Zobacz, co mówią recenzenci
Wij hebben bijna alles besteld wat er is en tot nu toe is het boven onze verwachtingen! In de avond hebben we besteld en de volgende ochtend werd het al geleverd! Geweldige service dit!!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Onze met liefde bereide selectie omvat ambachtelijke chili-oliën, pittige honing, verfijnde chutneys en smaakvolle kruidenmixen. Gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en verpakt in duurzame verpakkingen, vormen ze een weergaloos en ethisch verantwoord genot. Een ware traktatie voor de zintuigen, die zowel mens, dier als het milieu koestert.
Dane kontaktowe
Insulindestraat 46, 3038 JB, Rotterdam, Holandia
- 010-3220856
- info@thespicegirl.nl
- thespicegirl.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Zeer fijne producten
Zeer fijne producten en snel in huis. Erg fijn voor de aanvulling van gerechten.
Wij hebben bijna alles besteld wat er…
De Honey Caviar Mosterd is mijn favoriet!
De Honey Caviar Mosterd is mijn absolute favoriet! Zo lekker dat het potje binnen twee weken leeg was. Heerlijke smaak, snelle levering en topkwaliteit. Ik ga zeker weer bestellen! 🌶️😍✨
Wat een heerlijke producten
Wat een snelle levering...en oei oei oei is alles lekker. De mosterdkaviaar is geweldig ..vooral de honingvariant. Op insta heeft ze ook leuke Recepten....die met spitskool, anjovis en honingmosterd kaviaar.. Finger Licking good. Potje is al bijna leeg😜
De Furikaki chili olie?
De Furikaki chili olie?? Niet normaal. Echt de lekkerst chili olie ooit! Ik heb een bestelling in de middag geplaatst. De volgende dag was het alweer in huis. Echt top top top!
Geweldige service
Tijdens de levering is er een potje open gegaan. Er is gelijk een nieuw potje gestuurd. Wat een topservice! En alles wat ik heb besteld is heerlijk en lekker spicy!
eerste bestelling
Voor de eerste keer een bestelling gedaan omdat ik zo nieuwsgierig werd door de positieve reacties op insta. Deze producten bereiken echt de overtreffende trap en jullie hebben er weer een vaste klant bij! Geweldige en heerlijke smaken! 10/10
Geweldig en heerlijk
Geweldig! Heerlijk.. nieuw een keer wat anders.
Snel besteld en nog sneller in huis. I love it
Ik heb bijna alle sambal besteld
Ik heb bijna alle sambal besteld, ik vind ze allemaal heerlijk, als het op is ga ik zeker opnieuw bestellen. En ik heb ook wat uitgedeeld.
Niet mijn smaak..
Ik had hoge verwachtingen van Spice Girl en heb daarom meerdere producten besteld, waaronder de Rendang Sambal (winnaar van een award), de Sichuan Chili Oil, Thai Sambal, Banana Sambal, Habanero honey en de All Purpose Seasoning.
Helaas vielen de meeste producten voor mij tegen. De Banana Sambal vond ik niet lekker. De Rendang Sambal en Sichuan Chili Oil waren juist de producten waar ik het meest naar uitkeek, maar ook die smaakten mij niet. De Thai Sambal rook super lekker en had wel een lekkere smaak, maar was voor mij erg pittig dat ik hem niet echt kon gebruiken. Habanero Honey was oké.
De All Purpose Seasoning is het enige product waar ik echt tevreden over ben en dat ik regelmatig gebruik.
Uiteraard blijft smaak persoonlijk, maar gezien de prijs en de verwachtingen die ik had, vond ik het jammer dat het niet mijn smaak was.
Levering was snel en keurig verpakt.
Heerlijke producten en snelle levering
Heerlijke producten en snelle levering. Ik ben fan!
Snelle verwerking van de bestelling.
Snelle verwerking van de bestelling.
Super goed ingepakt
Fantastisch!
Topervaring, de Spice Girl heeft verslavend lekkere producten. Ik weet niet wat ze erin stopt, maar je wil steeds meer, haha. Verder is de communicatie top, perfect verpakt en ook snel verzonden
Alleen maar lof voor dit bedrijfje!
Altijd super snel en netjes geleverd
Altijd super snel en netjes geleverd. De producten zijn ook echt geweldig. Een dikke 10 voor de spice girl
Was oke
Verzending prima mosterd caviar vond ik persoonlijk weinig aan. De honing mosterd was prima en de banaan sambal vind ik veelste pittig maar wel goede smaak
Allemaal oke maar niet bijzonder
Wauw!
Nu inmiddels al de derde keer dat ik - een grote - bestelling heb geplaatst na eerst te hebben geproefd. Groot fan van alle producten, zooo veel smaak en zo veel mogelijkheden om te gebruiken in alledaagse gerechten. Mijn huishouden is fan, zal het ook iedereen aanraden die van net wat meer smaak en pit houd!
Favoriet zijn hier de banana sambal, potato chutney en habanero garlic honey 🥰
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.