Heb hier al meerdere keren een kleine bestelling geplaatst. Waren snel geleverd en goed verpakt. En de producten waren precies zoals ze op de site vermeld staan. Communicatie per mail gaat ook vlot me... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Onlang bestelde ik een Turks politieuniform met cap, gloednieuw verpakt en perfect qua maatvoering. De levering verliep snel en de klantenservice is fantastisch. Het is een enorm succes op podia, bij... Zobacz więcej
Als kostuumontwerper voor theater komt WO2 regelmatig voorbij. Ook uniformen dus. Vind daar maar goede en betaalbare kleding voor. Daarom erg blij met dit bedrijf. Met de zeer uitgebreide collectie o... Zobacz więcej
Nu al in korte tijd zon 10 bestellingen gedaan, en alles verliep op rolletjes mail wordt adequaat beantwoord personeel vriendelijk en attent. En webwinkel waar in mijn ogen geen enkele in Nederland aa... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
MC4U is een onderneming die wil voorzien in de behoefte van de consument bij het verzamelen, dragen en/of gebruiken van militaria. Wij richten ons zowel op de verkoop van collectors items, militaire gebruiksgoederen in een licht- tot ongebruikte staat als nieuw gemaakte producten. Wij onderscheiden ons van de meeste bedrijven doordat wij actief zoeken naar nieuwe producten, zodat wij niet alleen de standaardproducten aanbieden die u op meerdere plaatsen ziet. Bij ons kunt u ook kleine en zeldzame onderdelen, emblemen en accessoires vinden.
Dane kontaktowe
Spijksedijk 3-181 B, 6917 AB, Spijk, Holandia
- +31 316 242905
- info@militarycollectibles4u.nl
- www.militarycollectibles4u.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Dispatch is very fast
Dispatch is very fast. Received my in Gelderland two days after payment. The gloves are of good quality, and are authentic mil supply compared to my previous ones.
Mooie overzichtelijk website
Mooie overzichtelijk website, met betaalbare spullen, goede en snelle service
Mooie collectie producten
Mooie collectie producten, snelle en correcte levering. Super bedrijf!
Prachtige patch
Prachtige patch gekocht voor een zeer redelijk bedrag. Deze is historisch. Niet meer verkrijgbaar.
Top aankoop mooie badges
Mooie en kwalitatieve producten (badges). Netjes verpakt en snel geleverd. Top transactie.
Betrouwbaar
Ik bestel hier al enige tijd en nooit problemen mee gehad.
Wederom
Wederom
Goede communicatie en verzending
Heel tevreden
Mc4u echte aanrader
Leuke shop,snel geleverd
Heb hier een bestelling geplaatst,paracord en een mooie ketting en het is snel bezorgd, dankjewel 👍🤙
gp5 gasmasker
ik had een gp5 gasmasker besteld tevreden over het masker. alleen de verpakking van de filter was opengesneden, voor de rest alles prima, snelle levering en geen gedoe
Altijd goed bij MC4U!
Sinds kort weer een aantal bestellingen geplaatst sinds mijn laatste in 2017. Toen nooit problemen gehad en nu weer niet. Snelle verzending en vlotte communicatie. Lekker bezig Frank en team, ga zo door!
Goede en snelle levering.
Ik heb de vlag ontvangen
Ik heb de vlag ontvangen
Echt goede kwaliteit
Net echt past mooi
Bij mijn duitse verzameling
Bedankt
Leuke winkel als je geinteresseerd bent in militaria
Mc4u is een leuke winkel als je geinteresseerd bent in militaria. De site is zeer uitgebreid. Ik heb laatst een broek en een tweetal jungleboots gekocht. Binnen twee dagen afgeleverd.
Check wel even de maten want de maten in army surplus willen nog wel eens afwijken. Een mailtje naar Mc4u en je hebt binnen een paar uur antwoord. In het bestelling proces is er een opmerkingen veld waar je gewoon je maat kan ingeven. Mc4u houd daar rekening mee.
Ruilen (ivm maat) is geen probleem. Binnen twee de goede maat gekregen. Kortom: een betrouwbare site
Zeer goed kwaliteit
Zeer goed kwaliteit, product voldoet aan verwachtingen. Plus snelle verzendingen!
Prima levering
Zondagmiddag besteld, maandag verstuurd en dinsdag geleverd. Netjes verpakt. Helemaal goed.
Goede service. Door omstandigheden bestelling niet goed. Mocht nieuwe uitzoeken was meteen afgehandeld. Ze mogen een voorbeeld zijn voor vele andere webshops.
Via deze bericht ook bedankt voor de snelle service.
Alles is nep
Alles is nep, sommige patches bestaan niet eens schandalig, het zijn gewoon een stel oplichters.

Odpowiedź od Military Collectibles 4U
Doświadczenie Trustpilot