Riktigt nöjd med servicen hos oryza
Riktigt nöjd med servicen hos oryza! Köpte ett par handtag som inte passade, och fick toppen hjälp att byta och rekommendationer för vad som passade min hoj bäst. Kommer fortsätta handla här i framtiden!
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Väldigt trevlig support som hjälpte till att hitta exakt de jag ville ha, Ska ni handla något till hojen eller till dig själv så rekommenderar jag oryzapowersports!!
Beställde från Oryza Powersports den 29 april. Efter att leveranstiden på 4–7 arbetsdagar passerats fick jag själv höra av mig för att kolla läget. Fick då till svar att varan var försenad från deras leverantör.
Då jag inte ville vänta längre valde jag den 13 maj att avboka min order och häva köpet. Fick snabbt ett svar där de erbjöd 20 % rabatt om jag väntade kvar, vilket jag tackade nej till samma dag och bad dem bekräfta avbokningen samt makulera min Klarna-faktura.
Efter det blev det helt tyst. Trots att de själva skrev att de respekterade mitt beslut om att häva köpet, så har de helt slutat svara på mail. Jag har tvingats ligga på och har nu i efterhand fått rapportera problemet direkt till Klarna för att pausa fakturan eftersom företaget vägrar svara eller skicka en bekräftelse.
Riktigt uselt hanterat. Det är lätt att svara så länge man försöker rädda en affär, men så fort man faktiskt vill avboka blir man ignorerad. Handla inte härifrån om du vill ha smidig kundtjänst.
Det har alltså snart gått en månad sedan jag gjorde beställningen.

Odpowiedź od Oryzapowersports
Jag köpte byxor, race stövlar och handskar från Oryza. Fick hem allt, tog liiite längre tid än väntat men ok. Gjorde en retur, byte av storlek på byxorna och för små handskar. Hade en bra mail konversation med Neo. Nya byxorna kom snabbt. Generellt bra service.
Förstklassig kundservice! Personlig och snabb kontakt, lösningsorienterade och väldigt måna om att kunden ska bli nöjd.
Hur bra service som helst och svin bra leverans tid kommer definitivt handla här oftare
Riktigt bra företag! Bra kvalitet samt kundservice. Kommer definitivt köpa här igen! Rekommenderar.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.