Zobacz, co mówią recenzenci
ett extra tack till chrille på marin&fritid i karlstad som hjälpte mig att montera min nya Honda 80 hk på min styrpulpets båt, dessutom löste dem så jag kunde hämta båten en söndag när dem egentligen... Zobacz więcej
Ringde och gjorde en beställning på en utombordare på en torsdag och tycker att motorn bör skickats redan på fredagen . Men nej , det tog ca en vecka och inget händer och när något väl händer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Dessa lurendrejare säljer extremt…
Dessa lurendrejare säljer extremt underdimensionerade helt nya trailrar ihop med nya båtar. Deras idé av en kompensation är att erbjuda en 13 år gammal rostig trailer som de fått gratis i inbyte. En annan idé var att de kunde köpa tillbaka trailern för 10.000kr lägre än den är värd ifall man la ner sin anmälan hos ARN.
Både okunniga och extremt oseriösa, så fort de fått sina pengar så kommer dom skita i allt ansvar. Läs igenom alla recensioner innan ni handlar så mycket som en jigg från dom här lurendrejarna. Undvik Marin & Fritid till varje pris!!
Bra å trevlig personal pålitliga å…
Bra å trevlig personal pålitliga å kunnande
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, bra priser och riktigt bra service. Rekommenderas varmt!
Tar inte ansvar för farlig produkt
Köpte en moped av dem som hade felaktigt styrsystem, den kunde köra iväg av sig själv vilket hände min dotter och hon höll på att krocka med en parkerad bil. Det var många mail med väldigt konstiga svar från deras sida, de vägrade erkänna att det fanns något fel på mopeden utan svarade citat: "har du ingen försäkring så åker du på kostnaden själv tyvärr även om det är tråkigt när man själv förorsakar en skada .". Efter inblandning av transportstyrelsen åtgärdade importören felet samt bytte batteriet som också var felaktigt. Vi hörde aldrig av Marin och fritid eller fick någon ursäkt för att de sålt en livsfarlig moped. Uselt.
Köp av båttrailer
Köpte en trailer av dem som ej var i samma skick som enligt annonsen och heller ej möjlig att transportera från butiken då den var avställd. Ångrade därmed köpet men då vägrade de betala tillbaka pengarna och krävde oskäliga ersättningar helt utan grund.
Kan inte rekommendera någon att göra affärer med den här firman. Uppträder otrevligt, håller sig inte till avtal och utnyttjar sin position för att utpressa kunden.
I korthet, otroligt otrevlig upplevelse och något jag inte önskar någon annan att behöva gå igenom.
Använd motor levereras som ny
Beställde en ny Tohatsu båtmotor som levererades skitig, repig och med motorolja i. Det är uppenbart att den har suttit i deras demo eller använts. Saknar också bränsleanslutning. När jag kontaktar dem så påstår de att de alltid packar upp motorerna och förvarar de på det sättet vilket för mig är lite av ett mysterium.
Beställde en Moped till grabben och ett…
Beställde en Moped till grabben och ett bromsskivelås på deras hem sida och att vi hämtar den i Laxå. När vi sklle hämta den så var låset i Karlstads butik och regplåt i åmål.
Och att det skulle skickas till oss regplåten kom två dagar senare. Men låset har inte kommit än och det är snart två veckor sedan vi hämta Mopeden.
Detta är ett oseriöst företag
Detta är ett oseriöst företag! Utför inte ens leverans service som det är lag på och i avtal med Brunswick som äger mercruiser/mercury... Det kostade mig 20,000kr och dom ljuger och påstår att dom lagt upp servicen på ett annat system,,, ljug! det finns inget annat system..... Handla INTE där.....
Varning för oseriöst företag
Varning för oseriöst företag! gjorde aldrig leverans service på ny båt, Robban ljuger och säger att den reggades i ett annat system,men det är inte sant, Har kollat detta hos en seriös handlare...
Absolut fantastisk
Absolut fantastisk! Jag fick mycket hjälp av Göran & Theo i marine&fritid i Åmål, och så nöjd att jag valde det stället. Absolut jättebra kund service, dom vet mycket och är helt där för vad du behöver ! På slutet gick jag med Kimple 365 catch och är jätte nöjd, men bara för vad Göran & Theo expertise styrde mej till rätt beslut. Göran och Theo vad fruktansvärt hjälpsamt, ägde jag det företaget skulle jag direct öka lönen på dom för att säkra att dom stannar längre med Marine&Fritid. Jag bor delvis is USA och Sverige så jag har en väldigt bra förstående i customer service och Göran och Theo kommer inte bättre, dom löser allt och är du inte nöjd löser dom ochså! Ska du köpa båt och funderar vart ska jag jag gå, absolut gå till Marine & Fritid i Ämål!!!
Super nöjd med motorn som jag köpte…
Super nöjd med motorn som jag köpte utav er.
Den går jättefint.
Helt klart värt bilturen från Sundsvall till Laxå och tillbaka.
Trevligt gäng som jobbar där nere.
Beställde släpvagnsdäck
Beställde släpvagnsdäck
Fick betala ca 400kr i frakt, fick ingen leveransbekräftese med sändningsnummer. Ingen återkoppling överhuvudtaget. Då jag ringde in så fick jag förklaringen att dom slarvat bort ett mail. Leveransen tog 10 dagar och hade jag inte ringt och frågat hade jag säkert inte fått dom överhuvudtaget. Personalen bad inte ens om ursäkt över strulet som uppstått. Aldrig mer att jag beställer något från denna butik.

Odpowiedź od Marin&Fritid
Ringde och gjorde en beställning på en…
Men nej , det tog ca en vecka och inget händer och när något väl händer så åker DHL ifrån produkten !!!!
Har alltså betalt 1500 spänn för DHLs straffavgift för att få handla som företagare och då förväntar jag F*n mig att få motorn samma vecka den lämnat ert lager .
Men icke , nu ska jag behöva vänta ytterligare fem dagar innan DHL kan leverera ut min varva och ändå ligger den bara en timme bort från mig . Och för att inte tala om fakturan som bara var på sju dagar som dök upp före motorn !

Odpowiedź od Marin&Fritid
Köpte en Viarelli Matador på Blocket…
Köpte en Viarelli Matador på Blocket som gick dåligt. Marin & Fritid fixade den, bjöd på arbetskostnaden och var trevliga och proffsiga. De lämnade mig inte i sticket bara för att min moped krävde en extra insats.

Odpowiedź od Marin&Fritid
Lämnade in båten för årlig service
Lämnade in båten för årlig service, får den tillbaka och den startar inte. Sökte företaget flera gånger som endast säger att de inte vet vad felet kan vara och hänvisar till företaget mittemot då de är bättre på inombordare. Inga pengar tillbaka och blev inte ens erbjuden att de skulle kolla på båten igen. Aldrig mer att båten lämnas i Karlstad.
Bland det sämsta ställena jag har…
Bland det sämsta ställena jag har besökt. Riktigt dålig kundbemötande.
Missvisande prissättning och missvisande annonsering.
Ett riktigt kalle anka företag.
Fick bästa servicen av fantastiska…
Fick bästa servicen av fantastiska Oliver!!
Mycket hjälpsamma
Gabriel Peric bjöd på förstklassig service när jag fick hjälp med min borttappade servicebok.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.