Mimie - æteriske olier Recenzje 455

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Meget serviceminded. Har handlet hos Mimie flere gange og har altid haft gode oplevelser. Udover at have et stort udvalg af æsteriske olier osv, svarer de hurtigt på spørgsmål samt sender pakken a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Helt ekstraordinært service niveau ❤️ Det er ganske få gange jeg har oplevet en service i denne klasse! Jeg er imponeret over at folket bag Mimie intet har imod at bruge deres fritid (i dette ti... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super dejlig oplevelse, varen var hurtig fremme, havde set frem til at modtage de æteriskolier jeg havde bestilt, bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig af siden. Kan varmt anbefales. Vh sen gl... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Centrum wellness

Napisane przez firmę

Hos Mimie.dk finder du alt til aromaterapi - duftlamper, diffusere, æteriske olier, basisolier og meget mere - og selvfølgelig økologisk. Vi er e-mærket - og så sender indefor 24 timer :-)

Dane kontaktowe

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Forkerte varer sendt

Jeg modtog en anden krystal på øreringe end den bestilte, bestilte månesten og modtog noget lignende klar kvarts/bjergkvarts. Butikken ville ikke vedkende sig dette ved henvendelse. Æskerne til produkterne var ikke de originale, som jeg har modtaget andre produkter fra samme mærke i.
Vedhæng købt som ametyst var hvidt, med svag tone af grøn/blå og ikke hvad man normal forbinder med ametyst.
Der manglede en halskæde med vedhæng helt i ordren.

6 kwietnia 2026

Better choose another shop

Not friendly customer service
Not satisfy with products, can’t return

(Product wasnt up to my expectation, according to return policy product cant be return after it was opened, since I tried it and wasnt satisfy, it was in use and cant be returned)
"For at modtage hele købsbeløbet retur må du ikke have taget varen i brug eller på anden måde beskadiget den, mens du havde ansvaret for den"

14 grudnia 2025
Opinia niezależna
Logo Mimie - æteriske olier

Odpowiedź od Mimie - æteriske olier

Hej Julia.
Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse i vores webshop.
Jeg har tjekket og vi har haft en del mailkorrespondance, hvor du ønsker at returnere en vare fra din ordre. Vi har flere gange skrevet til dig med link til, hvordan du køber en returlabel - og også vores handelsbetingelser. Vi har ikke modtaget din ordre retur!
Vi har heller ikke hørt fra dig siden 17.12.2025.

Det er ikke sjovt, at få en dårlig anmeldelse, men her er det altså dig, der ikke har valgt at sende din vare retur - derfor kan vi ikke behandle din sag, desværre.

Ønsker du fortsat at returnere en vare købt 4. december, kan du følge dette link:

Du kan se her, hvordan du returnerer en vare til os:

Venlig hilsen
Peter fra Mimie.dk

Hej igen
Du har redigeret din anmeldelse - det er rigtigt, at du MÅSKE ikke kan få hele beløbet igen, men det kan vi ikke vurdere, før varen er kommet retur til os.
Jeg vil bede dig om, at sende varen retur og svare på vores emails istedet for at bruge Trustpilot til at kommunikere. Det er ikke fair overfor os. Vi kan ikke hjælpe, hvis du ikke sender varen retur!

Kontakt os venligst på mail og send varen retur, som vi har bedt om mange gange nu.
Venlig hilsen
Peter fra Mimie

Alt spiller 😀

Jeg købte den super lækre duft Zen, som jeg bruger i min diffuse og jeg elsker bare den duft! Den kom hurtigt og jeg er tilfreds med hele købsprocessen.

27 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Varen lever ikke op til beskrivelsen

Varen lever ikke op til beskrivelsen, idet fjernbetjeningen ikke virker, tænd- og sluk knappen virker ikke. Stikket skal tages ud hver gang den skal tændes eller slukkes.
Vi har ringet flere gange til Mimie, men telefonen bliver ikke taget. Vi har mailet, men endnu ikke fået svar. Så skal man i øvrigt også betale for at sende varen retur.

27 sierpnia 2025
Opinia niezależna

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej