Product leek hier wel op voorraad terwijl het elders uitverkocht was. Kennelijk was dat niet helemaal waar, want ondanks "morgen in huis" duurde het een maand voordat (tegen die tijd volledig onverwa... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Prijs van een product wijkt erg af wanneer je deze in je winkelmandje doet, dan is het "opeens" 2x zo duur. Telefonisch niet bereikbaar en mail wordt niet beantwoord. Komt op mij erg onbetrouwbaar o... Zobacz więcej
Zeer tevreden over de halsband en riem met ingegraveerde naam en telefoonnummer. Ook het de kleuren zwart wit passen helemaal bij zijn vacht. Doordat de halsband verstelbaar is, kan hij zich niet meer... Zobacz więcej
Kwaliteitsvolle producten ,onze hond draagt al 2jaar dag en nacht de gepersonaliseerde halsband,en behalve de Gravering die minder zichtbaar geworden is blijft het top. Zelfs maandelijks mee in de w... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
echt super leuke halsbandjes
Mijn producten waren in orde
Mijn producten waren in orde, netjes ingepakt en op tijd geleverd zoals voorzien. Misschien 1 minpuntje ik bestelde 2 artikelen en deze konden eigenlijk samen in een pakket geleverd worden ipv apart. Voor de rest tevreden klant.
Zeer goede klantenservice.
Zeer goede klantenservice.
Klacht is zeer goed opgelost. Dank u.
Kwaliteitsvolle producten ,onze hond…
Zelfs maandelijks mee in de wasmachine 👍
Ben vol ongeduld aan t wachtten op zijn nieuwe die besteld is🤗
Echt vriendelijk klanten service
Echt vriendelijk klanten service, snel levering en duidelojk. Goed materiaal.

Waardeloos
Bestellingen komen niet aan, reageren niet op email .
Geen aanrader om hier spullen te bestellen !

Gepersonaliseerde hondenhalsband
Mooie gepersonaliseerde hondenhalsband besteld. Pakketje is goed en compleet aangekomen, maar helaas wel met vertraging. Gelet op de langere leveringstijd, al dan niet veroorzaakt door de Covid-situatie, adviseer ik internetbedrijven dit duidelijk aan te geven op de site i.p.v. te blijven adverteren met vóór 22.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Dat werkt verwachtingen die dus niet altijd uitkomen, ondanks dat een vertraagde levertijd te wijten kan zijn aan de partij die uiteindelijk moet bezorgen.
Goede en snelle service
Bestelling was langer onderweg dan…
Bestelling was langer onderweg dan beloofd en bandje maat s blijkt nog veel te groot.
Heel mooi en degelijk
Heel mooi en degelijk. Had er al 1 en 2de besteld omwille van de goeie kwaliteit. Kan ik eens afwisselen.
Alles is zeer vlot verlopen,zowel…
Alles is zeer vlot verlopen,zowel verzending als betaling
Ook heel tevreden van mijn nieuw mandje en dekentje voor ons hondje
Defecte sluiting van halsband
Ik had een mooi halsbandje voor m'n hond gekocht, maar na een klein jaar ging de sluiting stuk. Gewoon een hele nieuwe gekregen. Prima service!
3maart een besteling/betaling…
3maart een besteling/betaling geplaatst. Na 2wkn nog geen levering, maar ook geen bericht omtrent extra vertraging. Bij online navraag 15/3, vlot antwoord 16/3, de order was intern on hold gezet omdat er gegevens ontbraken, die ik overigens wel had doorgegeven. Gegevens nogmaals doorgegeven en toezegging dat order met spoed uitgevoerd gaat worden, Ik ben dus nu 17/3 nog in afwachting van...
Zeer goede service
Zeer goede service. In eerste instantie was er iets niet goed gegaan met onze bestelling. Na persoonlijk contact met Christiaan is dit helemaal goed afgelopen. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij dik tevreden zijn. Oh ja en het product wat we besteld hadden is ook nog eens goed..
Mooie halsband voor Beppie met haar…
Mooie halsband voor Beppie met haar naam en telefoonnummer erop en idem fleurige riem erbij. Ze is nu een nog mooier meisje 🐕🦺
Riempje met naam en tel.nr.
Een heel leuk riempje met naam en tel.nr. besteld.
Na een paar dagen kreeg mijn hond haar riempje. Hartstikke leuk!!
Een mooie regen jas!
Heb een mooie regen jas voor mijn lieve hond gekocht! Past perfect en doet wat het hoordt te doen...plus werd optijd geleverd!
Doświadczenie Trustpilot