Markus Techniek Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Gisteren na werktijd hebben wij Jos Markus gebeld vanwege een probleem met het aansluiten van onze inductiekookplaat. Jos heeft ons ontzettend netjes en geheel belangeloos geholpen met deskundig advi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn erg tevreden over het werk van Jos. Hij heeft onze meterkast volledig vernieuwd, de aansluiting voor twee airco's gerealiseerd, een lasdoos in de tuin geplaatst en daarboven op ook alles netj... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Markus schakelt snel en levert een duidelijke, eerlijke offerte waar je op kunt vertrouwen. Zijn advies is goed onderbouwd en laat zien dat hij veel kennis en ervaring heeft. Daarnaast is hij prettig... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Goede en positieve ervaring. Weet waar hij het over heeft en heeft mij goed geadviseerd met betrekking tot aanpassing meterkast en aanpassing electra werk keuken.

Informacje dotyczące firmy

1. Zakładanie instalacji elektrycznych
  2. również w kategorii:
  3. Elektryk
  4. Projektowanie oświetlenia zewnętrznego
  5. Telekomunikacja

Napisane przez firmę

Welkom bij Markus Techniek. Markus Techniek combineert ruim 30 jaar praktijkervaring met moderne kennis van elektrotechniek, energiesystemen en laadoplossingen. Wij leveren diensten voor zowel de particuliere als zakelijke markt en werken veilig, duurzaam en volgens de geldende normen en voorschriften. Markus Techniek is aangesloten bij Techniek Nederland, erkend door InstallQ en beschikt over landelijk zegelrecht voor werkzaamheden aan elektrotechnische installaties. Neem vrijblijvend contact op voor advies of een prijsopgave info@markustechniek.nl

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Voor vakmanschap, bel Markus Tecniek

Wij kunnen iedereen Markus Techniek aanbevelen.
Komt z'n afspraken na !
Een echte vakman.
Werkt heel netjes en professioneel !

30 kwietnia 2023

Odpowiedź od Markus Techniek

Dank u Wichard voor de mooie woorden en dat u de tijd heeft genomen deze te delen met ons. Daar worden we erg blij van. Met vriendelijke groet, Jos Markus

Oceniono na 5 z 5

Betrouwbaar en deskundig en snelle…vakkundig

Betrouwbaar en deskundig en snelle afhandeling van het probleem

18 kwietnia 2023

Odpowiedź od Markus Techniek

Erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle service van Markus Techniek. Uiteraard zijn wij u in de toekomst weer graag van dienst. Met vriendelijke groet, Jos Markus

Oceniono na 5 z 5

De werkzaamheden volgens afspraak…

De werkzaamheden volgens afspraak perfect gedaan.

14 kwietnia 2023

Odpowiedź od Markus Techniek

Fijn om te horen Gio dat de uitgevoerde werkzaamheden volledig naar wens zijn verlopen. Goed om te horen. Met vriendelijke groet, Jos Markus

Oceniono na 5 z 5

Snelle offerte en installatie van een cv combiketel

Snelle en scherpe offerte van een Remeha cv combiketel ontvangen.
Planning kon op korte termijn en de nieuwe Remeha cv werd door Markus zeer vakkundig en netjes gemonteerd, tevens nogmaals afgesteld.
Denkt met je mee en zodoende ook een uitstekende kamerthermostaat erbij gemonteerd.
Aanrader!

17 stycznia 2023

Odpowiedź od Markus Techniek

Super bedankt Marc dat u de tijd heeft genomen uw waardering voor ons te schrijven. Wij worden hier erg blij van. Met vriendelijke groet, Jos Markus

Oceniono na 5 z 5

Meegedacht en mooi opgeleverd!

We hadden verschillende klussen te doen, mechanische ventilatie, water en afvoer verleggen en heel veel elektrapunten. Jos heeft dit allemaal super netjes geregeld en meegedacht. Helemaal blij mee!

22 stycznia 2023

Odpowiedź od Markus Techniek

Dankjewel Olaf voor de mooie review. Heel veel woonplezier gewenst met je prachtige gezin in jullie mooi gerenoveerde woning.

Prima

Prima, netjes gewerkt

25 października 2022

Odpowiedź od Markus Techniek

Dank dat u de tijd heeft genomen om uw mening met ons te delen. Doen we de volgende keer graag weer ons best om er weer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ sterren van te maken. Met vriendelijke groet, Jos Markus

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen. De monteur heeft goed meegedacht, en daarna ook goed uitgevoerd. Daarnaast was hij op tijd, en ook bereid om goed advies te geven.

17 października 2022

Odpowiedź od Markus Techniek

Wat fijn om zo’n mooie review te ontvangen, bedankt! 😊
Goed om te horen dat u tevreden bent met de uitgevoerde werkzaamheden en waarderen je feedback enorm. Jouw waardering betekent veel voor ons!

Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn.

Jos Markus | Markus Techniek

Oceniono na 5 z 5

Er is netjes en professioneel gewerkt.

Er is netjes gewerkt en goed geadviseerd.
En waar er flexibiliteit nodig was is die ook geboden.

Wij zijn tevreden!!

4 października 2022

Odpowiedź od Markus Techniek

Wat fijn om zo’n mooie review te ontvangen, bedankt! 😊 We zijn blij dat u tevreden bent en waarderen uw feedback enorm. Uw waardering betekent veel voor ons!

Jos Markus | Markus Techniek

Top bedrijf!

Ontzettend netjes geholpen door Jos Markus. Veel overleg gehad over de klus en hij heeft me echt goed verder geholpen. Communicatie verliep heel soepel en alles is netjes conform afspraak uitgevoerd. Erg tevreden

23 września 2022

Odpowiedź od Markus Techniek

Dank voor de mooie review en uw vertrouwen. Wij hebben u wederom graag geholpen en vonden het fijn om mee te mogen denken in de oplossing.

Woorden en daden,

Woorden en daden,
Zouden er binnen een uur zijn, dat klopte.
Probleem bekeken, gelijk vervangen, werkt netjes, geeft advies over de vervangen onderdelen, geeft indicatie factuur.
Niets meer dan keurig gewerkt en alles was binnen drie uur vervangen

20 września 2022

Odpowiedź od Markus Techniek

Dank u voor uitspreken van uw waardering en deze mooie review. Veel comfort toegewenst van uw herstelde vloerverwarming.

Goede en positieve ervaring

7 września 2022

Odpowiedź od Markus Techniek

Dank u voor uw opdracht en het delen van uw ervaring.

Odpowiedź od Markus Techniek

Dankjewel Mike dat wij mee mochten denken voor de aansluiting van je warmtepomp. In deze tijd zeker een aanwinst voor je woning én portemonnee.

Oceniono na 5 z 5

Markus kon gelukkig snel bij ons zijn

Markus kon gelukkig snel bij ons zijn. Duidelijke communicatie, heeft kennis van zaken en biedt (tijdelijke) oplossingen.

18 sierpnia 2022

Odpowiedź od Markus Techniek

Dank u heer Brem voor de fijne waardering en wij zijn blij dat we de storing aan uw gas-ketel voorlopig konden verhelpen. Binnenkort komen we langs voor de definitieve oplossing.

Goede en snelle service

Goede en snelle service netjes alles afgewerkt zoals van te voren was afgesproken. Aanrader voor een ieder
die een elektra klus heeft.

2 sierpnia 2022

Odpowiedź od Markus Techniek

Vriendelijk bedankt voor deze mooie review.

Oceniono na 5 z 5

Markus techniek is zeer professioneel…

Markus techniek is zeer professioneel en weet de probleem snel te vinden en verhelpen.
Bedankt!

27 lipca 2022

Odpowiedź od Markus Techniek

Fijn om te horen dat de comfortklachten met het doorspoelen van de vloerverwarmingsleidingen en herstel van de overige cv-leidingen nu verleden tijd zijn. Wij zijn blij dat wij u hebben kunnen helpen en danken u voor deze positieve beoordeling.

Goed werk

Goed werk, alweer

11 lipca 2022

Odpowiedź od Markus Techniek

Dank u wel dat u ons wederom ingeschakeld heeft. Ditmaal voor het plaatsen van RF-gekoppelde rookmelders. Hiermee is uw woning een stuk veiliger en voldoet men ruimschoots aan de verplichting die geldt per 1 juli 2022. Dank voor uw waardering en mooie review.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej