Wederom heel hartelijk ontvangen ❤️ Je krijgt het nodige advies en tips om je outfit helemaal te doen slagen.
Zobacz, co mówią recenzenci
Via instagram kon ik op de wachtlijst geplaatst worden voor een populair uitverkocht artikel. Enige tijd later kreeg ik netjes bericht dat het artikel binnen was. Werd vervolgens geleverd na 1 dag met... Zobacz więcej
Top website! Als enige hadden ze schoenen beschikbaar die ik al 3 maanden zocht (UGG Tazz) Vrijdag ochtend besteld en zaterdag middag al binnen! Ondanks ik niet eens voor een snelle levering heb gekoz... Zobacz więcej
Gezien de reisafstand heb ik een online bestelling gedaan. Ik had vragen over de maat van de desbetreffende trui en werd < 24 uur uiterst vriendelijk geholpen via What's app! Ik werd prima geadviseerd... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Isabel Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/OFF Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobe en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen en nog veel meer op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar klantenservice@marjonsnieders.nl.
Dane kontaktowe
Neerstraat 34, 6041 KC, Roermond, Holandia
- 0031-475-227060
- ralph@marjonsnieders.nl
- www.marjonsnieders.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Vriendelijk en behulpzaam
Zeer vriendelijk gereageerd bij een pinstoring van de bank. Ik kreeg de bestelling desondanks netjes op tijd binnen
Goede eerste ervaring
Goede eerste ervaring. Helaas was mijn jurkje te klein en moest ik het retourneren. Dit ging super snel en ik kreeg ook snel mijn geld retour.
Ik ga zeker weer bestellen bij deze kledingwinkel.
Mooie kleding, snel én betrouwbaar!
Fijne correcte chat.
Fijne, aardige ondersteuning bij betalings probleempje.
Snelle verzending.
Fantastisch en vriendelijk
Super fijne winkel om te winkel. Prachtige items. Behulpzaam bij vragen en zeer snelle verzending
Mijn aankoop was precies zoals ik het…
Mijn aankoop was precies zoals ik het had verwacht en hele snelle levering en mooi ingepakt
Marjon Snieders heeft een hele mooie…
Marjon Snieders heeft een hele mooie collectie.
Hele fijne service. Super fijne winkel en webshop.
Super blij met mijn nieuwe set van…
Super blij met mijn nieuwe set van isabel marant!! hele snelle levering ook.
Goede service!
Jullie reageren snel
Jullie reageren snel, denken mee, behulpzaam, echt top.
Jullie hebben 200% aandacht voor jullie klanten.
Altijd snel en verzorgd
Alles top van bestelling tot levering…
Alles top van bestelling tot levering en netjes ingepakt en altijd een briefje erbij. Topzaak!
Mooie kleding
Kleding keurig verpakt zoals altijd. Alleen verzending via dpd laatste tijd niet goed; geen updates, latere levering.
Vlotte bezorging heel fijn
Vlotte bezorging heel fijn. Goed bereikbaar via chat.
Zeer tevreden over de klantenservice.
Zeer tevreden over de klantenservice.. Snelle levering en goede producten
Doświadczenie Trustpilot