Liebes Adams Team, ich wollte mich von Herzen für die wunderbare Erfahrung in euerem Center / Werk -Shop bedanken nach 50 Jahren auf einer schweren Vincent Bach-Trompete ,habe ich am Freitag mein... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
De levering was prima, goed ingepakt en netjes verzorgd. Nadeel, bij iets retoursturen is de procedure verre van ideaal. Eerst een email sturen, dan een PDF invullen, tenminste uitprinten en invulle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Auch wenn Drumworld nicht mehr der sensationelle Laden ist wie vor 20 Jahren als das Geschäft noch nebenan in der Veranstaltungshalle war, so ist es trotzdem noch ein super Fachgeschäft mit tollem Ang... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Omdat ik als 0 komma 0 muzikant super veel interessante en leerzame informatie kreeg . Heel veel tijd genomen door dhr Breuls om goed advies te geven . Niet alleen wat betreft de aankoop van het inst... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Adams Music Centre is sinds 1970 uitgebloeid tot een van de grootste music experience centres in Europa, gespecialiseerd in blaasinstrumenten en slagwerk. Met twee showrooms (Ittervoort, NL en Lummen, BE), een assortiment van 10.000+ instrumenten, en een van Europa's grootste reparatie-afdelingen bedienen we professionele muzikanten, orkesten, muziekscholen en beginnende spelers in de Benelux.
Napisane przez firmę

Zekerheid bij iedere aankoop

Aziestraat 17-19, 6014 DA, Ittervoort, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de verzending en wat ik besteld had, zat keurig verpakt. Prima!
Snelle en correcte levering van een prima product

Odpowiedź od Adams Music Centre
Duidelijke website, bestellen simpel, communicatieb op orde, betalen snel, levering ook.

Odpowiedź od Adams Music Centre
J'ai posé une question avant l'achat, la réponse était de qualité. Le colis est arrivé rapidement. Le produit était bien emballé.

Liebes Adams Team,
ich wollte mich von Herzen für die wunderbare Erfahrung in euerem Center / Werk -Shop bedanken nach 50 Jahren auf einer schweren Vincent Bach-Trompete ,habe ich am Freitag meine persönliche Nr.1 der Trent Austin by Adams_ Coppernicus -Trompete bei euch ausgesucht und unter zwei Instrumenten ,die Nr.1 Coppernikus Trompete bei euch gekauft. Eure Verkäufer waren unglaublich lieb und unaufdringlich.
Zuhause angekommen,konnte ich es kaum glauben;
Das Instrument spricht so leicht an,dass sich ein g über den Systhem so anfühlt wie ein C2 in der mittleren lage . nach all den jahre im Mundstück Dschungel bin ich endlich angekommen. Die ACB Munstücke sind ein Wuderwerk !
Danke für dieses handwerkliche Meisterwerk Coppernikus - Trompete und eure Ehrlichkeit !
Herzliche Grüsse Paul Hornung aus Neuss am Rhein

Odpowiedź od Adams Music Centre
Snelle en correcte levering. Bij Adams weet je wat je koopt. Merci voor de goede service.

Odpowiedź od Adams Music Centre
Keurige revisie van mijn Alt saxofoon. Wel een erg lange wachttijden.

Odpowiedź od Adams Music Centre
Fijne winkel. Goede service, niet goed, geld terug. Toegankelijke communicatie. Kwaliteit is top,