Karna opgelost. Verder goed geregeld. Eind juli maak ik het gehele bedrag over.
Dank!
Hij zag er prima uit alleen was de…
Hij zag er prima uit alleen was de verzending niet op tijd gedaan, hij was ruim voor 16.00 uur besteld maar niet verzonden en dus niet de volgende dag binnen maar een dag later.
Snel en goed geregeld.
Geweldige IPad: daar zit muziek in!!
Jammer van de misleidende tekst op Facebook: vandaag besteld, morgen in huis… is niet zo. Ik mocht ruim 14 dagen wachten. Zet liever een reële termijn voor ongedurige muzikanten.
Eenmaal in huis: wauw!! Geweldige kwaliteit van deze iPad. Met behulp van ForScore staat je muziek zo geordend. Wat ik een gemak om vanaf de iPad te lezen. Geen gezeul meer met dikke mappen en voor buiten optredens niet bang zijn dat partijen weg waaien.
Goede investering met standaard van K & M
Doświadczenie Trustpilot