Midtdata der er alt for mange forskellige banner, menuer, reklamer mm. hvis man bare skal finde nogle produkter. Fritekstsøgning tager virkelig lang tid, det virker til at der laves en direkte tekst-s... Zobacz więcej
Midtdata
Bestilte varerne mandag, Post Danmark kom forbi med dem torsdag samme uge. Undervejs fik jeg god besked om lager- og ordrer status og et track and trace nummer da pakken var sendt. En af de bestilt... Zobacz więcej
Jeg bestilte en bærbar HP hos MidtData torsdag aften. Tirsdag formiddag modtog jeg den med posten. Hallo, er det kvikservice, der vil noget. Jeg nåede imidlertid at få spærret mit Dankort, fordi jeg å... Zobacz więcej
Bestilte ION Drum Rocker trommesættet mandag aften, modtog det allerede onsdag og alt var som det skulle være. Meget imponerende! Der var fra starten af en fejlberegning af prisen for forsendelsen... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos midtdata.dk er vi førende indenfor salg af computer hardware og andre IT produkter til virksomheder og private. Find det du har behov for på www.midtdata.dk eller ring til os i dag på telefon 87 256 256.
Lundborgvej 13, 8800, Viborg
- 87 256 256
- salg@midtdata.dk
- www.midtdata.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Midtdata vil ikke give 14 dages returet selvom forbrugerklagenævnet har truffet afgørelse herom.
Den 17/8 2009 bestilte jeg et kabinet i Midtdatas webshop og hentede det selv og betalte i butikken. Da jeg kom hjem, opdagede jeg, at det ikke var det kabinet jeg ønskede. Midtdata afslog at jeg kunne bruge 14 dages returret - da de påstod, der var tale om en reservation og ikke en online køb. Jeg klagede til forbrugerstyrelsen og den 17/9 2010 fik jeg medhold i af forbrugerklagenævnet, at jeg har ret til at få mine penge tilbage, samt at Midtdata skal betale sagens omkostninger. Midtdata nægter dog stadig at modtage kabinettet og give mig pengene retur, da de vil anke sagen.

Odpowiedź od Midtdata
Aldrig problemer her!
Har handlet mange gange hos Midt Data. Seneste køb var et Lian Li kabinet, som blev afsendt samme dag jeg bestilte det. Det kan vist ikke gøres bedre.
Meget tilfreds kunde
Jeg har flere gange handlet med Midtdata og hver gang med stor tilfredshed, de bestilte vare er hurtig leveret og det er noget jeg sætter pris på, da jeg har en meget lille tålmodighed når jeg pludselig får den ide at der er noget jeg ikke kan leve uden, så er det nu jeg skal bruge det. Så meget ros til jer for dette.
Det var første gang vi handlede med Midtdata, men absolut ikke sidste. Det var super hurtigt levering. Varen var i orden.
Helt klart til en top-karakter.
Smertefrit og hurtig levering
Eneste minus var fiktive leveringsdatoer som rykkede sig. EG: kommer 14/6 rettede sig til kommer 15/6 som dagen oprendt!
Bestilling af fjernsyn
Havde reserveret et fjernsyn som jeg ville have afhentet men blev desværre forhindret i at kunne hente det. De havde kun det ene fjernsyn tilbage som jeg havde reserveret så jeg kunne ikke bare købe et andet på deres hjemmeside. En hurtig opringning til dem og 2 min efter havde jeg en e-mail med godkendelse af betaling incl fragt. Kanon service
Problemfri levering
Ingen problemer i leveringen.
Varen var ikke pakket ind i anden emballage end den originale kasse.
Det ville måske havde været rart om de lige havde pakket det lidt ind - der var dog ingen skade på varen.
Lige efter bogen
Bestilte min nye MSI GX660R torsdag omkring middag. I webshoppen stod leveringstiden til 1-3 dage, men på track & trace stod der 4-10 dage.
Da jeg er ny kunde hos MidtData ringede en ansat til mig et par timer efter for at bekræfte mig som kunde, hvilket kun er positivt, da de har tid til hver enkelt kunde. Han kunne desuden fortælle mig, at jeg kunne forvente at modtage varen tirsdag eller onsdag. Nu sidder jeg med den lækre lille sag mandag efter jeg bestilte, og det hele virker som det skal.
Varen var ikke på lager, men blev leveret 2 dage efter bestillingen - thumbs up!
God service, ringe emballering af pakken
God service fra Midtdata, modtog 3-4 e-mails fra dem om hvor pakken var i systemet og hvornår den var afsendt. Ifl. deres e-mails kom pakke med posten kl. 22 og blev modtaget kl. 11 den næste dag.
Dog var jeg meget skuffet over indpakningen da et stykke elektronik blev sendt i en bobleplast kuvert. Ved ankomst havde denne fået flere skader og revner hvilket havde skadet produktets kasse.
Dog ser varen ud til at virke, men da jeg skal bruge den som gave ser det ikke super godt ud at produktet ser ud til at have været en tur på gulvet inden det blev pakket ind i gavepapir.
var meget i tvivl om jeg skulle give 3 eller 4 stjerner, men da jeg selv føler mig heldig over at produktet overhoved virker efter den tur i posten, så ville jeg nemt kunne forudse at med sådanne en indpakning skal man være mere end heldig hvis ens vare skal overleve turen hver gang man bestiller noget. Og regner ikke med at man vil være super tilfreds hvis man skal oprette en RMA sag lige når pakken modtages pga. dårlig emballering.
Fantastisk og nemt.
Min blæser på grafikkortet var begyndt at larme og jeg skulle have det skiftet.
Den 25.8.2010 søgte jeg en ny køler til mit grafikkort, jeg ville finde et der ikke larmede så meget, hos midtdata fandt jeg et såkaldt kølegriiter, under beskrivelsen af dette produkt fandt jeg tilbehør til kølegitteret og det syntes jeg er en rigtig god ting at siden forslår da jeg ikke selv har den store viden om hvad der høre til det forskellige i en computer, så jeg så at til mit kølegitter høre der 2 blæsere til som ekstra udstyr.
Jeg bestilte altså.
1 x Arctic Cooling Accelero S2
1 x Arctic Cooling Turbo køler
Alt var nemt at finde, ingen problemer med betaling og dagen efter havde jeg det med posten.
Det hele gik nemt og midtdata fortjener at få 5 stjerner, grunden til at jeg kun giver dem 4 er at da jeg modtog mine 2 produkter var begge indpakninger fyldt med støv, det ikke løgn, men der lå faktisk 1mm støv på begge pakker, nu gik det ikke galt for mig, men jeg har en kammerart som har støvallergi og det ville have gået helt galt hvis han havde åbnet den kuvert, de eneste gener jeg fik var bare sorte finger, men havde midtdate lige brugt 30sekunder på at køre en klud hen over, så havde de fået 5 stjerner og det er helt sikkert at hvis jeg mangler noget en anden dag, så kigger jeg forbi midtdata igen, det nemt, hurtig levering og man får email hvergang der sker noget nyt med ordren så man kan følge den lige fra bestilling og til posten står ved døren, det er en rar ting.
Så midtdata, køb et par klude og i får 5 stjerner næstegang, fortsæt jeres gode service, det var en fantastisk oplevelse at handle hos jer.
Med venlig hilsen Lars Hansen.
Uden tvivl en fantastisk netshop at handle i
Og dertil kommer butikken, når varer skal afhentes.
Har altid handlet ...ALLE mine sager i butikken i Viborg...uden sidestykke bedste og mest seriøse rådgivning....!
Kan varmt anbefales!
karakter
Jeg har købt en SteelSeries 5H headset med mikrofon. Leveret dagen efter at jeg havde bestilt den. Hurtig service og er meget tilfreds med det og producten. Købt fra Midtdata
Nemt, bekvemt, hurtigt.
RAM opgradering. Hurtigt leveret. God information via mail m. status.
Fremragende leveringstid
Jeg fik mit trådløse netkort meget før end jeg troede, der stod det ville tage 2-4 dage for det at komme på lager, og 2 dage efter kom den med post, jeg har handlet med midt-data en gang før men syntes det er et meget godt sted og jeg vil fra nu af anbefale midt-data. FREMRAGENDE nu kan jeg få samlet min computer, mange tak.
Ting til tiden. Sådan
Bibelselskabet investerede i et par usb-dongler og en wi-fi printer. De blev lovet dagen efter, og det blev efterlevet. Tak.
Super fin service
Vi handler kun ved Midtdata - de er hurtige og servicemindede.
Man kan måske finde varen billigere et andet sted, men det betaler sig ikke i længden. Tak til Peter og Simon i Erhvervsafd.
mvh
Morten
JNA Vinduer
Kan klart anbefale til andre
Alt var bare i orden. Vil ikke betænke mig på at handle hos dem igen
Fem stjerner til Midtdata
Jeg bestilte en kabelliste på deres hjemmeside søndag og denne var til leveríng på min adresse tirsdag. På mailen kunne jeg fint følge med i hvor langt de var nået i behandling af min bestilling. Og i øvrigt fandtes varen ikke billigere andet steds på nettet, så vi fik en 1,5 meter aluminiumskabelbakke til fjernsynskabler til knap 70 kr. inkl. levering!!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.