Mister Agri Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

9 dagen gewacht op mijn bestelling. Nu net geannuleerd jammer genoeg geen zaken kunnen doen. Nu nog eens zien of de terug betaling ook 9 dagen duurt. Mvg

Oceniono na 5 z 5

Beste, meer dan tevreden: prijs, kwaliteit, alsook het plaatsen. Zetel was helemaal niet bedoeld voor wat ik het nodig had, bijna niets moeten aanpassen en toch heel goed resultaat. Beter dan de init... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Pakketje van Mister Agri zeker volgens afspraak ontvangen; met alles erop en eraan zoals bij bestelling vermeld werd. Als we nog wat nodig hebben komen we zeker terug bij Mister Agri Met v... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Alles wat ik besteld heb was erbij alleen mis ik de isolator nog tussen cilinder en carburator plus het extra pakkingkje voor het motortype GXV120 maar ik vond dit niet op de site... Mag nog na gezond... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedaż płodów rolnych

Napisane przez firmę

Mister Agri is dé agri webshop voor al uw tractor onderdelen en meer. ✓ Achteraf betalen mogelijk ✓ Gratis verzending v.a. €150,- ✓ Bezorging bij u thuis ✓ Bedrijven én particulieren

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 86

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Heb een maand moeten wachten op mijn bestelling

Heb een maand moeten wachten op mijn bestelling maar dat is op zich nog niet zo erg maar klantenservive reageert niet op mijn emails en is ook niet per telefoon bereikbaar.

5 lutego 2025

Beste Marian,

Het is de afgelopen tijd erg druk geweest waardoor we niet altijd direct kunnen antwoorden. We hebben u echter om meer informatie gevraagd wat betreft uw bestelling, maar hebben hier geen antwoord op terug gekregen waardoor we u helaas niet verder kunnen helpen.

Als u hulp nodig heeft, stuur ons dan gerust een e-mail op info@misteragri.com, we staan u graag te hulp.

V-snaren voor een kolomboormachine

De bestelde onderdelen zijn precies de goeie.

4 lutego 2025

Beste Jan,

Bedankt voor je beoordeling en goed om te horen dat je weer verder kunt met je kolomboormachine!

Snelle service

Snelle service

28 stycznia 2025

Beste David,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat onze snelle service je bevalt.

Hopelijk tot snel en met vriendelijke groet,

Super slecht !!

Telefoon en e-mail beantwoorden. 6 dagen geleden per e-mail aangegeven dat jullie verkeerde product hebben opgestuurd. Juiste product besteld en staat ook goed op pakbon. Nu inmiddels week verder zonder te weten of en zo ja hoe ze het gaan oplossen. Op verzoek voor retourzending ( RMA ) uiteraard ook geen reactie. Super slecht.

20 stycznia 2025

Beste Rein,

Ik zie dat we u een oplossing hebben geboden om nieuwe regenkleppen op te sturen en de door u bestelde regenkleppen gratis te retourneren.
We hebben u geprobeerd te bellen en hebben hierover een e-mail gestuurd, maar helaas hebben we hier nooit reactie op gekregen.

Als u alsnog van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, stuur ons dan gerust een e-mail en dan lossen we het voor je op.

snelle service .

snelle service .

11 listopada 2024

Beste,

Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service!

Oceniono na 5 z 5

Zeer vriendelijk geholpen en probleem…

Zeer vriendelijk geholpen en probleem netjes opgelost heel tevreden. Van deze kant vriendelijk bedankt. Groet Leen

30 października 2024

Beste Leen,

Bedankt voor het achterlaten van uw ervaring. We vinden het leuk om te horen dat u tevreden bent met onze service :)

Perfect

Mooie producten, vlotte levering en goede communicatie

12 października 2024

Odpowiedź od Mister Agri

Beste Barry, bedankt voor je beoordeling en veel succes met uw bestelling.

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Artikel gekocht maar bleek niet goed te zijn, dus ik heb het artikel terugverstuurd, waarvoor ik de kosten zelf moest neerleggen, terwijl ik bij de bestelling zelf al 8€ aan verzendkosten moest betalen voor een brievenbuspakket. Achteraf moest ik alsnog voor het artikel betalen, omdat het schijnbaar niet goed verwerkt is of zoiets. Schandalig! Ik ga hier zeker niks meer van bestellen!

11 września 2024

Beste Muhamed,

Het klopt inderdaad dat als u een artikel verkeerd besteld, u het retourbedrag zelf moet betalen. Dit is ook duidelijk aangegeven op onze website. (de heenverzendkosten worden wel terugvergoed)

Daarnaast is het bedrag van uw volledige bestelling, inclusief heenverzendkosten, volledig teruggestort. Omdat u gebruik heeft gemaakt van Klarna kan dat wat langer duren, dit hebben wij niet in de hand.

Verder heeft U nooit contact met ons opgenomen om een status op te vragen. Als u even had gebeld of gemaild dan hadden we u op de hoogte kunnen houden van het feit dat de terugbetaling al onderweg was.

Jammer dat u uiteindelijk een negatieve ervaring heeft overgehouden, dit is niet waar wij naar streven en we hopen dat u de volgende keer wel tevreden bent.

Ik heb twee hydrauliek motoren besteld

Ik heb twee hydrauliek motoren besteld
Snel geleverd en niet duur

9 października 2024

Beste Lammert,

Bedankt voor je vertrouwen en goed om te horen dat je tevreden bent over de snelheid van de levering.

Hopelijk tot de volgende keer,

Oceniono na 5 z 5

Altijd tevreden als ik bij Mister Agri…

Altijd tevreden als ik bij Mister Agri iets bestel. Bij twijfels kan je hen contacteren en krijg je direct en juist advies. Goede kwaliteit en snelle levering.

25 września 2024

Beste Alex,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen en tot de volgende keer.

Snelle levering goede service

Snelle levering goede service.
Prijs kwaliteit top +10

25 września 2024

Beste Skelle,

Fijn dat onze service je goed bevalt. Een goede service staat bij ons altijd op 1 :)

Oceniono na 1 z 5

Verkeerde levering cat.2 verstuurd in…

Verkeerde levering cat.2 verstuurd in plaats van cat.1.

13 września 2024

Beste Paul,

Dank u voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u een levering niet klopt en dat u een gatenbalk van cat 2 heeft ontvangen in plaats van cat 1. We begrijpen hoe vervelend dit kan zijn, en we willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen.

Zou u ons alstublieft een e-mail kunnen sturen met uw ordernummer en de details van de levering? Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat u het juiste product ontvangt. We staan klaar om u verder te helpen!

Jeroen van MisterAgri

Ervaring

Snelle levering en een goede service

9 września 2024

Beste Geert,

Bedankt voor het delen van uw ervaring en fijn om te horen dat alles naar wens is!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej