Banner for Meubelplaats

Meubelplaats Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Dressoir Zand besteld via Bol.com, de getoonde levertijd (1 werk dag) werd niet gehaald, ook de dag daarna niet, uiteindelijk na diverse mails een week later geleverd. Kwaliteit dressoir zeer matig, a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb onlangs een prachtige metalen wijnkast gekocht bij Meubelplaats en ben echt ontzettend tevreden! 🥰 Niet alleen kreeg ik een hele leuke korting, maar ook de service was top. De levering liep... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We wilden graag een eiken blad passend maken bij onze acia meubels, welk qua houtkleur erg uit elkaar liggen. Ze hebben alle moeitje gedaan om de kleur goed te krijgen, zeer naar tevredenheid ! Ook... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

In eerste instantie een slechte review over een geleverde salontafel. Tafel werd geleverd met verkeerde schroeven en poten waren ongelijk, kortom fabrieksfouten! Op mijn retourmelding kwam maar geen... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep meblowy

O Meubelplaats

Napisane przez firmę

Meubelplaats.nl is de specialist op het gebied van trendy wonen. Elke dag houden wij de woontrends in de gaten, zodat ons assortiment blijft voldoen aan de woonwensen van de toekomst. Dit etaleren wij op onze webshop en in onze fysieke woonwinkel.

Ook bijzonder is ons ruim tafelassortiment, dat bestaat uit (oud)eiken-, teak- en mangohout. Hierbij bieden we u de mogelijkheid om uw tafel te personaliseren. U kiest dan zelf uw afmeting, onderstel en behandeling, dat vervolgens door onze meubelmaker wordt gerealiseerd.

Door onze grote voorraad, hanteren wij snelle levertijden, waardoor u geen weken hoeft te wachten op uw nieuwe aanwinst.

Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u een vraag of opmerking heeft, kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij zullen u dan verder helpen, totdat u tevreden bent.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 115

Napisz recenzję

Kutfirma

Op 4 maart buffetkast met eettafel en stoelen besteld,leveringsdatum 6maart. Op 6 maart komt de leverancier aanbellen,had alleen buffetkast bij!! Telefonish contact gehad,tafel was plots niet op voorraad. Nieuwe leverdatum de week erna zeiden ze. Terug niet geleverd,ze mailden dat ze me wel een groter tafelmodel konden leveren,wat ik niet aanvaarde ivm plaatsgebrek.terug een belofte van leverdatum een week later. Niemand gehoord of gezien. 14 dagen geleden gebeld,belofte gehad,ze staat klaar om te leveren,tuurlijk niemand gezien,wat dacht je. Gisteren terug gebeld,nu leggen ze de schuld bij transporteur,ik zou zeker gisteren verwittigd worden,niemand gehoord tuurlijk DUS MENSEN KOOP NOOIT BIJ MEUBELPLAATS

17 kwietnia 2025

Goede service & vriendelijke medewerkers

Ik bestelde eerst één stoel om te zien of het aan mijn verwachtingen zou voldoen. Er werd hiervoor een levertermijn van 1 week voorzien. De stoelen bleken niet meer in stock te zijn, waardoor ik enkele weken langer diende te wachten. De communicatie hieromtrent verliep zowel telefonisch als per mail vlot. Ik kon ze steeds vlot bereiken om te vragen naar de stand van zaken. De medewerkers aan de lijn waren bovendien steeds vriendelijk en verontschuldigden zich telkens voor het ongemak. Ze boden bovendien zelf aan dat ik, indien ik de bijkomende 5 stoelen nog zou bestellen, ik een korting van 10% zou krijgen op mijn volgende bestelling om het ongemak te compenseren. De stoelen bevielen mij zeker en ik nam telefonisch contact op om de 10% korting te vragen. Ondanks dat ik een andere medewerker aan de lijn had, werd de korting mij toegekend. Zéér goede service & leuke meubels. Ik ben fan!

27 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

4 september een mangohouten plaat…

4 september een mangohouten plaat gekocht. Zou 4 december geleverd worden. 10 december nog steeds niets gehoord, geen telefonisch gehoor en geen reactie op emails. Na nog 2 keer bellen eindelijk een medewerker met de mededeling dat het niet leverbaar was maar dat er een alternatief was. Alternatief goedgekeurd zou uiteindelijk een week later op vrijdag bezorgd worden. Vrijdag nog steeds niet geleverd gehad. Weer gebeld, staat op de planning. 8 dagen later eindelijk geleverd maar op het factuur adres ipv het afleveradres!! Aan de telefoon een niet meehelpend medewerker die vertelde dat ik maar moest wachten tot ze weer in de buurt waren op de plank 50km verderop te laten bezorgen terwijl ik al 2 maanden extra wacht! Totaal geen service of meedenkendheid wat een slechte zaak!!

25 stycznia 2025

Super fijn bedrijf!

Super fijn bedrijf!
Goed geadviseerd nadat het door ons bestelde product niet leverbaar bleek te zijn

Eigenaar Olaf doet nog echt ouderwets zijn best voor je

Maaike

17 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Tafel überhaupt nooit gemaakt.

Ruim van tevoren een tafel besteld met een voorlopige leverdatum. Voor die leverdatum gebeld om deze te verzetten want de oplevering liep uit.

Maar goed ook want ze wisten van niets. Week voor de kerst als nieuwe leverweek besproken. In die week gebeld, zou de week van de kerst worden want 'druk met transport'.

In de maand erna nog 3x gebeld, antwoord steevast: 'Deze vrijdag of zaterdag wordt het geleverd.'

Uiteindelijk een laatste keer naar ze gebeld, toen gaven ze aan dat dit goed uitkwam want ze wisten niet welke poten eronder moesten... Onder de tafel die een maand eerder al klaar zou staan voor transport.....

Tafel geannuleerd, via de mail afgezien van de koop en gevraagd op bevestiging op die mail. Nooit gekregen.

Amateuristisch bedrijf, zo moeilijk moet het niet zijn ergens een tafel te kopen.

11 stycznia 2025

Would not recommend.

I ordered a coffee table, and received an email saying it will be delivered in 2 days. Many days later I still haven't received a tracking number or any other response form the company or courier.

It should've been delivered days ago, so I called the company a few times and no response, eventually I got through and spoke to someone. They told me they can't do anything about it and that it will be delivered.

I am still waiting for my purchase, and I still haven't received any response from them again.

9 stycznia 2025
Oceniono na 3 z 5

Tafel niet geleverd, rommelige communicatie, uiteindelijk alles wel opgelost

Een door mij bestelde tafel kon niet worden geleverd. Toen de tafel maar niet kwam zelf een email gestuurd naar de bestelafdeling. Geen reactie. Door zelf te bellen kwam ik er achter dat er een probleem was met de levering.
Ben overigens wel netjes terug gebeld met een veel latere leverdatum en een aanbod voor korting, dat overigens beiden weer niet werd bevestigd. Daarom besloten de bestelling te annuleren. Gebeld en een
Email erover en een bevestiging dat het geld zou worden gecrediteerd binnen 10 werkdagen. Dat is niet gelukt. Na weer mailen en bellen
Heb ik nu na 11 werkdagen mijn geld terug. Niet erg top allemaal.

14 stycznia 2025

Meubelplaats in Deventer

Meubelplaats in Deventer
Voor de tweede keer meubels gekocht bij Meubelplaats Deventer. Nog steeds een uitstekende advies, perfecte service en goede prijs. Netjes bezorgd, gemonteerd. Dank je wel voor alle tijd en moeite.

12 stycznia 2025

Waardeloze service en levertijd

Waardeloze service en levertijd! Tip: doe geen zaken met dit bedrijf

26 października 2024
Logo Meubelplaats

Odpowiedź od Meubelplaats

Beste Bob v Leufen,

Dank u voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent met onze service en levertijd. We willen u graag verder helpen en tot een oplossing komen, maar we kunnen uw gegevens helaas niet terugvinden in ons systeem. Hierdoor weten we niet precies waar uw feedback op gebaseerd is, wat voor ons ook erg vreemd overkomt.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, vragen wij u vriendelijk om binnen drie dagen aanvullende informatie te sturen, zoals een ordernummer of aankoopdetails. Dit stelt ons in staat om uw ervaring goed te onderzoeken en een passende oplossing te bieden.

Mocht er binnen deze termijn geen reactie van u komen, dan zien wij ons genoodzaakt de review te rapporteren en een nader onderzoek te starten, wat mogelijk juridische consequenties kan hebben.

We hopen op uw medewerking en zien uw reactie graag tegemoet.

Klantenservice
Meubelplaats.nl

Oceniono na 5 z 5

Tafel kwam in aanbieding op Bol.com

Tafel kwam in aanbieding op Bol.com, dus wij (mijn vrouw en ik) hebben gevraagd om de nieuwe tafel die we hebben besteld weer te retourneren, maar Meubelplaats kwam met de oplossing: Hou de tafel, wij accepteren retour via Bol.com en maak ons direct het bedrag (met korting) over. Dit gedaan, helemaal top service.

Toen besloten we de tafel toch niet te houden (valt binnen retourtermijn). We kregen te horen dat de tafel wordt opgehaald op 14 oktober, is niet gebeurd. Wij hebben op 15 oktober gebeld, kregen te horen dat het volgende week wordt opgehaald. 22 oktober weer gebeld, te horen gekregen dat zij deze week contact met ons zullen opnemen over het ophaalmoment.

Vervolgens 23 oktober weer gebeld en krijg te horen; "Je kunt het toch zelf opsturen met een label" Vreemd..... Ik vertelde dat zij zelf vroegen om het op te halen, en nu iets anders wensen? Ik krijg nu een retour label om het zelf te kunnen opsturen, maar door deze service vraag ik mij wel af of ik mijn geld zijn terugkrijgen..... Ik zal via deze review wel aangeven of dat dan is gebeurt of niet... vind het vooral teleurstellend, want hun telefonische service is echt prima, maar erg slordig gehandeld.

UPDATE: DPD accepteert geen pakketten bij service points boven de 20 kg. Er is aangegeven 28 oktober opnieuw een ophaalmoment in te plannen, dus we wachten af.

UPDATE 2: ZE HEBBEN NETJES GEHOLPEN EN BETAALD!! Vertouwbaar bedrijf, zeker weten!

23 października 2024

Aanrader

Zeer mooi tafelblad gekocht van kwalitatief goed onbewerkt mangohout. Het contact over de levering was super!

23 sierpnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Aanschaf acacia houten boomstamtafel.

Onlangs een acacia houten boomstamtafel gekocht. Prachtige tafel, Helaas bij levering bleken er meerdere beschadigingen op het blad te zitten. Afdrukken van schroefkoppen. Direct telefonisch contact opgenomen en werd heel vriendelijk te woord te staan door een medewerker. Deze gaf aan direct met het probleem aan de slag te gaan en dat ik dezelfde middag nog van hun zou horen. Inderdaad eind van de middag keurig een mail dat ik een nieuw blad zou krijgen en dat deze kosteloos werd omgewisseld. Tot aan die tijd mocht ik gewoon het blad gebruiken wat geleverd was zonder problemen. Een dikke week later werd ik gebeld met de mededeling dat het blad klaar was en gereed voor levering. Dit blad was tiptop in orde en werd keurig tot in huis afgeleverd. Zeer vriendelijk medewerker ook. Ik kan niet anders dan positief zijn ondanks de eerdere teleurstelling. Kortom snel geleverd, prima prijzen en keurige service. Ik zou hier zeker zonder twijfel weer bestellen.

4 lipca 2024

Aanrader!

Nieuwe eettafel gekocht bij de Meubelplaats. Prachtige tafel voor een mooie prijs. Goeie service en erg behulpzaam personeel. Ook de levering ging vlot. Zeker een aanrader!

18 kwietnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej