McDonald’s

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik sku det hele, jeg bestilte en happy meal og i den fik jeg burger, fritter, legetøj fra kina som gav mig corona, og 2 forskellige std'er fra hende som gav mig den. mmm mmm mmmmm, lækkerier, nu... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Macdonald chef I Hovedbanegård er ikke serviceminded ! Fordi jeg bestilte 7 Chi salsa men efter 20 minutter får jeg kun en når jeg gør ham opmærksomhed så gav han mig penge tilbage og vil ikke ekspede... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Mac donalds Odense banegård Det er det samme hver gang elendig service sløve medarbejder der ikk engang kan magte og servere fast food” konceptet dør der fast food! Sku ha en af de ellers halvkolde... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg har lige været i drive-in ved Solrød, og bestilte blandt andet 2 glutenfrie cheeseburgere UDEN løg og UDEN pickles. Ved betalervinduet spørger min mand for en sikkerhedsskyld om de glutenfrie burg... Zobacz więcej

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

5 gange ud af 15 har mac donald brøndby…

5 gange ud af 15 har mac donald brøndby ikke kunne præstere at udlevere den mad der bliver bestilt gennem drive thru. Mangel på burger til menuerne, halve bakker pommes frites, tørre boller i cheeseburgerne, ingen brus i sodavanden og aldrig nogle servietter. Har klaget flere gange men der er ingen ændringer. Har prøvet at ringe til dem efter fejlen er opstået, men man kan aldrig komme igennem til dem. Og er derfor nødsaget til at sende dem feed back gennem deres hjemmeside. Endte med en samtale med en mads som er chef for mac donald, som ville tilbyde et gavekort på 100 kr, hvilket jeg ikke syntes er iorden da jeg har brugt 210 kr på mad og både manglede pommes fritter og burger og blev nødt til at bestille ekstra mad for at vi alle blev mætte. Men mads syntes at hans kompensation var mere end rigeligt fordi jeg ugen forinden havde fået kompensation på 150 kr fordi jeg fik en masse uspiselige cheeseburgere ( de smuldrede når man rørte ved dem). Kan på ingen måde anbefale mac donalds brøndby til nogen og kontakter nu både fødevarestyrelsen og forbrugerrådet da de ikke selv vil gøre noget for at løse problemmerne.

31 lipca 2019
Oceniono na 1 z 5

Vi bestilte mad i drive-in Taastrup og…

Vi bestilte mad i drive-in Taastrup og får udleveret forkert mad til underdelen af hvad vi har købt for.
Vi bliver nu spist af med værdi kuponer til 2 menuer i alt 150kr.
Når man spørger ind til deres beregning af det, får man ALDRIG svar.
Man bør da som minimum få tilbage hvad de skylder for manglende mad!!!
Handler ALDRIG hos McDonalds igen.
Magen til dårlig kundeservice skal man lede længe efter...

29 lipca 2019
Oceniono na 2 z 5

McD i Hjørring

McD i Hjørring. Mandag aften uge 32. Der trænger godt nok til rengøring . Toiletterne stinker og der er over 30 grader i restauranten. Maden? Det var børnebørnenes valg. For os en kedelig oplevelse.

29 lipca 2019

Ødelagt børnefødselsdag

Super dårlig oplevelse hos McDonald's i Tilst, hvor vi skulle holde vores søns børnefødselsdag. De havde smidt vores booking væk og fik kun stablet en meget mangelfuld børnefødselsdag på benene, da vi stod med 17 børn på restauranten. Vi modtog aldrig en undskyldning og de svarer ikke på henvendelse efterfølgende.

Personalet var ekstremt uengagerede og jeg måtte varetage næsten alle opgaver omkring fødselsdagen selv.

23 lipca 2019
Oceniono na 3 z 5

En lille hovsa

Vi var en tur på maccen i Tilst en aften, fordi jeg cravede totalt en chicken salsa. Vi bestilte takeaway, men i burgeren var ingen kylling - dog var en bøf havnet imellem salaten og salsaen:-0 Burgeren smagte helt ok, dog var det nu kyllingen jeg havde lyst til:))

22 lipca 2019
Oceniono na 1 z 5

McDonalds Viby J drive-in.

McDonalds Viby J drive-in.. Ikke nok med de ikke kunne få betalingsautomaten til at virke, så er det bare dårlig stil at give 4 colaer med der har været lavet tidligere. Der var ingen brus eller is i nogen af dem. Hvis det er standard, at snyde kunderne, så er det nok sidste gang vi kommer der.

Tak for halvvarme colaer og endnu en elendig oplevelse fra denne restaurant..

21 lipca 2019

Disgrace of a place

Disgrace of a place! Employees are just rude,lazy,unreliable, selfish and very rarely get things right. Likewise. I ordered a sweet chilli chicken wrap with no mayo and had to wait 20 MINUTES FOR THE WRONG ORDER!!!!! Instead I got A GARLIC WRAP COVERED IN NOTHING BUT MAYO! Today I ordered the same thing and got MAYO! I honestly thought it would be less work to miss out the mayo but no. It goes without a doubt to show that McDonald’s is a lazy, unreliable and horrendous restaurant! To be fair most of the time the service is pretty awful in-fact so it didn’t surprise me in the least! I wouldn’t recommend going for a meal there unless your looking for a plate of frustration and disappointment! It’s no laughing matter, seriously it’s just unbelievable. McDonald’s, blooming well get your act together and employ some workers that are actually going to come in use because at the minute, most of them are about as much use a chocolate teapot! So until some useful staff are employed you have lost my custom for good! SHAMBLES OF A PLACE AND I WON’T BE BACK ANYTIME SOON! Catastrophe of a restaurant!!

17 lipca 2019
Oceniono na 2 z 5

McDonald's Tilst

Var forbi McDonald's Tilst i dag for at bestille en mcflurry. Hvilket jeg nu fortryder.
Da jeg kom ind i restauranten var der ingen i kø og jeg fik derfor hurtig bestilt min mcflurry. Jeg stiller mig pænt og venter på at min ordre er færdig. I mellem tiden kommer der flere gæster ind og bestiller mad og de får udleveret deres mad før mit. Jeg undre mig som sådanne ikke over ventetiden på 15. Men i og med at der ingen var før i køen end mig virker 15 min af lang tid og specielt når man får en halv smeltet is. virkede ærligt som om at personalet havde glemt mig, for de havde meget travlt med at snakke og lige pludselig så en af medarbejderne en is og så kom mit nummer sjovt nok op på skærmen.

9 lipca 2019

Kold is suppe på Kogens Nytorv

Føj. Bestilte en Mcflurry med Diam. Da jeg fik den var det nærmere en kold is suppe med to stykker diam. 25kr lige ud i luften. Kommer aldrig på Kogens nytorv Mcdonald’s igen, måtte smide den ud.

9 lipca 2019

McDrive - Valby

Min anmeldelse handler udelukkende om oplevelsen af McDrive - Valby

Jeg forstår godt at der kan være travlt - men hvordan man kan glemme den burger, der er med menu’en, det er mig en gåde - vi snakker HOVEDELEMENTET i jeres Forretning!!!

Jeg var forleden forbi McD i Valby, for at tage noget mad med hjem til mig og et par venner, og selv om jeg spurgte om de havde taget det rigtige dyppelse med til vores nuggets bokse - havde jeg dog aldrig overvejet og spørge om de havde husket burgeren, i min menu......

Servicen da jeg havde kørt de 5km tilbage til restauranten var som forventet og udemærket - jeg behøvede hverken kvittering eller noget - de kunne godt huske at jeg havde været der - jeg fik en ny menu, uden vrøvl.

Jeg kan dog ikke gi mere en 1* for det er til 0 stjerner når man glemmer en så vigtig del af en menu - jeg syntes egentligt også godt de kunne ha lavet hele bestillingen igen - for den tid det tager og køre de 10km frem og tilbage + tiden maden tager og lave og de første 5km jeg har kørt - så når mine gæster at spise alene eller spise kold mad og det er ikke rimeligt
OG det er ikke hver gang - MEN NÆRMEST HVER ENESTE GANG, der er fejl - ofte med det forkerte dyppelse og ofte bliver det rettet hurtigt men der er desværre også de gange hvor man bliver mødt, med svaret “Der står du har bestilt ......”
Jeg er da ligeglad med hvad din skærm siger - Jeg ved PRÆSIS hvad JEG har bestilt!!!

Kunden har altid ret og hvad angår et let løseligt problem - skift de forkerte med de rigtige - så løs det, uden alt muligt “forklarmigrøv”

Venligst lær jeres medarbejder dette - flere løsninger og mindre “forklarmigrøv”

Har en kollega som fik en hamburger uden bøf til hendes datter fordi hun bestilte den “uden noget” - en hver kan da regne ud at der skal bøf i en hamburger - “uden noget” betyder: uden noget dressing osv! det kan alle da regne ud - og det er sådanne oplevelser der gør at man ikke gider McDrive - for fejlen bliver måske først opdaget - når man er så langt væk at det “ikke kan betale sig” at køre tilbage - og det kan opleves som om I kalkulere med det......

6 lipca 2019
Oceniono na 1 z 5

Hvor meget skal i spare eller er det…

Hvor meget skal i spare eller er det kundeservice den er galt med? Kunne være rart at få servietter med når man bestiller take away. Det er åbenbart blevet jeres nye standard. Det er da til grin at man skal spørge om det hver gang

4 lipca 2019

McDonalds Rosengårdscenteret

McDonalds Rosengårdscenteret, Odense:
Min veninde bestilte en glutenfri cheeseburger og fik en f'ing grovbolle. Flot klaret venner. You had one job. You really don't give a f.

4 lipca 2019

Given old £1 coin and not exchanging

Paid with £5 coin got £4 back but with old £1 coin and complained and they said if they check cameras and it’s true they can’t give me money back as I accepted it. I’m only 15 so I’m not exactly checking my change all the time. Meadowbank McDonald’s is a joke just cause I’m a kid totally stereotypical would be completely different with an adult. Joke!!!

3 lipca 2019

Macdondals i Viborg

Macdondals i Viborg
Først får vi kolde burger også går man op med dem og venter på at få nye burger dem har de glemt de også kolde
Virkelige dårlig service det sidste gang jeg spiser på macdondals i Viborg

3 lipca 2019

McDonalds Malmparken

McDonalds Malmparken: Sidste gang fra jeg kom hjem med maden, så vi at der manglede en omgang pomfritter og de pomfritter vi så havde fået, var usaltet og super kedelige. Jeg skrev en mail og gjorde dem opmærksomme på det, men de er aldrig vendt tilbage.
Derudover fik vi i dag d.29/6 laaaang ventetid, dårlig service af Peter og cheeseburgeren som skulle være uden pickles, fik ekstra pickles. Og restauranten var halvtom endda. De beklager ikke engang den lange ventetid. Ikke anbefales værdig overhovedet!!!

29 czerwca 2019
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej