Den bedste service og et kvalitets produkt, i en pæn æske. Jeg havde bestilt den forkerte farve i farten, sendte en mail om ønske om farveskifte, vupti så var det fikset og her få dage efter har jeg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bedste oplevelse! Så sød service, da vi blev ringet op fordi den farve trøje vi havde valgt var udsolgt. Kvinden i telefonen var så serviceminded og problemløsende. Vi har fået den fineste trøje hj... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mine børns bedsteforældre havde bestilt julegaver herfra, men de havde ved en fejl noteret de forkerte oplysninger, så blev aldrig informeret om, at pakken var klar til afhentning ved pakkeshop, og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Blev leveret inden for leveringstiden, bestilte et lyserødt håndklæde til en barnedåb i november, det var flot og forældrene blev glade. Tilfældigvis kom vi til at snakke om håndklædet sidst vi sås ov... Zobacz więcej
Hos Min Egen Verden skaber vi personlige gaver og produkter, der gør livets øjeblikke endnu mere mindeværdige. Vi er en dansk webshop og et fysisk værksted med mere end 25 års erfaring i at designe og producere personlige produkter som tøj, kopper, bamser, håndklæder og meget mere. Vi har gennem tiden skabt over 100.000 personlige produkter, og vores mission er at hjælpe vores kunder med at give gaver, der bliver gemt – ikke glemt. Størstedelen af vores produktion foregår i eget værksted i Danmark, hvilket giver os fuld kontrol over kvaliteten og mulighed for hurtig levering. Hos os er personlig service, høj kvalitet og unikke designs i fokus, så hver ordre føles helt særlig. Uanset anledning, hjælper vi dig med at skabe personlige minder med dit eget touch.
Østergade 8, 3200, Helsinge, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Super service - Opringning for opfølgning på ordre - ekspres levering - bestemt ikke sidste gang vi har brugt dem.
super 5 stjerner er fortjent selv om der havde sneget sig en lille fejl ind i skriften på den ene bamse, 2 dage efter jeg skrev og sagde det var der modtaget en ny bamse.
Super hurtig levering, god kvalitet af produkt!
Meget personlig pakke, indeholdt lidt sødt og et kort(helt gratis) super god service!! ☺️
Super hurtig levering og rigtig fin personlig bamse med tekst. Tak til Jer 👍🏻
Vil helt klart anbefale hjemmesiden og produktet til andre.
Super hurtig ekspedition, og rigtig fin rygsæk med god lynlås og fin broderet navn. Her handler jeg gerne igen :-)
Sikke en fantastisk service og supersonic hurtighed!!!
Jeg måtte ringe til dem for, at få det hele bekræftet.
Jeg bestilte klokken 3 om natten, og allerede kl 12 kom der en bekræftende mail om pakken var på vej.
Da jeg ringede fik jeg oplyst, at pakken nok ville komme dagen efter, hvilket den gjorde!
Helt sikkert god stil de har her. Vil med sikkerhed handle her igen
Bestilte en rygsæk med navn.
Varen kom hurtigt efter bestilling.
Ændring af farve pr. mail blev også registreret efter ønske
Bestilte håndklæde med navn, som kom efter et par dage.
God kvalitet, kan godt anbefales.
Bestilte en dåbsgave - en bamse med tekst. Den er virkelig sød og blød, den lever helt op til mine forventninger. Ydermere gik der kun 2 dage fra jeg bestilte til jeg kunne hente den :)
Super kvalitet og virkelig hurtig levering 😁
Imponerende hurtigt levering med tre håndklæder endda med personligt tekst trykt på.
Det er fine håndklæder i flotte farver, dog havde jeg godt kunne tænke mig at kvaliteten af håndklæderne var lidt bedre. (Lidt tykkere og ingen tråde der stikker ud).
Jeg har sjældent oplevet længere og dårligere kundeservice! Aldrig igen!
Min søn måtte vente flere måneder på sin fødselsdagsgave 😥

Odpowiedź od Minegenverden
God kundeservice. Fik en opringning om at lampen var i restordre og ville komme efterfølgende uge. Det skete ikke, men fik en anden model uden merpris. Blev sendt kort efter telefonisk samtale.
FANTASTISK, DET ER ALTID EN GOD OPLEVELSE, AT HANDLE I MINEGENVERDEN’s SHOP. KVALITETSPRODUKTER OG HURTIG LEVERING. KAN VARMT ANBEFALES.
Super fantastisk sted at handle - kurvene til dreng/pige går rent ind hos de nybagte forældre.
Ligeledes en super fantastisk service, når man har brug for det.
Kan kun anbefales.
Heidi Bruhn-Jensen - Hoffmann A/S
Jeg ringede til Min egen verden for at høre, om jeg evt. kunne få de håndklæder, de har på deres hjemmeside med navn og horoskop, i en større størrelse. Det var der ingen problemer i, sagde Peter, og han lovede, at han nok skulle lave dem flotte.
Det holdt han 100%. De er bare så super flotte. Så jeg kan kun sige,at de har en formidabel service og nogle super flotte produkter (har handler der før), ligesom de har en uovertruffen kundeservice.
Synes de nye bamser med navn er SÅ lækre :-)
Er også meget tilfreds med leveringstiden.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.