Informacje dotyczące firmy

1. Sklepy ze słodyczami

Napisane przez firmę

Knabbel Koning is dé online snoep- en snackwinkel voor iedereen met een zoete (of hartige) trek! Wij bieden een breed assortiment aan unieke en heerlijke snoepjes, snacks en frisdranken, zowel bekende klassiekers als exclusieve importproducten. Of je nu op zoek bent naar iets lekkers voor jezelf of een cadeau voor een ander, bij Knabbel Koning vind je altijd iets bijzonders. Bestel eenvoudig online en geniet van snelle levering in Nederland en België! 🍬👑

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Koop zo weer

Koop zo weer!

Goede service, reageren super.
Was een probeer met de pakket dienst, dit is direct opgepakt en geweldig opgelost.

10/10 service en de producten zijn geweldig!

5 kwietnia 2025

Odpowiedź od Knabbel Koning

Wat een leuke review, dankjewel! 😍

Super balen dat DHL het pakket zelf had beschadigd en daardoor terugstuurde… maar gelukkig konden we het samen snel oplossen! 💪

Echt fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service én de producten – we doen elke dag keihard ons best om om de beste service te bieden!

Oceniono na 3 z 5

Keuze is er genoeg

Keuze is er genoeg. De prijs lijkt goed tot je een plaatsing doet dan moet je tot een bepaalde bedraag bestellen om het te verzenden. En dat wordt niet aangegeven op jullie filmpjes op tiktok. Dat is mijn grootste bezwaar. De bestelling was oké.

7 kwietnia 2025

Odpowiedź od Knabbel Koning

Bedankt voor je review en je feedback!
We begrijpen je punt over de minimale bestelwaarde. We hanteren inderdaad een minimum van €15 om te kunnen verzenden. Waarom? Omdat we maar €4,95 verzendkosten rekenen, terwijl we zelf €7,20 betalen. We leggen dus €2,25 bij op elke bestelling, en om dat haalbaar te houden, hebben we die grens ingesteld.

We proberen hier ook altijd transparant over te zijn op onze website, maar we snappen dat dit niet altijd helemaal duidelijk overkomt via TikTok.

Jammer dat dit je ervaring beïnvloed heeft, want we doen er alles aan om topservice te bieden, snel te verzenden en ons assortiment steeds te verbeteren.
Hopelijk maakt dit het iets duidelijker, en als je je review nog zou willen heroverwegen, zouden we dat echt enorm waarderen!

Oceniono na 4 z 5

De bezorging vanuit een leraar

De ervaring dat ik heb meegemaakt komt wel vanuit de feit dat mijn leraar de gene die de bedrijf heeft gestart het persoonlijk aan mij heeft gegeven. Ik moet wel zeggen dat mijn paket vooral zuren dingen waren en niet veel variatie had tussen zoet en zuur

30 marca 2025

Odpowiedź od Knabbel Koning

Bedankt voor jouw review Jairou. Leuk dat wij jouw bestelling persoonlijk hebben kunnen bezorgen.

Jij hebt gekozen voor een mystery box, onze computer maakt dan een random selectie wat in jouw mystery box komt te zitten. Het kan dus zijn dat er meerdere zure producten uitgekozen worden. Mocht je dit niet lekker vinden, kun je het beste je eigen bestelling samenstellen! :)

Opgelost

Opgelost. Goeie service

19 marca 2025

Odpowiedź od Knabbel Koning

We vinden het heel erg jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de hazelnoot chocoladereep. Hopelijk ben je wel tevreden met de andere producten en onze service!

Neem even contact met ons op, we willen dit graag met jou oplossen!

Oceniono na 5 z 5

Een leuk assortiment snacks en drankjes…

Een leuk assortiment snacks en drankjes die je niet snel ergens anders vindt. Het assortiment breidt zich snel uit. De volgende bestelling is alweer geplaatst! Daar over gesproken…. De spulletjes worden zeer zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Een feestje om te openen😃Top dus!

17 marca 2025

Odpowiedź od Knabbel Koning

Bedankt voor je geweldige review! 😊 We vinden het superleuk om te horen dat je onze snacks en drankjes lekker vindt en dat het uitpakken echt een feestje is! 🎉 We blijven ons assortiment uitbreiden, dus er komt nog veel meer lekkers aan. Veel plezier met je bestelling en we zien je graag weer terug! 🍬🚀✨

Oceniono na 3 z 5

Die Dubai chocola is echt droog van…

Die Dubai chocola is echt droog van binnen

14 marca 2025

Beste Joran,

We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met jouw chocoladereep. Wij doen hard ons best om de beste kwaliteit te leveren, dus neem even contact met ons op, dan zullen wij dit netjes met jou oplossen!

Team Knabbel Koning

TOEVOEGING 24-03-2025
Goedemiddag Yigit, wij hebben niets meer van jou vernomen... Weet dat wij altijd voor je klaar zullen staan om je te helpen.

Team Knabbel Koning

Goedeservice…

Top service en zeker een aanrader om hier te bestellen. De verzending is erg snel en alles wordt netjes geregeld.

13 marca 2025

Odpowiedź od Knabbel Koning

Bedankt voor je mooie review! 😊 We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service en snelle verzending. Hopelijk zien we je snel weer terug! 🚀🍬

Oceniono na 5 z 5

Of je nu een snack zoekt voor jezelf of een feestje, je zit altijd goed met de Knabbel Koning

Als snack liefhebber was ik ontzettend benieuwd naar de producten van de Knabbel Koning, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze mijn verwachtingen hebben overtroffen! De klantenservice is ook top! Bij vragen kreeg ik snel en vriendelijk antwoord.

11 marca 2025

Odpowiedź od Knabbel Koning

Wauw, bedankt Harry! Wat een toffe recensie. We zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en leverdiensten.

Tot snel!

Snel geleverd

Snel geleverd! Netjes verpakt. Veel verschillende lekkere snoep. Had ook drankjes besteld waar ik al een tijd op zoek naar was en hier gevonden,top. Gauw weer bestellen. Ook leuk om kado te doen vind ik.

11 marca 2025

Odpowiedź od Knabbel Koning

Bedankt voor jouw uitgebreide review Jill! Wij waarderen enorm dat je de tijd hier voor genomen hebt. We zijn blij om te horen dat je zeer tevreden bent. Tot snel!

Lekker!

Lekker, snel en klantvriendelijk!

10 marca 2025

Odpowiedź od Knabbel Koning

Bedankt voor jouw review Born skii! We zijn blij dat je tevreden met onze diensten bent. Veel snoep plezier! :)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej