Mijn Subsidie BV Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Dramatisch slecht. Heb schijnbaar per ongeluk dit aangeklikt. Vervolgens in een draak van proces gekomen tussen RVO en het Subsidieloket. Bleef maar mails ontvangen dat ik informatie moest aanleveren... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snel geregeld zodat ook subsidie snel was toegekend. Daarnaast heel efficiënt ook 2 aanvragen samengevoegd Al met al een perfecte aanvraag en snelle afronding. Top

Oceniono na 5 z 5

Indienen vereiste documenten was eenvoudig en duidelijk. Geen twijfels over. Binnen 2 dagen akkoord en doorzending naar RVO. Status overzicht fijn, afronding binnen 5 weken

Oceniono na 4 z 5

Subsidieaanvrage was geen probleem, is vlot afgewikkeld. Een vraag, waarom worden de administratieve kosten voor de afhandeling niet gelijk met de subsidie verrekend?. Dit bespaart veel extra werk.

Informacje dotyczące firmy

1. Mediacje

Napisane przez firmę

Digitale dienstverlener die particulieren ondersteund bij verschillende digitale processen. Hierbij is het mogelijk klanten te ondersteunen of op te treden als intermediair.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 271

Napisz recenzję

Zijn gewoon oplichters van SubsidieLoket

Zijn gewoon oplichters, voor een nieuwe voordeur met kozijn kosten eur.7200,- heb ik energiebesparingssubsidie aangevraagd. Het aantal vierkantemeters was te laag om de subsidie in werking te stellen, Subsidieloket neemt het met Fraude-Opzet wel in behandeling, maar doet afwijzing enkel en alleen om mij een factuur te sturen , geen werk wel kosten van eur.49,95, Subsidieloket is dus weggegooid geld.

14 stycznia 2026

Odpowiedź od Mijn Subsidie BV

Beste Klant, Wat vervelend dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Helaas kunnen wij uw aanvraag niet terug vinden in ons systeem. Als u reageert op het verzoek tot meer informatie dan kunnen wij direct naar uw situatie kijken. Op onze website kunt u de aanvraag namelijk niet indienen als u niet voldoet aan het minimale oppervlakte van de isolatiemaatregel. Het kan dus zijn dat er iets fout is gegaan. De andere reden kan zijn dat u een hoger oppervlakte heeft ingevuld op onze website. Graag ontvangen wij meer informatie over uw aanvraag bij ons. Dan kunnen we kijken naar een passende oplossing.

Oplichters

Oplichters
Automatische incasso gehad omdat in geïnformeerd heb naar subsidie's

11 stycznia 2026

Odpowiedź od Mijn Subsidie BV

Beste Ger, Wat vervelend dat u ontevreden bent over onze dienstverlening. Wij doen daarentegen niet zomaar een automatische incasso. Dit gebeurt alleen als we de subsidieaanvraag hebben gedaan, of wanneer uw aanvraag is verwijderd.

Oceniono na 2 z 5

Bedrijf kent de regels niet

Bedrijf kent de regels niet. Komen met advies van een isolatieplan maken, wat niet nodig was omdat het onder het bedrag zat waar dat wel nodig is. Toen zelf maar een subsidie aanvraag ingevuld en ook uitgekeerd gekregen. Kortom niks geregeld maar wel willen vangen en gelijk maar dreigen met incasso, omdat men niet kon incasseren bij mijn bank

31 grudnia 2025

Odpowiedź od Mijn Subsidie BV

Beste Zweitze Rooske, We vinden het erg vervelend om te horen over uw slechte ervaring met ons. Als intermediair zijn wij op de hoogte van alle voorwaarden. Wij zijn daarom erg benieuwd naar uw specifieke situatie. Daarentegen heeft u geen informatie aangeleverd. Dit maakt het voor ons lastig om te reageren op uw situatie.

Oceniono na 5 z 5

Omdat ik nadat ik het had aangeleverd

Omdat ik nadat ik het had aangeleverd , nog wat had vergeten , ik keurig een berichtje kreeg dat de aanvullende informatie wel erg van belang was , en dus na dat hebben geregeld wordt het binnen een week afgehandeld en na 3 weken mijn subsidiebedrag al binnen had , dus zeer blij en zeer tevreden

20 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

subsidie aanvraag gedaan, en ook gekregen

subsidie aanvraag gedaan, vervolgens verzoek voor aanvullende gegevens.Daarna bevestiging subsidie aanvraag. Na een week bericht van mijn bank dat het op mijn rekening staat, terwijl geschreven stond dat het 4 tot 8 weken kon duren

29 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej