Købte 15 spots med Philips sparepærer der skulle kunne lyse i rigtig lang tid uden at gå i stykker. 5 af pærerne som kostede 130 kr stk er defekte lang tid før og jeg kan ikke få fat på firmaet
Medialys
Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg som el-installatør, køber stort set altid mine spots hos Medialys. Ud af alle de gange jeg har købt, har jeg kun en enkelt gang haft lidt problemer, hvor der blev leveret for lidt i forhold ti... Zobacz więcej
Efter vi havde valgt vores produkt, gik der to dage til vi modtog forsendelsen. Alt var i orden, hvilket i høj grad skyldes hjemmesiden vi bestilte fra, da vi faktisk aldrig var i tvivl om hvilket pro... Zobacz więcej
Skal ha´ ros for hurtig levering. Party kæde 10xB22 fatninger 7,5m. Kvalitet ikke OK. Manchet der holder fugt ude fra en af fatningerne var itu. En sammenkoblingen mellem kæderne var deform så... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Alt i belysning og LED lys, alt i halogen belysning og mange flotte halogenspot, smarte nedgravningsspot, Hos Medialys finder man alt i belysning og LED lys.
Dane kontaktowe
Ålevej 32, 9681, Ranum
- 27 50 28 89
- www.medialys.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfekt
Min ordre blev leveret dagen efter jeg bestilte den og varen var helt som forventet, så jeg kan ikke ønske mig mere :-)
Super fed service. :-)
Syntes bare der er en god service i firmaet :-)
Medialys, er bare i top
Skal du bruge el-artikler og bruge en super hurtig levering, så kan jeg anbefale Medialys
Alt som forventet :-)
Det var måske en anelse for kompliceret at finde frem til de ønskede varer (halogenpærer) men det lykkedes.
Hurtig og god levering - stor gebyr for brev forsendelse
Fin og hurtig leverin af bestilte vare.
Synes dog at 50 kr for et brevforsendelse er noget over dagspris!!

Odpowiedź od Medialys
Hurtig lev.God pris
Hurtig levering.Fin pris på varen.
Varen var den forventede
Fantastisk Pris , super service
Bestillte 114 stk downlights fra Medialys.dk.
Super service og en utrolig bra pris !
Tingene lå i min postkasse dagen efter, alt perfekt.
varerne er fremme næsten inden man når at betale
Super god og overskuelig hjemmeside, alt er i bedste orden
varerne er fremme næsten inden man når at betale.
Havde reklamation på to LED pærer, fandt ikke fakturaen men fik begge byttet med et smil, det er service der vil noget
Hurtigt og billigt
Jeg bestilte nogle forskellige halogenpærer, sparepærer og en transformer hos Medialys. Priserne var gode, og varerne ankom allerede dagen efter bestillingen.
Find Medialys, bestil og VUPTI er pakken der dagen efter, bedre service kan man da ikke få fra Medialys.dk
Helt perfekt! 100% tilfreds!
Super nemt fra start til slut. Gode produkter, gode priser, hurtig levering. Hver gang!
Fantastisk internetfirma
Jeg har handlet med Medialys på nettet, bestilte varer kom meget hurtigt og hvad bedst er: Jeg returnerede nogle varer og 1-2-3 så var pengene retur på min konto. Det er sådan et ordentlig firma skal være. Tak handlen!
God service og rådgivning
Har ad flere gange købt pærer og lamper. Er man i tvivl eller har brug for et godt råd, har medialys altid givet gode og kompetente råd.
Hurtig og kompetnet.
Jeg fandt nemt det produkt jeg søgte og havde det i hænderne få dage efter.
Fin og hurtigt sted at handle.
Fin og hurtigt sted at handle
Levering perfekt.
Handler der igen.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.