Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Sämsta!! Mycket besviken. På hemsidan står det att beställningar före kl. 13 skickas samma dag och att leveranstiden är 1–3 dagar. Inget av detta stämde. Jag beställde den 8 juli för en födelsedag, me... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Beställde en snickarbänk från företaget till min brorsson. Delar i beskrivningen av hur bänken ska byggas saknas, skruvarna går inte att skruva i på alla ställen, då hålen är felplacerade. Färgen är f... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Vill inte ge någon stjärna alls! Det sämsta ställe jag handlat på. Nästan 400 kr för att skicka tillbaka en returvara som jag är väldigt missnöjd med. Företaget har gett vilseledande och felaktig info... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Fick min beställning annullerad då jag kontaktat dem och frågat hur det gick med min beställning efter ett par veckors väntande. De vägrade annullera betalningen på Klarna efter annulleringen av or... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla niemowląt

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Mammashop hittar du en massa trendiga och praktiska babyartiklar. Vi har många läckra åkpåsar, bärsjalar och skötväskor på lager. Vi har också ett stort sortiment av mammakläder, gravidsmycken, amningskläder, amingsbh - ja i stort sett allt du behöver som gravid eller ammande.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

1,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 4

Napisz recenzję

Var skött

Köpte överdrag till kudde. Dock var det fel i färgen. Kundtjänst bad att få bild varpå köpet krediterades. Snabbt enkelt och smidigt.

20 czerwca 2016

Mycket bra!

Snabb leverans!
Jag har även varit i kontakt med kundtjänst. Blev bemött av väldigt vänlig och kompetent personal.
Passar även på att slänga in önskemål om fler varianter på Wubba-Nubs då dessa finns i fantastiska djur och färger.

2 czerwca 2016
Oceniono na 3 z 5

Retur

Helt ok sida. Snabb leverans. Suveränt med klarnafaktura. Men dåligt att man måste betala teturfrakten själv.

2 maja 2016
Oceniono na 4 z 5

Bra service

Jag valde att skicka via posten och tyckte att det tog lite lång tid från att jag fått meddelande att det skickats till att det kom fram, 6 dagar, men det beror kanske på posten. Annars är jag helt nöjd. Varan var i gott skick.

7 kwietnia 2016
Oceniono na 2 z 5

Felleverans

Prisnivå: Mycket bra!
Leveranstid: Acceptabel, varorna skickas från Danmark
Leverans: Färg inte enligt beställning eller orderbekräftelse.

28 marca 2016
Logo Mammashop

Odpowiedź od Mammashop

Hej Robert,

Tack för din recension. Vi arbetar hela tiden på att bli bättre och ge dig som kund den bästa köp upplevelsen. Jag undrar om du vill berätta mer om vad vi kan bli bättre på för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen på MammaShop?

Oceniono na 5 z 5

Bästa bästa domoo kudden!

Tog lite tid med leverans, men har nu my precious domookudde large bakom rygg och nacke. Äntligen avslappnad! Inga prassliga kulor eller kliande tyg, hurra!

17 lutego 2016
Oceniono na 2 z 5

ni är sena med leveranser, och är svåra att nås via telefon

Förkorta leveranstider och svara I telefon när folk försöker komma I kontakt med er.

16 lutego 2016
Logo Mammashop

Odpowiedź od Mammashop

Kära Sefika

Jag är ledsen att du har svårt att komma i kontakt med oss. Vi försöker hålla telefonen öppen så många timmar om dygnet som det är möjligt.

Vi arbetar på att förbättra våra leveranstider, vilka snart kommer bli markant lägre då vi börjar samarbeta med Posten.

Tveka inte att kontakta oss via telefon eller mail om du fortfarande inte har fått svar på frågorna eller har ytterligare frågor.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej