Moccamaster Recenzje 847

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Köpte halva priset från 2490 kr till 1490 kr på invingningsfest på Power i Kungsgatan 27 i Stockholm. Sedan har jag aktiverat på Moccamasters hemsida och fick hela 10 års garant. Riktigt schysst! :)

Oceniono na 3 z 5

Ganska dyr. Har haft Melitta innan och tycker inte att kaffet är godare i Moccamaster än Melitta eller när jag handbrygger för den delen. Däremot håller den bra temp vid varmhållning. Där är en skilln... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vanha (hyvin käytetty) kahvinkeitin kiertoon ja uusi laadukas tilalle. Hyvältä vaikuttaa tähän mennessä, ei moitteita - ja hyvä, että varaosia on tarvittaessa saatavilla. Uudessa mallissa myös lisänä... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Sökte med ljus o lykta en kaffebryggare. Den gamla uttjänta var 10 år. Kaffe är en konstart. Kaffet ska bryggs rätt så aromen framträder för högsta möjliga njutning. Kaffet ska hålla varmt i kannan. V... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep AGD

Napisane przez firmę

We’re Moccamaster – makers of high-quality coffee brewers, handbuilt in the Netherlands since 1969. Our goal is simple: to help you make really good coffee, every single day. Our brewers are loved because they’re reliable, easy to use, and built to last. We focus on quality, not shortcuts – which means consistent flavor, fast brewing, and a timeless design that fits right into your kitchen. Moccamasters are made to be repaired and we offer spare parts for all of our models. Plus, with a industry leading 10-year warranty, you can count on your Moccamaster for the long haul.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 96% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Bra kaffebryggare.

29 listopada 2025

Hej! 🖤
Tack för din recension ☕️ Vi är glada att höra att du är nöjd med din Moccamaster och kaffeupplevelsen den ger

Oceniono na 4 z 5

Fanastisk

Fordi vi har i mange år brugt Macca Meister kaffemaskine som vi er glæde for .
Det er kvalitet

17 maja 2026

Hej! 🖤
Tusind tak for de fine ord ☕️ Det betyder meget for os at høre, at Moccamaster har været en del af jeres hverdag i mange år!

Odpowiedź od Moccamaster

Hei! 🖤 Kiitos paljon palautteestasi ☕️ Ihana kuulla, että olet tyytyväinen kahviin ja Moccamasteriisi

Kahviterveisin Anna

Hyvä on

Hyvä on - ei oo pettymys ! Hyvä kahvi tulee

19 maja 2026

Odpowiedź od Moccamaster

Hei! 🖤 Kiitos paljon palautteestasi ☕️ Ihana kuulla, että olet ollut tyytyväinen sekä keittimeen että kahviin

Kahviterveisin Anna

Hej! 🖤
Tack för din fina recension ☕️ Vi är glada att höra att du är nöjd med både produkterna och upplevelsen hos oss

et er bare super

et er bare super

20 maja 2026

Hej! 🖤
Tack för din fina recension ☕️ Vi är väldigt glada att höra att du är så nöjd med din Moccamaster!

Oceniono na 1 z 5

Fel i vara

Fel i vara. Runt plattan där kannan står var emaljen borta på två ställen. Två runda märken, ganska stora

19 maja 2026

Odpowiedź od Moccamaster

Vi beklagar den här upplevelsen med din Moccamaster. Nöjda kunder är vår högsta prioritet, så vi ska göra vårt bästa för att lösa detta.

Du är välkommen att kontakta vår kundtjänst genom att fylla i formuläret som du hittar på denna länk: https://se.moccamaster.com/pages/contact, så kommer vår kundtjänst att återkomma till dig så snart som möjligt.

Med vänliga hälsningar, Anna

Oceniono na 4 z 5

Svår att hålla ur rinner på kanten

Svår att hålla ur rinner på kanten

17 maja 2026

Hej! 🖤
Tack för din feedback ☕️ Om man håller en hand på locket när man häller brukar det hjälpa till att få ett jämnare flöde. Vi tar också med din feedback vidare till vårt produktutvecklingsteam!

Oceniono na 5 z 5

Som vanligt en förstklassig…

Som vanligt en förstklassig kaffebryggare👌🏻

18 maja 2026

Hej! 🖤
Tack för din fina recension ☕️ Vi är glada att höra att du fortsatt är nöjd med din Moccamaster och kaffeupplevelsen den ger!

Hej! 🖤
Tack för din fina feedback ☕️ Vi är glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Det betyder mycket för oss att du delar med dig av din upplevelse

Hej! 🖤
Tak for din fine anmeldelse ☕️ Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og er tilfreds med dit køb. Tak fordi du deler din oplevelse med os!

Dejlig lydløs kaffemaskine

Dejlig lydløs kaffemaskine. Og den er hurtig.

15 maja 2026

Hej! 🖤
Tusind tak for din fine anmeldelse ☕️ Det glæder os virkelig at høre, at du er glad for din Moccamaster og tilfreds med oplevelsen. Vi sætter stor pris på, at du deler din feedback med os.

Har bare kjøpt ny

Har bare kjøpt ny, lik den gamle. Altså fornøyd

14 maja 2026

Hei! 🖤
Så hyggelig å høre at du har valgt Moccamaster igjen ☕️ Vi er glade for å høre at du fortsatt er fornøyd!

Kaffeskål fra Anna

Super maskine

Super maskine, hurtig brygning.

13 maja 2026

Hej! 🖤
Tak for din fine anmeldelse ☕️ Det glæder os at høre, at du er glad for både bryggehastigheden og din Moccamaster

Snygg och bra kaffebryggare

Snygg och bra kaffebryggare

9 kwietnia 2026

Hej! 🖤
Tack för din fina feedback ☕️ Så härligt att höra att du är nöjd med både designen och kaffeupplevelsen

Meget tilfreds

Meget tilfreds, god oplevelse og glad for min moccamaster

13 maja 2026

Hej! 🖤
Tak for din fine anmeldelse ☕️ Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse og er glad for din Moccamaster

Oceniono na 5 z 5

Min fine kaffemaskine gik desværre i…

Min fine kaffemaskine gik desværre i udu. Skrev til moccamaster, fik hurtigt en returlabel, og har nu en maskine der er så god som ny. Så 1000 tak for en helt fantastisk god service 👍

5 maja 2026
Opinia niezależna

Hej! 🖤
Tusind tak for din fine anmeldelse ☕️ Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice, og at din Moccamaster er tilbage igen. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej