Jeg fik sku det hele, jeg bestilte en happy meal og i den fik jeg burger, fritter, legetøj fra kina som gav mig corona, og 2 forskellige std'er fra hende som gav mig den. mmm mmm mmmmm, lækkerier, nu... Zobacz więcej
McDonald’s
Macdonald chef I Hovedbanegård er ikke serviceminded ! Fordi jeg bestilte 7 Chi salsa men efter 20 minutter får jeg kun en når jeg gør ham opmærksomhed så gav han mig penge tilbage og vil ikke ekspede... Zobacz więcej
Mac donalds Odense banegård Det er det samme hver gang elendig service sløve medarbejder der ikk engang kan magte og servere fast food” konceptet dør der fast food! Sku ha en af de ellers halvkolde... Zobacz więcej
Jeg har lige været i drive-in ved Solrød, og bestilte blandt andet 2 glutenfrie cheeseburgere UDEN løg og UDEN pickles. Ved betalervinduet spørger min mand for en sikkerhedsskyld om de glutenfrie burg... Zobacz więcej
Højvangsalle 37, 8700, Horsens, Zjednoczone Królestwo
- www.mcdonalds.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Inkompetent ung pige ved Aalborg…
Inkompetent ung pige ved Aalborg McDonald’s ved 2 tiden som opfører sig besynderligt
Helt igennem elendig service
Vi har i dag hentet mcd i Herning, vi havde sent fri og har haft noget familie til at hente vores unger, vi ville gøre det godt over for børnene så de fik lov at bestemme hvilket mad vi skulle tage med hjem, de valgte selvfølgelig mcd.
Det er ikke så tit vi køber mad der, men børnene elsker det.
Vi bestilte 2 happymeals, en mcfeast menu, en MCchicken menu og en pose chilie tops.
Da vi kommer hjem står ungerne klar og pakker deres menuer op, der var ikke nuggets i dem, kun pomfritter og deres legetøj, så det endte med vi måtte tømme vires burger for diverse klistrede sager og salat og give dem burgerne, kl var der 19:30, og de bliver puttet kl.19.00
Chilie chees Topsne var heller ikke med.
Jeg ringede ind til Mcd på Silkeborgvej i Herning, de sagde bare de havde haft travlt og at vi bare kunne komme ind og hente maden, men vi bor i Tjørring så det er en længere køretur, de tilbød os en gratis menu til familien, men undskyld mit sprog, hvad i helved3 skal jeg bruge det til!! Det er ikke fordi vi mangler penge, vi regner sku med vi betaler for en service, men de kan ikke engang finde ud af at proppe mad i en pose...
Og hvorfor så denne besked, det er fordi det ikke er første gang det sker, sidst vi var afsted havde de glemt vores chees tops... Igen... og et par gange før det skulle vi spise med vores naboer, og ser havde vi bestilt 6 menuer, dog ved den mcd der ligger ved Åvænget ved motorvejen i Herning, der havde de så glemt at putte pomfritter med, til alle menuerne!!!!
RINGERE SERVICE SKAL MAN GODT NOK LEDE LÆNGE EFTER.... Jeg synes det er trick tyveri, i stjæler folks penge...
Må jeres r’ø’v klø af helved3s til og jeres små kleptoman fingre være for korte... Føj siger jeg bare...
Vi ville betale med mobilepay på de…
Vi ville betale med mobilepay på de skærme man bestiller ved. Der stod at en anden var i gang med at betale men det var der ikke. Så vi mistede vores kupon. Der var heller ikke mere papir i maskinen. Vi fik heller ikke vores sovs med til vores nuggets. Vildt nederen
Nicht sehr freundlich.
Legerumet var alt for lille og min…
Legerumet var alt for lille og min fappe eksploderet i mit ansigt og der stangk og toilettet var mega ulækkert
3 gang er....
3 gang er....
....sidste gang?
Hver gang jeg går derind håber jeg, at denne gang.......men.
MacFeast menu, en god gammel klassiker som jeg har nydt mange gange på en McDonalds. Men Svendborg's eneste af slagsen kan ikke finde ud af det.
Tør gummi bøf, sort i kanten, altfor lille bolle, gammelt syltede agurk, lidt salat i den ene side med en skive tomat, og en halv teskefuld dressing.
Det tager de penge for.
Den ene stjerne er for pommes fritterne der var okay denne gang. Gennemstegte. Den anden for den søde betjening i skranken.
To fejlleveringer i drive in i Rødekro…
To fejlleveringer i drive in i Rødekro og meget uhøflig betjening.
Jacob Friis
Jacob Friis! Bedste medarbejder i Mc Donalds Odense!!! Ingen over!!
Good experience
The staff was quite polite and food was good as expected. The price was okay too. I enjoyed my meal with my friends. It was a good time.
Terrible in Weymouth.
One star is too much for Weymouth’s branch. Visit 29 August. Disgusting. Very slow service with long wait times, messy tables, and terrible food. So tired after such along wait for food that we were starving so didn’t complain just ate. It was cold and very dry! All in all a big mistake to visit. Never again!
I went to McDonald’s I went in the…
I went to McDonald’s I went in the driver thru orderd a Big Mac large milkshake and fries I then received a cheese burger a small milkshake and a fruit bag instead of fries I asked for my money back and they refussed
I personally think the reviews on here…
I personally think the reviews on here are too harsh. I visit the 2 McDonalds near me (crosshands & carmarthen) and I have no complaints. The staff are always polite, the food is what I'd expect for the price, these two franchises are always clean or being cleaned if not, everytime I go in the staff are running around like blue a*** flies. No complaints from me.
Bedste oplevelse - McD Næstved Storcenter!
Efter en hektisk aften på hospitalet i Roskilde vendte min kæreste og jeg hjemad mod Næstved. Vi valgte at stoppe for at få lidt mad kl 0.30 om natten hos McDonalds ved Næstved Storcenter. Vi tænkte vi var “de irriterende kunder” der tropper op lige inden lukke tid, men til vores store overraskelse blev vi mødt af den ABSOLUT mest serviceminded ekspedient i drive in’en. Siden vi var de enste gæster (som han kaldte os, er aldrig blevet anerkendt som gæst på McD! - professionelt), på det tidspunkt så faldt vi i sludder med ham osv. Maden var klar på 3-4 minutter og så blev vi ellers sendt afsted med et stort smil på læben og en enorm positiv oplevelse i bagagen. Jeg takker for behandlingen!
Jeg husker desværre ikke navnet på ekspedienten, men besøget fandt sted kl 0.30 d. 21/8-19. Jeg håber han får at vide at han var reddet vores dag!
It's not what it used to be
It's not what it used to be. Shame that the franchise has gone down hill in quality. They focus on the wrong thing they should focus on the food that's what customers want.
Jeg købte deres nye karamel frappe og…
Jeg købte deres nye karamel frappe og da jeg fik den var over halvdelen fyldt med isterninger, efter det stod jeg i kø i over en halv time og valgte derfor bare at gå. Nogle af mine veninder købte også en mac flurry efter at have stået i kø i en time. Da de så fik den var den kun halvt fyldt..
Man får ikke det man betaler for
Jeg har prøvet flere gang at der er nået galt med maden nåer jeg har besøgt McDonalds ved rosengårscenteret. Enten er halvdelen af maden der ikke ellers kan de ikke finde ud af hvis der laves ændringer i bugerne. Jeg har flere gange sagt minus et eller andet og så kom det i aligevel eller at nået har manglet. Her sidste gang jeg var der købte jeg 3 hambyger uden pickels og 3 pomfritssovs, det blev til 3 kolde hambyger med pickels og ingen pomfritssovs. Man får alså ikke altid det man betaler for, så man skal huske at få kviteringen.
Paper straws
Paper straws. Disgrace. And in bexhill on sea the staff took our tray and said she would return it. But nope she didn’t. Why take it.
McDonald's Roskilde for ULÆKKER
McDonald's Roskilde. Normal anmelder jeg ikke noget men denne restaurant er simpelthen for ULÆKKER 😣 mad lå overalt på gulvene og det var så klister flere steder at man næsten sad fast🙈 man kunne ikke finde et bord som for nylig var blevet tørret af 🤯 der var gammelt mad på væggene og på vinduespartiet 😩 der var så ulækkert at man mindste appetitten 🙈 maden var også næsten kold og toilet så ud ligesom resten af biksen 😣 det er første og sidste gang vi besøger McDonald's i Roskilde. Besøgte det fredag den 26/7-19 kl 18:15