Dramatisch slecht. Heb schijnbaar per ongeluk dit aangeklikt. Vervolgens in een draak van proces gekomen tussen RVO en het Subsidieloket. Bleef maar mails ontvangen dat ik informatie moest aanleveren... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Snel geregeld zodat ook subsidie snel was toegekend. Daarnaast heel efficiënt ook 2 aanvragen samengevoegd Al met al een perfecte aanvraag en snelle afronding. Top
Indienen vereiste documenten was eenvoudig en duidelijk. Geen twijfels over. Binnen 2 dagen akkoord en doorzending naar RVO. Status overzicht fijn, afronding binnen 5 weken
Subsidieaanvrage was geen probleem, is vlot afgewikkeld. Een vraag, waarom worden de administratieve kosten voor de afhandeling niet gelijk met de subsidie verrekend?. Dit bespaart veel extra werk.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Digitale dienstverlener die particulieren ondersteund bij verschillende digitale processen. Hierbij is het mogelijk klanten te ondersteunen of op te treden als intermediair.
Dane kontaktowe
Ampèrestraat 21b, 3861NC, Nijkerk, Holandia
- info@mijn-subsidie.nl
- www.mijn-subsidie.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
goed op de hoogte gebleven door een…
goed op de hoogte gebleven door een duidelijke en korte communicatie via de email
Zijn gewoon oplichters van SubsidieLoket
Zijn gewoon oplichters, voor een nieuwe voordeur met kozijn kosten eur.7200,- heb ik energiebesparingssubsidie aangevraagd. Het aantal vierkantemeters was te laag om de subsidie in werking te stellen, Subsidieloket neemt het met Fraude-Opzet wel in behandeling, maar doet afwijzing enkel en alleen om mij een factuur te sturen , geen werk wel kosten van eur.49,95, Subsidieloket is dus weggegooid geld.

Odpowiedź od Mijn Subsidie BV
Ondanks de tegenwerking van sommige…
Ondanks de tegenwerking van sommige partijen gingen ze stug door voor het bereiken van een positief resultaat en een uitkering van het subsidie bedrag mijn dank voor hun inzet
Goed verlopen, wel extra onkosten
Belangrijk om je gegevens goed te controleren, anders dubbelwerk
Snelle en eenvoudige manier om subsidie…
Snelle en eenvoudige manier om subsidie aan te vragen. Heldere website
Geen mening.
Snelle en eenduidige afhandeling.
Snelle reacties op al mijn vragen
Snelle reacties op al mijn vragen. Fijne service en denken ook met je mee.
Oplichters
Oplichters
Automatische incasso gehad omdat in geïnformeerd heb naar subsidie's

Odpowiedź od Mijn Subsidie BV
Bedrijf kent de regels niet
Bedrijf kent de regels niet. Komen met advies van een isolatieplan maken, wat niet nodig was omdat het onder het bedrag zat waar dat wel nodig is. Toen zelf maar een subsidie aanvraag ingevuld en ook uitgekeerd gekregen. Kortom niks geregeld maar wel willen vangen en gelijk maar dreigen met incasso, omdat men niet kon incasseren bij mijn bank

Snel en correct
Omdat ik nadat ik het had aangeleverd
Omdat ik nadat ik het had aangeleverd , nog wat had vergeten , ik keurig een berichtje kreeg dat de aanvullende informatie wel erg van belang was , en dus na dat hebben geregeld wordt het binnen een week afgehandeld en na 3 weken mijn subsidiebedrag al binnen had , dus zeer blij en zeer tevreden
Goed behandeld.…
Goed behandeld.En alles verloopt snel.geen rare vragen.de vragen was ook duidelijk dus kunnen wij ook goed beantwoorden
Alles was zeer duidelijk na het…
Alles was zeer duidelijk na het invullen van de vragenlijst was het zo geregeld
subsidie aanvraag gedaan, en ook gekregen
subsidie aanvraag gedaan, vervolgens verzoek voor aanvullende gegevens.Daarna bevestiging subsidie aanvraag. Na een week bericht van mijn bank dat het op mijn rekening staat, terwijl geschreven stond dat het 4 tot 8 weken kon duren
Snel en makkelijk in te dienen
Snel en makkelijk in te dienen.
Wel alle gegevens bij de hand hebben en foto's etc.
Maar dan is het goed te verwerken en geregeld.
Keurig het beloofde geregeld
Doświadczenie Trustpilot