Military Collectibles 4U Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Als kostuumontwerper voor theater komt WO2 regelmatig voorbij. Ook uniformen dus. Vind daar maar goede en betaalbare kleding voor. Daarom erg blij met dit bedrijf. Met de zeer uitgebreide collectie o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nu al in korte tijd zon 10 bestellingen gedaan, en alles verliep op rolletjes mail wordt adequaat beantwoord personeel vriendelijk en attent. En webwinkel waar in mijn ogen geen enkele in Nederland aa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą męską

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

MC4U is een onderneming die wil voorzien in de behoefte van de consument bij het verzamelen, dragen en/of gebruiken van militaria. Wij richten ons zowel op de verkoop van collectors items, militaire gebruiksgoederen in een licht- tot ongebruikte staat als nieuw gemaakte producten. Wij onderscheiden ons van de meeste bedrijven doordat wij actief zoeken naar nieuwe producten, zodat wij niet alleen de standaardproducten aanbieden die u op meerdere plaatsen ziet. Bij ons kunt u ook kleine en zeldzame onderdelen, emblemen en accessoires vinden.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 50

Napisz recenzję

Betrouwbaar en prima bedrijf

Heb hier al meerdere keren een kleine bestelling geplaatst. Waren snel geleverd en goed verpakt. En de producten waren precies zoals ze op de site vermeld staan. Communicatie per mail gaat ook vlot met de medewerkers. Dus ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en de service. Kan deze gerust aanvevelen.

24 sierpnia 2026
Oceniono na 4 z 5

Poncholiner

Ontzettend blij met de poncholiner, alleen jammer dat er niet in de beschrijving stond dat de hoes er niet bij zit.

13 sierpnia 2026

Turks Politieuniform is top

Onlang bestelde ik een Turks politieuniform met cap, gloednieuw verpakt en perfect qua maatvoering. De levering verliep snel en de klantenservice is fantastisch. Het is een enorm succes op podia, bij shows. Een echte aanwinst en de kwaliteit is top.

24 lipca 2026
Oceniono na 1 z 5

Ander artikel ontvangen

Regenjas besteld, totaal andere jas geleverd gekregen. Retourzenden moet op kosten koper, terwijl de webshop een verkeerd product stuurt. De beredenering van MC4U is "dat het gebruikte militaria spullen zijn en daar zitten variaties in door bijvoorbeeld leeftijd verschil".

De jas is beige in plaats van groen.
Heeft 6 knopen in plaats van 10.
Mist de banden om de mouwen aan te snoeren.
Heeft totaal andere schouders.

De enige overeenkomst is dat het EEN lange landmacht regenjas is.

Latere bewerking en nuancering:
Tot nu toe was ik altijd tevreden over MC4U en hun klantenservice, maar deze ervaring verdient toch echt maar een ster. Het bedrijf is niet altijd slecht, maar als er iets mis is weigeren ze een nette oplossing te bieden. Dat is ook te lezen in andere reviews.
De volgende keer kijk ik eerst of wat ik zoek elders leverbaar is, ook al zou het daar duurder zijn.

6 sierpnia 2026
Oceniono na 3 z 5

50/50 (goed/slecht)

In het algemeen wel een goede website voor Duits wo2 replica spul. Je moet wel goed op het een en ander letten gezien er ook troep tussen zit of non-historische dingen die als historisch aangeboden worden. Een tijdje geleden plaatste ik een order met o.a. bretels. Echter stuurde ze de verkeerde op die ook nog eens kapot was en kreeg mijn geld niet terug. Ook heb ik een tijdje geleden bij hun de schnürschuhe gekocht (145 EUR) en ben hier best wel teleurgesteld in. Het leder is goede kwaliteit, maar de schoennagels (of hobnagels) zijn uiterst slechte kwaliteit (geen staal). Ze gaan makkelijk kapot (ruim de helft verloren na het 2x gedragen te hebben) en vervanging zoeken is lastig door de specifieke vormgeving ervan.

27 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Uitstekende service – sneller dan verwacht!

---

## ⭐⭐⭐⭐⭐ **Uitstekende service – sneller dan verwacht!**

Mijn bestelling plaatste ik nét na 14:30 uur, maar tot mijn verrassing werd deze **binnen een half uur al verzonden**. Ik kreeg direct een duidelijke terugkoppeling met het track‑en‑tracenummer.

Daarnaast had ik een wijziging in mijn persoonsgegevens doorgegeven. Deze werd **binnen 15 minuten** opgepakt en bevestigd door **Frank**.
Echt een voorbeeld van **klantvriendelijkheid, snelheid en gerichte service**.

Ondanks dat mijn ervaring nog maar heel kort is, durf ik **nu al** een positieve review te plaatsen — zó goed en professioneel is de service tot nu toe.

Kortom: **bijzonder goede service** en absoluut een aanrader!

---

25 czerwca 2026

Top!

Had zelf verkeerde item besteld, en een mail gestuurd of ik dit nog kon ruilen.

Er werd super snel gereageerd, en kreeg gelijk een bevestiging dat ik het item opgestuurd kreeg wat ik dus eigenlijk wilde hebben!

Het was 3 dagen later al binnen!
Helemaal top!

18 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Wederom een zeer goede ervaring

Wederom een zeer goede ervaring. Uitzonderlijk snelle verzending. En een zeer leuke en orginele collectie militaria. Mensen die klagen over de kwaliteit en of afwerking zijn wss niet erg thuis in deze wereld of militaire spullen. Het is geen luis vuitton en zo moet je de kwaliteit ook benaderen, het is oorlogsspul, geen catwalkspullen. Ik heb enkel zeer goede ervaringen. Ik raad het echt aan iedereen aan.

16 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Het is zeker een fijne Webshop.

Het is een fijne Webshop met goede artikelen en een spontaan contact en een goede levering.
Ik heb meerdere artikelen hier gekocht voor mijn hobby en nooit spijt gehad van een bestelling.
Ook met vragen kun je hier goed terecht en ze helpen je zo goed mogelijk.
Ja MC4U is een echte aanrader voor verzamelaars, ik ben in ieder geval heel optimistisch.
Top jongens, jullie hebben een goede service en ik hoop voor jullie, dat er een mooie en gezonde toekomst is weggelegd 👍🏻👍🏻👍🏻😀🙋🏻‍♂️👋🏻

28 kwietnia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej