Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Snell Service is dé specialist in snelle en betrouwbare service voor ontstopppingen, lekkages, lekdetectie, loodgieterswerk, slotenservice en spoedreparaties. Met jarenlange ervaring en een klantgerichte aanpak zorgen wij voor een vakkundige oplossing binnen korte tijd. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven en staan bekend om onze transparante communicatie, vaste prijzen en directe afhandeling via WhatsApp. Onze monteurs zijn professioneel, gecertificeerd en snel ter plaatse. Snell Service werkt uitsluitend in Nederland en opereert onder Snell Service Dienstverlening B.V. Belangrijke opmerking: Wij hebben géén enkele relatie met het Belgische bedrijf Snel-service.be. Omdat de namen sterk op elkaar lijken, worden deze bedrijven online soms verward. Alle reviews op ons officiële profiel hebben uitsluitend betrekking op ónze dienstverlening binnen Nederland.
Dane kontaktowe
Flevolaan 60, 1382 JZ, Weesp, Holandia
- 085 743 02 57
- Info@snellservice.nl
- snellservice.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Betrouwbaar en deskubdig
De afspraken die we maakten zijn keurig en snel nagekomen.
Van te voren m.b.v. foto's het probleem duidelijk gemaakt
De medewerker was er op de aangegeven tijd en werkte vakkundig en snel, en degelijk
Fijne en snelle communicatie en zelfde…
Fijne en snelle communicatie en zelfde dag nog gefixed
Vakwerk
Vakwerk. De lekkage (puntcorrosie in de kruipruimte) was snel verholpen. Vooraf een prima en heldere offerte ontvangen. Pieter werkte netjes. Hij heeft ook alle leidingen in beeld gebracht en (kosteloos) advies gegeven voor de toekomst. Klasse!
Vreemd contact na melding storing cv
Ik heb gebeld ivm cv problemen. Netjes aan de telefoon te woord gestaan en vervolgens een whatsapp bericht ontvangen met het verzoek tot videos en fotos. Vervolgens is mij gevraagd of ik een installateur ben. Rare vraag, omdat in een specialist zoek omdat mijn cv het niet doet. Vervolgens raar contact en verder succes gewenst.

Ik wil geen ander!
Had een vervelende lekkage bij het toilet. Contact opgenomen (dit gaat altijd via Whatsapp). De volgende ochtend was Roy er om het te repareren. Na zijn vertrek begon het helaas weer te lekken. Weer contact opgnomen. Roy belde mij persoonlijk en de volgende dag 's avond heeft hij het weer gerepareerd. Prima resulaat. Super tevreden! Absoluut een aanrader dit bedrijf.

Badkamer renovatie van A tot Z
Vanaf het eerste contact tot de laatste afwerking, zijn wij heel tevreden over de volledige badkamerrenovatie!
Het team werkte professioneel, duidelijk en met zichtbaar vakmanschap.
De communicatie was heel goed, over alles kan gesproken worden, niets is teveel.
De oude badkamer werd snel en netjes verwijderd, waarna de opbouw van tegelwerk, leidingwerk, elektra en montage van het sanitair kon beginnen.
Alles is met precisie uitgevoerd,
Ook de afwerking van kitwerk tot het plaatsen van accessoires , was tot in de puntjes verzorgd!
Binnen 2 weken was de klus geklaard, net mooi voor de feestdagen.
Wat wij vooral waardeerde, is dat er echt werd meegedacht door Roy, yassin en Pieter, nogmaals onze dank heren!
Alles werd schoon en opgeruimd achtergelaten
Kortom , een betrouwbare partij voor een badkamer renovatie!
Wij genieten elke dag van onze mooie nieuwe badkamer.

Waterleiding repareren/koppelen
Snell Service op zondagmiddag/avond in moeten schakelen ivm een vastgelopen klus aan de waterleiding, waardoor het water niet meer open kon. Snell Service was de 1e die wél opnam. Daarna via WhatsApp een duidelijk beeld van de werkzaamheden en prijsopgave.
Na akkoord meteen gekoppeld aan Roy.
Roy heeft bij aankomst niet alleen het probleem snel, maar ook op een strakkere manier opgelost.
Binnen pakweg 1,5 na melding waren de leidingen gekoppeld en kon het water er weer op.
Erg tevreden over de duidelijke communicatie, service en uitgevoerde werkzaamheden door Roy.

Odpowiedź od Snell Service
Snell Service have been great for us
Snell Service have been great for us. Quick responses both times we have needed repairs. Roy came and serviced us for both a toilet issue and a leak in the maintenance closet. His service was great both times, he would not leave until everything was thoroughly tested and i was completely satisfied with the result. He also gave explanations of what pipes do what, what valves to turn when, and what companies to call depending on the area that has an issue. He also answered questions about ventilation and ballparked costs of WC and bathroom renovations.
While their services are on the more expensive side, they are the best and provide me peace of mind.

Prima service
Prima service, professionele communicatie, loodgieter kwam nog dezelfde dag.

Vakmannen met ervaring
Komen hun woord na. Bedrag wordt van te voren besproken, pas bij akkoord komen ze langs. Dus zo kom je niet voor verrassingen te staan. Goede communicatie en snelle service zoals hun naam doet beloven.

Erg goede ervaring
Erg goede ervaring! Vriendelijke mensen en erg behulpzaam.

Odpowiedź od Snell Service
Professional repair and assistance. Thank you Roy!
The replacement of the water main tap was done with excellent execution . Truly I appreciate the work done by Roy!

Odpowiedź od Snell Service
Heel snel en netjes gewerkt door Roy en…
Heel snel en netjes gewerkt door Roy en z'n collega!

Odpowiedź od Snell Service
Ze zij ontzettend leer zaan een…
Ze zij ontzettend leer zaan een behulpzaam ben er dank baar voor

Uitstekende service!!
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Snell Service. Bij een verstopte gootsteen werd ik snel en professioneel geholpen. De monteur kwam op het afgesproken tijdstip, werkte netjes en legde duidelijk uit wat het probleem was en hoe het opgelost werd.
De communicatie vooraf en tijdens de afspraak was helder en klantgericht. Het gaf mij vertrouwen dat er echt werd meegedacht en dat de werkzaamheden efficiënt werden uitgevoerd.
Dankzij Snell Service is het probleem volledig verholpen en kan ik weer zonder zorgen gebruikmaken van mijn keuken. Ik waardeer de combinatie van vakmanschap, snelheid en klantvriendelijkheid.
Een betrouwbare partij die ik met overtuiging aanbeveel.

Odpowiedź od Snell Service
Goed en snel werk geleverd.
Goed en snel werk geleverd.
Ik ben tevreden met het resultaat.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.