Midtdata der er alt for mange forskellige banner, menuer, reklamer mm. hvis man bare skal finde nogle produkter. Fritekstsøgning tager virkelig lang tid, det virker til at der laves en direkte tekst-s... Zobacz więcej
Midtdata
Bestilte varerne mandag, Post Danmark kom forbi med dem torsdag samme uge. Undervejs fik jeg god besked om lager- og ordrer status og et track and trace nummer da pakken var sendt. En af de bestilt... Zobacz więcej
Jeg bestilte en bærbar HP hos MidtData torsdag aften. Tirsdag formiddag modtog jeg den med posten. Hallo, er det kvikservice, der vil noget. Jeg nåede imidlertid at få spærret mit Dankort, fordi jeg å... Zobacz więcej
Bestilte ION Drum Rocker trommesættet mandag aften, modtog det allerede onsdag og alt var som det skulle være. Meget imponerende! Der var fra starten af en fejlberegning af prisen for forsendelsen... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos midtdata.dk er vi førende indenfor salg af computer hardware og andre IT produkter til virksomheder og private. Find det du har behov for på www.midtdata.dk eller ring til os i dag på telefon 87 256 256.
Lundborgvej 13, 8800, Viborg
- 87 256 256
- salg@midtdata.dk
- www.midtdata.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Lang leveringstid
Bestilte en USB-stik, der var på lager efter hvad der stod på hjemmesiden. Dog gik der 6 arbejdsdage inden jeg fik en mail om at den var afsendt. Det er kunne godt ha' været bedre.
Vare leveret dagen efter bestilling
Simpel side - levering dagen efter - upåklageligt.
***** = ingen problemer
Købte en Vista Business 64 DK fra lager til en god pris.
Brevlevering OK fra Post Danmark via brevsprækken.
Al korrespondance kørt via net - ingen problemer - og
ingen dårlige overraskelser.
det funkede sgu' bare
Jeg har købt et antec 600 kabinet til 349 Kr + 49 kr fragt.
Jeg bestilte i går eftermiddag kl. 14.30, og det er lige kommet her idag kl. 16.30
Hurtig & nem bestilling, hurtig & nem levering, sådan skal det sgu' bare gøres. Thumbs up :-)
Super-ekspedition
Jeg bestilte en RCM30C2 touchcontrol fjernbetjening til Samsung tv. Fjernbetjeningen var ca 1.000,00 billigere end forretningerne. Jeg bestilte fjernbetjeningen fredag aften. Tirsdag morgen blev den leveret. Løbende opdateringer på hjemmesiden samt Track and Trace holdt mig informeret. Super oplevelse og anbefalelsesværdig internet-butik.
super flot betjening
Asus Intel P45 - ATX - Socket 775 - HD Audio
P5Q-SE2
det var hvad jeg købte og selvom den ikk var på lager kunne jeg rigtig godt lide at man fik en track and trace og samme tid fik man en mail hvor der stod mange forskællige oplysningerpå tider og forsendelse, så jeg synes at midtdata.dk skal have 5 stjerner for en virkelig god og flot betjening
God service og god kvalitet
Købt extern HD. Hurtig levering. Info via mails undervejs. God kvalitet/indpakning og god service
Kan kun anbefales - vil absolut handle her igen.
mvh
Børge
Top service
Jeg købte en Buffalo linkdtation duo, hvor der på Midt-Data's hjemmeside stod 2 til 3 dages leveringstid, da varen var på lager hos leverandøren, alligevel var Midt-Data.dk kun 2 dage om at levere varen, KANON GODT
fremragende service
varerne var hurtigt skaffet og afsendt, modtog det hele efter 2 dage det er altså flot.
Yderst troværdige og informative
Jeg har nu handlet to gange hos MidtData, og føler at de er en fantastisk butik, meget mere er der ikke at sige. Masser af mails der fortæller på langt og bredt om din ordre, gode priser, godt udvalg og dejligt overskuelig side.
Der er langt fra Getmore til Midtdata, og jeg anbefaler dem.
Super hurtig ekspedition
Da jeg stod og skulle bruge RAM til to computere, viste jeg med det samme hvor jeg skulle finde dem. Midt-Data har altid været hurtige til at sende de ønskede varer. derfor var valget selvfølgelig nemt. Det hænger også sammen med, at da jeg for et par år siden skulle have ny indmad til min computer, sad jeg og kiggede på Midt-Data´s hjemmeside. Der var ingen tvivl, de havde det der skulle bruges. Så det er umiddelbart min hovedleverandør.
Særdeles udmærket service
Jeg har købt en D-Link DNS 323 NAS og en Hitachi harddisk. Alting fungerede helt fint. Eneste grund til at jeg ikke giver fem stjerner er at jeg synes at det kræver noget ekstraordinært. Der var intet ekstraordinært over min handel, men absolut heller intet at klage over.
Jeg vil klart overveje at købe fra Midtdata igen.
Køb af strømforsyning
Var i tvivl om hvilken strømforsyning jeg skulle bruge. Meget stor og hurtig hjælp hos Midtdata. Og meget hurtig levering! Og til en rigtig fornuftig pris alt i alt. Jeg handler ihvertfald der igen.
Holder hvad de lover
Den bærbare computer, jeg bestilte ved Midtdata, var ikke på lager, men kunne ifølge hjemmesiden leveres i løbet af 1-3 hverdage - jeg fik den efter 2 dage. De ringede endda for at tjekke, hvilken adresse, jeg gerne ville have den leveret til (hvilket dog kan have noget at gøre med, at der var lidt rod med de forskellige leveringsmetoder under bestillingen.)
Men alt i alt er jeg godt tilfreds med både service og produkt, og det er hverken første eller sidste gang, jeg bruger Midtdata.
Super Butik over alle Butikker
Har handlet meget hos MidtData, er blevet behandlet sobert, altid en god suport
varene godt embaleret, og ankommer meget hurtig, hvorom alting er er det et dellig sted at Handle
og det fortsætter vi med
med venlig hilsen
OK-Asminderød67
Niels E. Levisen
Formand
Efter bogen
Købt diktafon i Midtdata.dk
Fin kommunikation over købsforløbet. Ankom som forudsagt. Købsbeløbet trukket korrekt.
Midtdata.dk - køb af extern harddisk over nettet
Bestilling og levering var hurtig - varen i fin stand
Super service og hurtig leverance.
bestilte 2 stk. hd.
Blev kontaktet på telefon af firmaet da det var første gang jeg handlede med dem ville de lige tjekke adressen. Fint nok med mig.
Dagen efter blev diskene leveret med posten.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.