Bestelling gedaan, laten nadien weten dat het niet leverbaar is in België terwijl het wel beschikbaar is in de webshop. Ze storten het bedrag terug maar niet de verzendkosten.
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Achterste remklauwen van vw passat break van 2004 vervangen. Huismerk bolk gekozen. Geschatte levertermijn was correct, stukken waren de juiste. Voorlopig ziet alles er goed uit. Hopelijk ben ik terug... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od Mister-Auto.be/fl
De bestelde stukken zijn vlot en goed verpakt aangekomen. Goede kwaliteit.
Snel geleverd en alle onderdelen pasten erop!
Alles ok,snelle levering en een goed product,meer moet dat niet zijn.
2de keer banden besteld voor mijn wagen. Steeds in orde en mooie levertermijnen
Ik ben zeer tevreden over Mister Auto qua klantenservice, levering en zeker de prijzen van onderdelen. Hiervoor hartelijk dank. Alleen vond ik jammer dat ik geen Castrol olie van 1 liter of 5 liter kon bestellen, deze waren niet in voorraad. Weet wel dat ik andere merken van olie kan bestellen. Vriendelijke groeten. Ileri Sedat.
Ik ben "vaste" klant bij Mister Auto! En dit om voor de hand liggende redenen... Je krijgt wat je besteld (géén fouten), scherpe prijzen, interessante promo's, een korte leveringstermijn... kortom, ik ben zéér tevreden!!! Tot de volgende bestelling!
Reeds vele jaren een tevreden klant :)
Dirk.
Heel slechte verpakking
1 bougie was beschadigd , het porselein is afgebroken en alle bougie zatten niet meer in hun doosje .
De grote doos was geschuurd en slecht toegeplakt .

Odpowiedź od Mister-Auto.be/fl
Top aankoop. Alles correct behandeld en goed geleverd. Alleen wat langer moeten wachten op de levering maar ondanks dit kan ik iedereen mister-auto aanraden!
Zeer vlotte bestelling op de site. Goede opvolging mogelijk. Goederen goed verpakt geleverd en zelfs vroeger dan voorzien. Prima kwaliteit!
Relatief snelle levering, prijs/kwaliteit top!
heel nette en goede service , grote keuze , van alles wat een auto aangaat en degelijke prijzen
Goed assortiment, snelle levering en goede prijs. Aan te bevelen!