Tycker det är bra veta hur mycket jag kan äta. Åt mycket grönsaker tidigare men blir ännu mera nu vilket är bra. Sen blev jag förvånad av mängden protein. Trodde man fick äta mera än måttet visar men... Zobacz więcej
Har använt mealsizer sedan i mars. Har gått ner 9kg hittills och sambon 12kg. Vi är båda nöjda och glada att vi till slut hittade rätt verktyg för att gå ner i vikt och må bra igen. De är lätta att an... Zobacz więcej
👍funkar jättebra och jag kämpar vidare med att få rätta mängder att äta men som gastric bypass opererad är det inte lätt. Det jobbigaste är frukosten då jag helst inte vill äta men mealsizer hjälper... Zobacz więcej
Snabb leverans och varorna verkar vara av bra kvalitet. Bra tänk kring att ha lite koll på portionerna. Speciellt efter några år efter överviktsoperation då det lätt kan bli lite för mycket eller fel... Zobacz więcej
A smarter way to lose weight the healthy way. Enjoy food but control your portions and your weight with Mealsizer®. Healthy eating made easy.
Stockholm, Szwecja

Odpowiedź od Mealsizer®
Snabb leverans. Trots problem med de som skötte leveransen så var Mealsizer® professionella och lösningsinriktade.

Odpowiedź od Mealsizer®
The advertisement clearly shows a US 120V plug. The unit I received arrived with a 220V plug and won't work on 120V. Not happy with this as it is an obvious deception.

Odpowiedź od Mealsizer®
Jag fick inte fortfarande den som jag beställde. Jag beställde nästan för 3 veckor sedan.

Snabb och bra service.
Måtten är fantastiska att jobba med, enkel vilket gör att man använder de.
Bästa inventeringen i min hälsa.

Odpowiedź od Mealsizer®
Köpte mitt set (de minsta måtten) på apotek. Fungerar väldigt bra.

Odpowiedź od Mealsizer®
Minus för att chatten inte fungerade när man försökte fråga om era varor. Plus för att varorna finns och snabb leverans.

Odpowiedź od Mealsizer®
Enkelt att genomföra och hjälper verkligen till att hitta rätt.

Odpowiedź od Mealsizer®
Jag hitta en vara jag ville ha en grötkokare ,och Mealsizer hade den,verkar vara den enda som har den att köpa.en bra hemsida med bra priser.

Odpowiedź od Mealsizer®
Min dotter som är 11 + tycker om att kunna se på tallrik vad som är lagom av ris osv
Hon är jätteglad för detta instrument då de nu i skolan pratar om kostcirkel , hur viktigt det är med balans mm