Mealsizer® Recenzje 117

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Tycker det är bra veta hur mycket jag kan äta. Åt mycket grönsaker tidigare men blir ännu mera nu vilket är bra. Sen blev jag förvånad av mängden protein. Trodde man fick äta mera än måttet visar men... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har använt mealsizer sedan i mars. Har gått ner 9kg hittills och sambon 12kg. Vi är båda nöjda och glada att vi till slut hittade rätt verktyg för att gå ner i vikt och må bra igen. De är lätta att an... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

👍funkar jättebra och jag kämpar vidare med att få rätta mängder att äta men som gastric bypass opererad är det inte lätt. Det jobbigaste är frukosten då jag helst inte vill äta men mealsizer hjälper... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och varorna verkar vara av bra kvalitet. Bra tänk kring att ha lite koll på portionerna. Speciellt efter några år efter överviktsoperation då det lätt kan bli lite för mycket eller fel... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Odchudzanie
  2. Endokrynolog
  3. Fitness i dietetyka
  4. Siłownia
  5. Hurtownia farmaceutyczna
  6. Spa i centrum odnowy biologicznej

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

A smarter way to lose weight the healthy way. Enjoy food but control your portions and your weight with Mealsizer®. Healthy eating made easy.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Mealsizer S och M

Jag är så himla nöjd med mina mealsizers! Har i hela mitt liv haft problem att hålla vikten för att jag gärna ätit mer än vad jag ska. Dieter hit å dit, man blir så trött och uppgiven. Nu känns det lättare och jag tror att jag hittat något som håller för mig. Man tänker automatiskt mer på vad man äter och det ser jag som en positiv grej. Matlådan är även den lättare att fylla med rätt mängd mat. Kvaliteten på plasten känns robust och den är lätt att diska. Gillar att det är olika färger på måtten med. Ett mycket bra hjälpmedel!

16 kwietnia 2021

Odpowiedź od Mealsizer®

Åååh, tack snälla du, vad glada vi blir att Mealsizer hjälper dig! ❤️🤗

Oceniono na 4 z 5

Schnelle und unkomplizierte Lieferung.

Schnelle und unkomplizierte Lieferung. Funktioniert super, jetzt noch eine Möglichkeit fürs Frühstück und Snacks, dann müsste man sich gar keine Gedanken mehr machen.

8 kwietnia 2021

Odpowiedź od Mealsizer®

Liebe Sandra! Vielen Dank für Ihr gutes Urteilsvermögen, wie glücklich wir sind, dass Sie zufrieden sind! ❤️🤗

Wenn es um Frühstück und Snacks geht, haben wir einen fantastischen Leitfaden, mit dem Sie hier auf unserer Website helfen können:

Wir hoffen, es kann hilfreich sein und viel Glück auf Ihrem Weg zu einem gesünderen Leben! ❤️

😀👍👌

Jättebra produkter 😀👍👌 Dem fungerar för mig! 😀

8 kwietnia 2020

🙏🏻❤️🤗

Oceniono na 4 z 5

Väldigt smidigt men önskar det fanns…

Väldigt smidigt men önskar det fanns alternativ för ännu mindre kalorier.

8 kwietnia 2020

Odpowiedź od Mealsizer®

Hej Johanna och tack för ditt fina omdöme ❤️ Vad glada vi blir att du tycker det är smidigt med Mealsizer 🤗

Jag vet inte vad anledningen är till att du skulle vilja äta mindre än 1500 kcal/dag (Mealsier small) som ändå är i det minsta laget, men är man tex. överviktsopererad gäller lite annat för när man använder Mealsizer. Den informationen hittar du här https://www.mealsizer.com/sv/mealsizer-efter-bariatrisk-kirurgi/ på vår hemsida. Man kan också justera mängderna man äter per dag (både uppåt och neråt) genom att anpassa frukosten och mellanmålen man äter under dagen. Med Mealsizer äter du ju bara till lunch och till middag.

Som kvinna behöver du annars äta ungefär 2100 kcal/dag för att må bra enligt Livsmedelsverket och Nordiska näringsrekommendationerna.

Så bra med enkla mått!

Så bra med enkla mått!! Istället för att behöva väga o ha sig!!

1 kwietnia 2020

Bra produkt

Bra produkt, smidig behandling, bra kundservice. Hälsningar från Tyskland

13 marca 2020

Niemals ohne

Perfekte Größe, leicht zu verstauen und Reinigen. Das Peodukt hat eine ausgezeichnete Qualität!!

11 marca 2020

Enkelt

Enkelt sätt att veta att portionerna inte blir för stora.

12 lutego 2020

🙏🏻❤️

Supernöjd

Enkelt och smidigt att beställa. Och snabb leverans!

5 lutego 2020

😊🙏🏻❤️

Super nöjd

Super nöjd. Precis vad jag behövde

2 lutego 2020

Odpowiedź od Mealsizer®

Tack snälla för fint omdöme! 🙏🏻❤️ Hoppas att Mealsizer ska vara till hjälp!

1 lutego 2020

Odpowiedź od Mealsizer®

Tack snälla för fint omdöme! 🙏🏻❤️

Oceniono na 3 z 5

Fine kopper

Fine kopper, men vanskelig å velge riktig modell da de forskjellige størrelsene enten er for lite eller for mye kalorier.

27 stycznia 2020

Odpowiedź od Mealsizer®

Tack för feedback och omdöme Anne-Guri! Ska genast se över om vi kan vara ÄNNU mer tydliga på hemsidan vad gäller Mealsizers storlekar. Nedan förklarar jag bakgrunden till storlekarna lite, samt förtydligar lite mer hur det är tänkt med Mealsizer :)

Mängderna är beräknade av dietist på hur mycket man bör äta för att få i sig det man behöver för att det ska vara bra för en, baserat på Livsmedelsverkets rekommendationer (enligt nordiska näringsrekommendationerna) och tallriksmodellen. Mealsizers volymer är är uträknade som ett genomsnitt av den energimängd och näring som en kvinna eller man behöver dagligen. Det genomsnittliga energibehovet för kvinna och man är 2100 kcal respektive 2700 kcal per dag. Men vi behöver inte äta exakt den mängden kalorier varje dag. Vissa dagar äter vi mer andra mindre. T ex bygger kolhydratmåttets volym på ett genomsnitt av pasta, ris, potatis etc så det är viktigt att äta varierad kost. Volymerna utgår också från att man idag rör sig ganska lika såvida man inte har kroppsarbete eller tränar extremt mycket.

Mealsizer Small på 1500 kcal/dag är till för om man är kvinna och vill gå ner i vikt snabbare (eller inte rör på sig så mycket, alternativt för barn mellan 6-12 år). Tanken är sedan att man ska byta till Mealsizer Medium (2100 kcal/dag), som är vad en kvinna behöver äta per dag, när man har nått sin målvikt, för att hålla vikten.

Med Mealsizer handlar det om att lära sig äta med måtta i allmänhet och det kan bli lite olika, olika dagar, det är okej. Tanken är inte att det ska bli "exakt" på pricken en viss mängd varje dag. Det jämnar ut sig i längden, oavsett om man lägger kyckling i proteinmåttet en dag och fisk i det den andra, eller om man lägger broccoli i grönsaksmåttet en dag och isbergssallad och gurka den andra. Hela grejen med Mealsizer är just att man ska slippa vägandet och räknandet av kcal och kunna äta varierat och med måtta, på ett enkelt, okomplicerat och i längden hållbart sätt.

Hoppas detta gav dig en lite mer utförlig förklaring vad gäller Mealsizer storlekar? Om det är något mer du undrar över får du gärna skriva till oss på info@mealsizer.com alternativt på Messenger på Facebook eller Instagram, där du hittar oss som @mealsizer

Hjärtliga hälsningar/Anna på Mealsizer

Oceniono na 1 z 5

Fick den inte ens!!!!

18 stycznia 2020

Odpowiedź od Mealsizer®

Tråkigt att du säger att du inte fått den, när din försändelse, UA250857644SE, är spårbar för vem som helst att se på postnord. Man kan där tydligt se att försändelsen har levererats till mottagarens postlåda 2020-01-08 12:53. Hoppas i alla fall att du ska bli nöjd med din Mealsizer :)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej