Missguided Recenzje 812

3,5

Absolutnie nie polecam, kiedys zamawiałam stamtąd ubrania i do teraz je mam, świetnej jakości, bawełniane. Postanowiłam więc ponowić zamówienie, ubrania niektóre przyszly z plamami, niektore rozprute,... Zobacz więcej

Ja jestem bardzo zadowolona. Najpierw kupiłam bezrekawnik, potem zaczęłam czytać opinie i byłam przerażona, pomyślałam że dotrze na Święta, tym bardziej że przesyłka była zwykła. Otóż nie, 24.08 zamów... Zobacz więcej

Szczerze mówiąc przeczytałam te fatalne opinie po zrobieniu zamówienia i byłam przerażona. Zamówiłam kurtkę przesyłka ekspresowa, a po przeczytaniu opinii trochę tego żałowałam. Kurtkę zamówiłam 7.09... Zobacz więcej

Szczerze byłam na początku przerażona, po przeczytaniu opinii bałam się ze wysyłka mi dojdzie po 2 miesiącach. Doszła po 8 dniach roboczych, zwykłą nie expresową, sukienka w porządku, jestem bardzo za... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą damską
  2. Sklep odzieżowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Shop the latest on trend women's fashion online at Missguided. With over 150 new products hitting our shelves every week, check out our new collections.

3,5

Średnia

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

TANI NADRUK

WIELKI MINUS.
Zamówiłam różową bluzo-sukienke z playboy ( z tyłu nadruk ) za 146.99, oczywiście na promocji bo normalna cena tej rzeczy to 292.99 zł. Jak na taką cenę można się spodziewać WOW bo sama w sobie jest ładna a WIELKIM MINUSEM jest to że ten nadruk z tyłu jest zwykłą tanią naprasowanką która zaczyna się ścierać oraz pękać (a już nie wspomnę co się z tym stanie po praniu) To jest żałosne. Taka cena a dali jakąś tanią naprasowanke. Skoro tak to niech to robią lepszą metodą. A żeby to odesłać trzeba płacić 16 zł. Z ich strony to jest ( wiadomo co ) bo nie po to zapłaciłam tyle kasy za tani nadruk. ( szczególnie że w opisie nic nie napisali o tym jak ten "nadruk" został wykonany ( a po takiej kwocie spodziewałam się mocnego wykonania). Szkoda kasy. Oczywiście napisałam im o tym i odniosłam wrażenie że to bot odpisał bo kompletnie nie zrozumieli o czym napisałam. NIE POLECAM.

17 lutego 2021

O co chodzi z tym sklepem?Co prawda…

O co chodzi z tym sklepem?Co prawda zamówienie doszło w jakieś 8 dni ale i tak to są jaja jakies. Zamówiłam tam ostatnio ciuch po raz drugi i to był ostatni raz.Za pierwszym razem przy kurtce brakowało guzika,teraz przy drugim zamówieniu sukienka jest rozpruta przy dekolcie.Nigdy więcej.

Problemy przy kupnie rzeczy

Jedna wielka tragedia . Brak organizacji ,systematyki czy odpowiedzi jakkolwiek zgodnej o problemie który zaistniał z ich strony . Przy zakupie wykorzystałam kody zniżkowe które niestety do mnie nie wróciły chociaż rzeczy nie otrzymałam i z ich strony o tak bezpodstawnie napisali że zwracają mi pieniądze na które i tak czekałam bardzo długo póki nie upomniałam się o nie . Na początku poinformowali mnie że odesłali pieniążki a w następnej wiadomości powiedziano mi że nie mają pojęcia o jakiejkolwiek transakcji i mam dzwonić do banku o co chodzi ..chociaż wysyłałam screeny obciążenia i tłumaczyłam dziesięć razy .. no jedno wielkie zamieszanie które sami stworzyli 🙈

Najlepszy sklep

Cześć wszystkim!

Specjalnie weszłam na tą stronkę żeby zostawić opinię.
Przed złożeniem zamówienia troszkę wahałam się zakupu w tej firmie przez wzgląd na niepochlebne dość komentarze. LUDZIE! przesyłka dotarła do mnie szybko, zamówiłam kurtkę i jest BOSKA!!!!!! Polecam !

15 lutego 2021

Spodnie

Zamówiłam spodnie o rozmiarze 42 w talli powinny mieć 80,5 a mają 68. Rozmiar 42 jest mniejszy od 38 nie poleca bo dość że nie dostałam dobrych spodni to jeszcze przy zwrocie biorą kasę za przesyłkę to ja powinnam im zabrać kasę!!!! Nie polecam tego sklepu

10 lutego 2021

Nie polecam!!

Czekałam na zamówienie dłużej niż powinnam, zanim je otrzymałam dostałam informację ze sklepu o zwrocie produktu przeze mnie i tym samym zwrocie pieniędzy. Zamówienie nie zdążyło do mnie jeszcze dotrzeć więc jakim sposobem mogę je zwrócić ponadto za całość zapłaciłam 111 zł a kwotę zwrotu ustalono na 77 zł, to skandal gdyż zwrot nastąpił już na etapie przesyłki ponadto nie z mojej winy a decyzją sklepu. Czuje się oszukana.

9 lutego 2021

Nie polecam zdecydowanie

Nie polecam, zamówiłam kurtkę na początku stycznia, minął miesiąc i jeszcze jej nie dostałam, na stronie do śledzenia przesyłek jest jedynie status wysłano 14 stycznia, pisałam do nich i jedyna odpowiedź to problemy na granicy i sami nie wiedzą co się dzieje z paczką

8 lutego 2021

NIE POLECAM !!!!

NIE POLECAM !!!!
Zamówiłam kombinezon, niestety mój rozmiar okazał się za mały. Zwróciłam produkt. Mijają 3 miesiące. Nie dostałam informacji zwrotne ani pieniędzy na konto. Pisze maile, ale bez żadnego odzewu...

6 lutego 2021

Polecam ubrania z tej strony🙂
Zamówiłam bluzę z Playboya jest cudowna taka jak miała być tylko troche długi czas oczekiwania

5 lutego 2021

bluza

bluza
zamówiłam bluzę dostałam ją po 8 dniach dostałam informacje że przez obecną sytuację oraz brexit dostawa może trwać dłużej, bluza z playboya przyszła super zabezpieczona znaczek z przodu bluzy jest haftem materiał jest super, jedyny problem to rozmiar zamówiłam s z 165 wzrostu bluza jest za szeroka polecam mniejsze rozmiary :) kontakt przez fb też na plus dostałam informacje zwrotną po kilku godzinach

5 lutego 2021

Zamówiłam bluzę 3 tygodnie temu do tej…

Zamówiłam bluzę 3 tygodnie temu do tej pory jej nie otrzymałam. Pisałam już dwa razy e-mail do obsługi klienta i cały czas słyszę o problemie związanym z wyjściem wielkiej Brytanii z UE. Wcześniej nie było takich problemów

4 lutego 2021

Towar nie zgodny z opisem

Długi czas oczekiwania ponad dwa tygodnie, towar nie zgodny z opisem inny niż zamówiony towar używany
Bardzo szybka reakcja z ich strony z przeprosinami i możliwy zwrot bez ponoszenia kosztów przesyłki.

3 lutego 2021

Zbyt długa dostawa paczki

Trafiłam na tą stronkę z powodu długiego oczekiwania na przesyłkę. 22.01.21 zamówiłam paczkę dziś jest 3.02.21 i nadal jej nie mam. Zaniepokojona tym co tu przeczytałam postanowiłam napisać maila do biura obsługi klienta. Myślałam że i tak mi nie odpiszą, lub zrobią to po czasie ale jednak pozytywnie się zaskoczyłam, ponieważ szybko dostałam odpowiedź. Pani Julka grzecznie przeprosiła za opóźnienie i poinformowała mnie że w przeciągu tygodnia dostanę swoją paczkę, a w razie czego mam napisać raz jeszcze. Nie ukrywam że uspokoiła mnie ta wiadomość, ale jeśli do 9.02.21(czyli tydzień od wiadomości) nie dojdzie moja paczka , będę znowu tam pisać

3 lutego 2021

Zamówiłam kurtkę 12.01.2020

Zamówiłam kurtkę 12.01.2020, wysyłka miała być w przeciągu 6-9 dni, jednak do dzisiaj przesyłka nie doszła. Nie dostałam nawet maila potwierdzającego złożenie zamówienia, brak odpowiedzi na wiadomości. Mam nadzieję, że mimo wszystko kurtka dojdzie. Nie polecam

1 lutego 2021

brak reakcji…

zamówiłam córce spodnie dresowe niestety za duże zwróciłam towar i niestety od listopada czekam na zwrot pieniędzy iiiiiiiiiiii ??????? oczywiście zwrotu nie ma do tej pory. Brak kontaktu z firmą , nie ma odpowiedzi na meile i nie ma zwrotu pieniedzy . Czekam na jakieś info ze strony firmy

31 stycznia 2021