Mealsizer® Recenzje 117

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Tycker det är bra veta hur mycket jag kan äta. Åt mycket grönsaker tidigare men blir ännu mera nu vilket är bra. Sen blev jag förvånad av mängden protein. Trodde man fick äta mera än måttet visar men... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har använt mealsizer sedan i mars. Har gått ner 9kg hittills och sambon 12kg. Vi är båda nöjda och glada att vi till slut hittade rätt verktyg för att gå ner i vikt och må bra igen. De är lätta att an... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

👍funkar jättebra och jag kämpar vidare med att få rätta mängder att äta men som gastric bypass opererad är det inte lätt. Det jobbigaste är frukosten då jag helst inte vill äta men mealsizer hjälper... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och varorna verkar vara av bra kvalitet. Bra tänk kring att ha lite koll på portionerna. Speciellt efter några år efter överviktsoperation då det lätt kan bli lite för mycket eller fel... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Odchudzanie
  2. Endokrynolog
  3. Fitness i dietetyka
  4. Siłownia
  5. Hurtownia farmaceutyczna
  6. Spa i centrum odnowy biologicznej

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

A smarter way to lose weight the healthy way. Enjoy food but control your portions and your weight with Mealsizer®. Healthy eating made easy.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Tolle Ideen…

11 grudnia 2021

Odpowiedź od Mealsizer®

Wir freuen uns, dass Ihnen Mealsizer gefällt! 🙏🏻❤️ Vielen Dank für eine schöne Bewertung!

Toppen service

Bra produkt. Toppen.
Snabb leveranstid.

4 października 2021

Odpowiedź od Mealsizer®

Tack snälla för fint omdöme 🙏🏻❤️, vi är glada att Mealsizer är en hjälp för dig!

Superbra hjälp

2 października 2021

Odpowiedź od Mealsizer®

Tack snälla för fint omdöme 🙏🏻❤️, det värmer i hjärtat att Mealsizer är en hjälp för dig!

Kom hem väldigt snabbt

Kom hem väldigt snabbt. Så smidigt att använda och dagboken är toppen

15 września 2021

Odpowiedź od Mealsizer®

Tack snälla för fint omdöme 🙏🏻❤️, det värmer i hjärtat att Mealsizer är en hjälp!

Superbra verktyg

Superbra verktyg som ger en bra uppfattning om hur mycket man behöver få i sig.

13 września 2021

Odpowiedź od Mealsizer®

Tack snälla för fint omdöme 🙏🏻❤️, det värmer i hjärtat att Mealsizer hjälper!

Oceniono na 5 z 5

Ett fantastiskt redakap som hjälpt mig…

Ett fantastiskt redakap som hjälpt mig på min viktresa.
Slippa hålla på att väga mm och lägga ut pengar ha olika appar
Får rätt storlek på portioner och vet jag får i mig den näring jag behöver

9 września 2021

Odpowiedź od Mealsizer®

Tack snälla för fint omdöme 🙏🏻❤️, det värmer i hjärtat att Mealsizer har kunnat hjälpa dig!

Underbar

Underbar grötkokare

12 sierpnia 2021

Odpowiedź od Mealsizer®

Men åh, vad glada vi blir att du tycker om den! Tack snälla rara för fint omdöme 🙏🏻❤️

Oceniono na 5 z 5

Bin total begeistert von Mealsizer.

Bin total begeistert von Mealsizer.
Ist einfach anzuwenden, und das ewige wiegen fällt weg.
Das ist ein super Produkt.

6 sierpnia 2021

Odpowiedź od Mealsizer®

Dankeschön! ❤️ Wir freuen uns sehr über Ihre gute Bewertung!

Oceniono na 4 z 5

Lite svårt när man har blandad mat…

Lite svårt när man har blandad mat annars bra.

13 lipca 2021

Odpowiedź od Mealsizer®

Tack snälla för ditt fina omdöme ❤️ Dela upp maten med Mealsizer-måtten så långt det går i början när du äter med Mealsizer. En del sammansatta rätter passar ändå inte så bra när man ska portionera med Mealsizer. Däremot kommer du efter att ha använt måttet ett tag lära dig hur en rimlig portion ser ut i sin helhet och med ögonmåttet kunna lägga upp en lagom portion av t ex lasagne, fiskgratäng eller soppa.

Börja alltid med att lägga upp grönsaker med GRÖNSAKSMÅTTET på tallriken, så att du får i dig minimum av grönsaker. Använd sedan resten av platsen på tallriken för att lägga upp en lagom portion av din sammansatta rätt, så som t ex lasagne. För din hjälp kan du se bildexempel på lagom portioner till höger.

Fler bra tips hittar du på https://www.mealsizer.com/sv/fragorsvar/

Hjärtliga hälsningar/Anna på Mealsizer

Oceniono na 5 z 5

Hallo ich habe die Maße seit 3 Tagen in…

Hallo ich habe die Maße seit 3 Tagen in Gebrauch. Grundsätzlich komme ich gut zurecht. Trotzdem frag ich mich wie ich dort auch nur einen Pfannkuchen oder Spiegeleier unterbringen 🤔. Ich würde mir eine deutschsprachige Gruppe wünschen, in der man sich austauschen kann.
Ich bin sehr gespannt, bisher habe ich es nicht geschafft meine lästigen 20 kg weg zu bekommen mit gefühlten 20 Diäten.

Liebe Grüße Petra

7 lipca 2021

Odpowiedź od Mealsizer®

Liebe Petra, danke für dein gutes Urteilsvermögen! ❤️ Ja, die Idee von Mealsizer ist genau wie Sie sagen, dass Sie diese verschiedenen Diäten vermeiden sollten! Dass Sie in der Lage sein sollten, alle Lebensmittel und Gerichte zu sich zu nehmen, die Sie möchten, aber lernen, es in der richtigen Menge zu tun, um ein gesünderes Leben zu führen.

Eier landen im Proteinmaß und Pfannkuchen/Platten im Kohlenhydratmaß. Bei weiteren Fragen können Sie uns gerne auf unserem Facebook- oder Instagram-Account @mealsizer oder an info@mealsizer.com schreiben.

Wenn es um deutschsprachige Gruppen geht, ist dies eine AUSGEZEICHNETE Idee! 😀 Du bist herzlich eingeladen, eine solche Gruppe zum Beispiel auf Facebook zu gründen, damit sich Menschen, die Deutsch sprechen und Mealsizer nutzen, dort anschließen und Ideen und Tipps austauschen können!

Wir von Mealsizer wünschen Ihnen viel Glück beim Erreichen Ihrer Ziele!

Oceniono na 5 z 5

Das Mealsizer Prinzip ist sehr einfach…

Das Mealsizer Prinzip ist sehr einfach zu verstehen und umzusetzen. Ich integrierte seitdem mehr Gemüse in meine Mahlzeiten und habe dadurch ein deutlicheres Sättigungsgefühl.

22 czerwca 2021

Odpowiedź od Mealsizer®

Aber oh 🙏🏻❤️, vielen Dank für Ihr nettes Urteil und wie glücklich wir sind, dass Mealsizer Ihnen hilft! Viel Glück bei deinen Zielen!

Oceniono na 5 z 5

Trodde jag skulle känna mig hungrig

Trodde jag skulle känna mig hungrig, men icke! Dessutom efter 1v har jag gått ner i vikt!

4 maja 2021

Odpowiedź od Mealsizer®

Tack snälla rara för ditt fina omdöme Caroline, vad glada vi blir att höra detta! ❤️🤗 Det är lätt att tro att det är lite mat när man tänker sig 1500 kcal/dag, men balansen av de olika livsmedlen gör att man blir mättare än man tror! Stort lycka till med dina mål!

Oceniono na 5 z 5

Mkt nöjd då jag just nu ha kost schema

Mkt nöjd då jag just nu ha kost schema. Lätt o se hur mkt m ska ta o käka. Äter 1600 /dag.

18 kwietnia 2021

Odpowiedź od Mealsizer®

Åååh, tack snälla du för ditt fina omdöme, vad glada vi blir att Mealsizer underlättar för dig! ❤️🤗

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej