Marathon Sport Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg giver 5 ud af 5 stjerner. Men jeg er lidt skeptisk. Hvordan kan man modtage en bestilling så hurtigt? Bestilt midt på dagen, afsendt en time senere og leveret dagen efter. De er nogle lyn til dere... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Stort udvalg af løbeudstyr og superprofessionelt personale, som virkelig ved, hvad de taler om. De giver en rigtig god og grundig rådgivning, når man skal vælge løbesko, og sørger for, at man får den... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kent Marathon Sport Copenhagen Dato 21-07-2026 Nummer 34803 Ordrenr. 116155-MS Betalingsmetode Credit Cards via pensopay How can you ask such a question with no reason why my order was can... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Fik i dag super god service af medarbejderen Julie i Marathon Sport i butikken ved søerne nede ved Frederiksberg. Super god og kvalificeret service. Hun vidste virkelig meget om løbesko og det var sup... Zobacz więcej

1. Sklep dla biegaczy

Napisane przez firmę

Vi stræber efter at den bedste løbebutik for såvel begynder, som elite.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

225 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

De solgte en vare de ikke havde.

Bestilte en trøje på deres hjemmeside. Handlen gik fint igennem, og pengene blev hævet på mit kort. Så gik der 3-4 dage, så fik jeg en mail om at varen var udsolgt, og de sendte pengene retur. Det ville være rart at de ikke solgte en vare de ikke har.

10 stycznia 2021

Fremragende vejledning og service

Købte i maj løbesko til mig selv og 2 vokse børn. Virkelig kompetent betjening i butikken på Vesterbro. For 8 år siden var jeg på løbebånd i en anden butik, og har siden købt løbesko online for at spare lidt penge. Løbetesten viste imidlertid at min løbestil har ændret sig, så nu har jeg brug for en anden type løbesko(neutral i stedet for pronation).

I dag flækkede et snørrebåndshul på mine sko så jeg tog hen i butikken med det samme. Min fod er åbenbart smal og/eller jeg snørrer skoene hårdt. Jeg fik lov til at bytte mine 5 måneder gamle sko til et par, der bedre passer mig endnu bedre.

Det er en underdrivelse at jeg er tilfreds med Marathonsport. Løbetest sikrer at man får den rette type sko, og det er en fysisk butik man kan henvende sig hos hvis man oplever problemer.

13 października 2020
Oceniono na 1 z 5

Dårlig service

Kom kl 17.44 for at købe løbesko, men fik at vide deadline for køb af sko var overskredet med 4 minutter.
Ærgerligt for marathonsport for jeg vil aldrig købe noget derinde igen og ej heller anbefale til andre. Tværtimod.

5 października 2020

Excellent service

Finally found the right running shoes for me this morning at the Åboulevard shop. Received excellent recommendations and guidance. The guy helping me (I forgot to ask his name but he deserves some praise) took all the time needed, guided me through different brands and models and I actually learned some things about my running style and the correct type of shoe to support it.
Walked out shortly after with a pair of shoes I'm really happy about. Thank you so much and keep up the good work!

9 czerwca 2020

Odpowiedź od Marathon Sport

Thank you so much for the review. What you describe is how we aim do deliver 🙏

Super

Super. Alt ok

3 czerwca 2020

Mange tak for review!

Yderst tilfreds kunde 👍

Kan klart anbefale at købe løbesko i Marathon sport inde ved Åboulevarden 👌 løbe test og mega god vejledning; resulterede i at første løbetur kunne ikke have været bedre og glæder mig kun til den næste.
Har aldrig haft så gode løbesko før 👍

27 maja 2020

Super kundeservice

Super kundeservice.
Hjemmesiden trænger dog til en update, men det er småting...

1 maja 2020

Hej Tina
Tusinde tak for review! Siden trænger helt sikkert til en update og derfor kommer der også en sprit ny inden for den næste måned!
Go' træning

Oceniono na 4 z 5

Når man køber nye sko, kan de være brugt til test på løbebånd.

Jeg har modtaget et par "nye" løbesko, som er fuldstændig sorte under sålen, da de som butikschefen sagde, har været brugt til test på løbebånd. Jeg fik dog tilbudt at kunne returnere skoene og få fragten betalt, men ingen form for nedslag i prisen, på et par brugte sko. Desuden var butikchefen meget irriteret over min reklamation, da jeg nok kunne sige mig selv, at det var hvad jeg kunne forvente, når de havde en butik, hvor de udfører løbetest. Meget uhøflig måde at tale til sine kunder på.

Opdatering:
Jeg er efterfølgende blevet ringet op af Jacob fra Marathonsport, som beklager den dårlige oplevelse jeg har haft med min handel hos dem, og vi finder ud af en tilfredsstillende løsning med et nedslag i prisen på mine “brugte” løbesko. Det sparede mig for en masse besvær med at sende dem retur og skoene er nu blevet indviet. Tak for en behagelig samtale Jacob, din service trækker anmeldelsen op til 4 stjerner😊

2 kwietnia 2020

Hej Aino
Vi er som sagt kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med os, både i forhold til skoen og den efterfølgende service. Vi håber du er tilfreds med den løsning, som vi sammen fandt og at skoene er ligeså gode, som forventet.
Go'træning

Oceniono na 5 z 5

Til dato en af de bedste oplevelser.

Til dato en af de bedste oplevelser.
Martin gav mig og min kone en konge service.
Vi kom egentlig kun for at købe nye løbesko til mig.
Vi gik derfra med et par til mig og et par til min kone.
Top professionel vejledning og en sælger som havde 100% fokus på at finde de rigtige sko og ikke havde travlt med at sælge de dyreste sko.
Tak for det Martin. Vi kommer helt sikkert tilbage.

1 grudnia 2019

Odpowiedź od Marathon Sport

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, som er set videre til Martin. Vi glæder os til at se jer en anden gang!
Go' træning

Oceniono na 5 z 5

Super service i butikken på Vesterbro

Fik hjælp i butikken på Vesterbro af Line, til at finde et par nye løbesko. Line var super hurtigt til at finde sko, der matchede mit behov. Jeg var i butikken et par dage før black friday og havde egentlig forventet at de ville skrive mit skovalg ned i deres kartotek, som jeg tidligere har prøvet. Men denne gang fik jeg en lille seddel med hjem med data på mine valgte sko. Det gik derfor super hurtigt og tjept at handle i butikken tidligt fredag morgen. Nu er bare tilbage at indtage landevejen i de nye sko. Tak for en super service.

30 listopada 2019

Odpowiedź od Marathon Sport

Tusinde tak for anmeldelsen. Vi prøver hele tiden, at gøre det så nemt og godt for de kunder, som synes godt om den service, vi yder. Dejligt at du har oplevet det sådan!
Go' træning Jacob

Oceniono na 5 z 5

Var der for at se den fysiske butik

Var der for at se den fysiske butik, har handlet on-line et par gange. Fik en virkelig god betjening i bare at "kigge" og snakke løbesko og løbeskader. Så jeg endte alligevel med at tage hjem med et par nye og virkelig gode sko :-)

27 października 2019

Odpowiedź od Marathon Sport

Tusinde tak for anmeldelsen!

Oceniono na 4 z 5

Jeg ankommer til butikken inde på Østerbro og bliver allerede der mødt af en god service, hvor de spørger hvad de kan hjælpe med. Jeg fortæller at jeg skal have et par løbesko, fordi jeg er startet med at løbe. Hun finder hurtigt nogen forskellige par efter jeg har fået testet hvordan jeg løber.
Vi finder også et fint par, som bliver det.

Det eneste jeg kæmper med lige nu, er at jeg er plaget af vabler, håber jeg selv kan finde en løsning.

21 października 2019

Markant løft

Markant løft
Jeg har for et par år siden anmeldt Marathon sport kritisk grundet dårlig service. Derfor er det også på sin plads at sige at der i dag er en verden til forskel. Jeg har fået god sparring og blevet mødt af smilende hjælpsomt personale de sidste gange jeg har været der. Sortimentet er også blevet opgraderet så det er en butik for "løbere" og dermed niveauer over de øvrige sportskæder.

Jeg synes at Marathon Sport selv er skyld i konkurrencen fra diverse webshops grundet deres prisniveau men service og sortiment er bestemt i orden,

2 sierpnia 2019

Hej Anders

Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtigt glade for at du oplever dét, som vi har knoklet med de sidste par år i forhold til service, sortiment og kundeoplevelse.
Når du så har rost os for netop de tre ting, så har du også noget af svaret på, hvorfor vi ikke altid kan konkurrere prismæssigt med en lagerhal på en mark i Udkantsdanmark/-tyskland/-spanien. Vi har dog mange varer, hvor vi er fuldt ud priskonkurrencedygtige med danske webshops og forhåbentligt leverer vi en bedre service på toppen.
Jeg lover dig endvidere, at vi fortsat vil arbejde med at være så konkurrencedygtige på pris, så længe det ikke går ud over den service, som vi leverer og at vi derfor kan fortjene den 5. stjerne fra dig i fremtiden.

På vegne af Team Marathon Sport
Jacob

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej