Man bliver ikke informeret om, hvad der laves, hvad dette koster, og om det er en behandling man ønsker. Så altid “spændende” hvad regningen lyder på, når klinikken forlades. Man kommer ind til sæ... Zobacz więcej
Jeg skiftede over til Midtfyns tandklinik efter mange dårlige oplevelser og fejl hos tidligere klinik. Hvis man kunne give flere stjerner end 5 havde jeg gjort det, for lige fra sekundet man træder... Zobacz więcej
Et tag selv bord. Har ved tandtekniker Heidi Svop fået påsat en tabt tand på min delprotese Havde medbragt tanden, som blev pålimet. For dette gav jeg kr737. I f.eks Odense er prisen for tilsva... Zobacz więcej
Jeg har gennem 10 år haft Anne Rasch som tandlæge, og jeg har altid været tilfreds! Selv nu hvor jeg bor 75 km væk, er jeg fast patient ved Anne. Der bliver taget pænt og tålmodigt hensyn til min u... Zobacz więcej
Algade 57, 5750, Ringe, Dania
- info@midtfyns-tandklinik.dk
- www.midtfyns-tandklinik.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Fik en akut tid til 1.5 time efter jeg…
Fik en akut tid til 1.5 time efter jeg ringede. Fik rigtig god behandling.
Sød og venlig personale.
Kan klart anbefales til personer med tandlæge skræk.
Jeg havde brækket et stykke af en tand…
Jeg havde brækket et stykke af en tand og selvom jeg ikke var kunde hos jer i forvejen fik jeg en tid hos jer. (min egen tandlæge havde ferielukket). Tak for hurtig og kompetent udført behandling.
Tommy Hansen
Patienten er i centrum
Patienten er i centrum - præcis som lovet!
Klinikken kan bestemt anbefales.
Positive oplevelser
Utrolig venligt personale med høj professionalisme og faglighed. Man føler sig altid velkommen.
Jeg har tandlægeskræk
Jeg har tandlægeskræk, og Mette og Christina var rigtig gode til at tale mig igennem det hele. Super søde.
Super venlige og kompetente i Midtfyns tandklinik
Super venlige og kompetente, fin service af alle involverede, meget fin og pæn klinik, ialt en meget høj standard.
En tandlæge jeg meget gerne anbefaler - også selvom jeg ikke er vild med at gå til tandlægen 😉
God oplevelse
God oplevelse, Mette virker som en super dygtig tandlæge. Når jeg skriver VIRKER er det fordi, jeg kun har været hos hende EN gang. Min oplevelser af behandling, interesse for mig som klient og de oplysninger jeg blev bekendtgjort med var bestemt positive. Det er første gang, at jeg feks er blevet spurgt ind til medicin forbrug og lign.
Det er dejligt at få følelsen af at jeg ikke bare er en “Lottokupon” de lige har hentet i kiosken.
Tak for god behandling.. jeg vil til hver en tid anbefale jeres sted til andre.
Rareste mennesker at møde👍
Helt tilfreds med min behandling hos Midtfyns tandklinik. Smilede glade mennesker der arbejder der👍😁