Banner for Adams Music Centre

Adams Music Centre Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Liebes Adams Team, ich wollte mich von Herzen für die wunderbare Erfahrung in euerem Center / Werk -Shop bedanken nach 50 Jahren auf einer schweren Vincent Bach-Trompete ,habe ich am Freitag mein... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De levering was prima, goed ingepakt en netjes verzorgd. Nadeel, bij iets retoursturen is de procedure verre van ideaal. Eerst een email sturen, dan een PDF invullen, tenminste uitprinten en invulle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Auch wenn Drumworld nicht mehr der sensationelle Laden ist wie vor 20 Jahren als das Geschäft noch nebenan in der Veranstaltungshalle war, so ist es trotzdem noch ein super Fachgeschäft mit tollem Ang... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Omdat ik als 0 komma 0 muzikant super veel interessante en leerzame informatie kreeg . Heel veel tijd genomen door dhr Breuls om goed advies te geven . Niet alleen wat betreft de aankoop van het inst... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z instrumentami muzycznymi

Napisane przez firmę

Adams Music Centre is sinds 1970 uitgebloeid tot een van de grootste music experience centres in Europa, gespecialiseerd in blaasinstrumenten en slagwerk. Met twee showrooms (Ittervoort, NL en Lummen, BE), een assortiment van 10.000+ instrumenten, en een van Europa's grootste reparatie-afdelingen bedienen we professionele muzikanten, orkesten, muziekscholen en beginnende spelers in de Benelux.

Reparatie-atelier

Napisane przez firmę

Jouw instrument in handen van vakmensen
Adams heeft een van de grootste reparatie-ateliers van Europa voor blaasinstrumenten en slagwerk. Onze instrumentenbouwers en reparatiespecialisten verzorgen kleine onderhoudsbeurten, complete revisies, complexe reparaties en aanpassingen voor meer speelcomfort. Elk instrument komt terug in topconditie, met persoonlijke service en vakmanschap als uitgangspunt.

Garantie

Zekerheid bij iedere aankoop

Zekerheid bij iedere aankoop
Op nieuwe muziekinstrumenten en accessoires bij Adams krijg je 2 jaar garantie; op tweedehands instrumenten 1 jaar. Is er onverhoopt iets mis, dan lost ons team dat snel en passend op. Zo koop je met vertrouwen, ook na de aankoop.

Dane kontaktowe

Adams Music Centre sinds 1970

10.000+ instrumenten, persoonlijk advies, in Ittervoort en Lummen.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

129 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 129

Napisz recenzję

Tevreden klant

Uitgebreid assortiment
Medewerker met kennis van zaken

12 czerwca 2026

Odpowiedź od Adams Music Centre

Dat horen we graag! Bedankt!

Geweldige service.

Geweldige service.
Product bleek niet het goede te zijn.
Kon het gewoon terugsturen.
Aan de tel waren ze ook heel vriendelijk

24 lipca 2026

Odpowiedź od Adams Music Centre

Wat fijn om te lezen! We geven deze mooie opsteker met plezier door aan ons backofficeteam — fijn dat zij je aan de telefoon zo goed en vriendelijk hebben geholpen, en dat het teruggeven van het verkeerde product zo soepel verliep.

De levering was prima

De levering was prima, goed ingepakt en netjes verzorgd.
Nadeel, bij iets retoursturen is de procedure verre van ideaal. Eerst een email sturen, dan een PDF invullen, tenminste uitprinten en invullen (op papier), dsb retour strookje afknippen en op pakket plakken. Vermoed dat dit soort stappen tegenwoordig fors gemakkelijker kunnen. Dat zou aandacht verdienen.
Rob

31 lipca 2026

Odpowiedź od Adams Music Centre

Dank je voor je uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te horen dat de levering goed en netjes verzorgd was.

Je punt over de retourprocedure is terecht en we nemen deze feedback ter harte. Dit soort concrete input helpt ons om te bekijken waar we het proces kunnen vereenvoudigen.

Dank voor de tijd die je hebt genomen om dit met ons te delen.

Retourneren geen probleem

Mondstuk was niet passend maar kon zonder problemen terug gestuurd worden. Geld was snel retour.Later in de winkel geweest en daar een passend mondstuk gekocht.

29 lipca 2026

Odpowiedź od Adams Music Centre

Fijn om te lezen! Goed dat het retourneren soepel verliep en dat je snel je geld terugkreeg. En helemaal mooi dat je vervolgens in de winkel alsnog het juiste mondstuk hebt gevonden — daar helpen we graag persoonlijk bij, juist omdat een mondstuk zo'n individuele keuze is.

Snel en netjes bezorgd.

Snel en netjes bezorgd.
Waar ik bij anderen weken moest wachten . Het ziet er ook mooi en prima verpakt uit

26 czerwca 2026

Odpowiedź od Adams Music Centre

Hartelijk dank voor je review!

Gesplitste bestelling goed geleverd

Gesplitste bestelling goed in 2 keer geleverd, netjes snel op tijd, zeer goed verpakt en goed gecommuniceerd over wanneer wat geleverd wordt, was goed..!!

31 lipca 2026

Odpowiedź od Adams Music Centre

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat de gesplitste levering soepel is verlopen en dat de communicatie over de leveringen duidelijk was. We zorgen graag voor een goed verpakt pakket en heldere afstemming, ook als een bestelling in delen wordt verzonden.

Blije klant

Snelle levering, scherpe prijs zoals altijd.

1 sierpnia 2026

Bedankt!

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering voor mijn doosje…

Snelle levering voor mijn doosje Rieten.
Maar de doos waar mijn doosje rieten in zat was vrij fors. Waarom?

4 sierpnia 2026

Odpowiedź od Adams Music Centre

Dank je voor je review! Fijn dat de levering snel was. Je vraag over de doosgrootte is terecht — voor kleine artikelen zoals een doosje rieten proberen we passende verpakking te gebruiken, maar het kan voorkomen dat een groter formaat wordt ingezet, bijvoorbeeld door beschikbare voorraad aan verpakkingsmateriaal.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej