Mister Agri Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

9 dagen gewacht op mijn bestelling. Nu net geannuleerd jammer genoeg geen zaken kunnen doen. Nu nog eens zien of de terug betaling ook 9 dagen duurt. Mvg

Oceniono na 5 z 5

Beste, meer dan tevreden: prijs, kwaliteit, alsook het plaatsen. Zetel was helemaal niet bedoeld voor wat ik het nodig had, bijna niets moeten aanpassen en toch heel goed resultaat. Beter dan de init... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Pakketje van Mister Agri zeker volgens afspraak ontvangen; met alles erop en eraan zoals bij bestelling vermeld werd. Als we nog wat nodig hebben komen we zeker terug bij Mister Agri Met v... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Alles wat ik besteld heb was erbij alleen mis ik de isolator nog tussen cilinder en carburator plus het extra pakkingkje voor het motortype GXV120 maar ik vond dit niet op de site... Mag nog na gezond... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedaż płodów rolnych

Napisane przez firmę

Mister Agri is dé agri webshop voor al uw tractor onderdelen en meer. ✓ Achteraf betalen mogelijk ✓ Gratis verzending v.a. €150,- ✓ Bezorging bij u thuis ✓ Bedrijven én particulieren

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 86% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 86

Napisz recenzję

Super

Goede info over het product, status van de bestelling en de levering. Top !

11 stycznia 2026

Beste Corné,
Goed om te horen dat alles duidelijk vermeld was en dat alles naar wens is verlopen!

Oceniono na 2 z 5

Een ander bezorg bedrijf uitzoeken

8 stycznia 2026

Beste Justian,
Bedankt voor het delen van je ervaring.
Ik heb je bestelling er even bij gepakt en ik zie dat wegens de weersomstandigheden (hevige sneeuwval) je pakketje inderdaad twee dagen later is bezorgd dan PostNL had verwacht. Jammer om te horen dat dit niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

Oceniono na 1 z 5

Helaas nog niet geleverd

Helaas nog niet geleverd, zou 3-1 geleverd worden , ook track en trace werkt helaas niet, stast nog op zaterdag

5 stycznia 2026

Beste Gert-Jan,
Bedankt voor het delen van je ervaring.
Ik zie dat je ook contact met ons op had genomen over de vertraging bij PostNL. We hebben je hier binnen een uur een update van gegeven en uitgelegd dat de combinatie van de drukte bij PostNL en de weersomstandigheden (hevige sneeuwval) er inderdaad voor hebben gezorgd dat je je pakket niet op tijd binnen hebt gehad.

We hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat PostNL je pakketje zo snel mogelijk zou leveren, maar de weersomstandigheden maakte dit ook voor PostNL erg lastig.
Ik hoop hiervoor op je begrip en hopelijk tot de volgende keer.

Probleem werd netjes opgelost

Probleem werd netjes opgelost

29 grudnia 2025

Beste Thijs,
Bedankt voor het delen van je ervaring en goed om te horen dat het allemaal naar wens is opgelost.

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering aan goeie prijs

Snelle levering aan goeie prijs. Niks op aan te merken

30 grudnia 2025

Beste Lena,
Bedankt voor je positieve review! Graag tot de volgende keer.

Oceniono na 5 z 5

Na mijn eerste aankoop kan ik niet meer…

Na mijn eerste aankoop kan ik niet meer zeggen dan SUPER zal zeker in de toekomst nog bij jullie onderdelen bestellen Mvg Eric

27 grudnia 2025

Beste Eric,
Heel fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is verlopen. We helpen je de volgende keer graag weer op weg!

Alles goed en vlug ontvangen

Alles goed en vlug ontvangen
Was de 1e bestelling maar we gaan vast als het nodig is nog een keer bestellen.

23 grudnia 2025

Beste Gerard,
Goed om te horen dat alles op tijd binnen is gekomen en graag tot de volgende keer!

Super optijd en goed geregeld

Super optijd en goed geregeld

20 grudnia 2025

Odpowiedź od Mister Agri

Bedankt voor je positieve review en goed om te horen dat alles naar wens was!

Oceniono na 1 z 5

Komt afspraken niet na

Slecht! Op de site stond volgende dag geleverd. Daar ook nog 7 euro extra voor betaald. En als je dan besteld hebt krijg je een mailtje dat het over 3 dagen binnen is. En dat is dus telaat...

12 grudnia 2025

Beste Stan,
Ik heb je bestelling er even bij gepakt en daar zie ik bij dat de beloofde leverdatum 16 december was. Dit stond ook aangegeven op de productpagina, in de winkelwagen, tijdens het afrekenen en in de bevestigingsmail.
Volgens de track & trace is je pakket op 16 december om 08:33 afgeleverd.
Je betaalt nergens extra voor, de standaard verzending 7,95 in Nederland en is gratis vanaf €150,-
Ik neem je ervaring mee om te kijken hoe we de leverdatum nog duidelijker op onze site weer kunnen geven.

Oceniono na 3 z 5

Gereedschapswagen

Gereedschapswagen
Zondag besteld en nu donderdag nog steeds niets ontvangen dit blijkt hier de gewoonte te zijn met DHL ze zijn zogezegt aan de deur geweest terwijl er op dat ogenblik 4 man thuis was en niemand heeft iets gehoord of gezien

11 grudnia 2025

Beste Rudi,
Bedankt voor het delen van je ervaring.
Ik zie dat je een gereedschapswagen had besteld, deze worden op een pallet (met DHL) geleverd wat soms inderdaad iets langer duurt dan normaal.
We nemen je ervaring mee en zullen dit met DHL bespreken.

Oceniono na 5 z 5

onderdeel van hoge kwaliteit met een…

onderdeel van hoge kwaliteit met een zeer verzorgde en vlotte levering.

11 grudnia 2025

Beste Fernand,
Goed om te horen dat je tevreden bent met de levering en de hoge kwaliteit van de onderdelen!

Oceniono na 5 z 5

Duidelijke en makkelijk te hanteren…

Duidelijke en makkelijk te hanteren bestelsite.
Vlotte afhandeling, vriendelijke benadering.
Een aanrader!

5 grudnia 2025

Odpowiedź od Mister Agri

Fijn om te horen dat alles zo duidelijk en eenvoudig was. Graag tot de volgende keer!

snelle levering en juiste onderdelen

snelle levering en juiste onderdelen

5 grudnia 2025

Beste Ronald,
Bedankt voor je positieve review en goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen, dat waarderen we enorm.

snel en netjes

snel en netjes werd de bestelling afgeleverd

3 grudnia 2025

Beste Jetske,
Goed om te horen dat alles naar verwachting is verlopen en bedankt voor het delen van je ervaring!

Besteld en korrekt geleverd

Besteld en korrekt geleverd.
En best snel .
Het was een Engelse maat schroefdraad en paste perfect.
Goed en netjes ingepakt.
Ben zeer tevreden over de geleverde bestelling.

29 października 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej