Sämsta!! Mycket besviken. På hemsidan står det att beställningar före kl. 13 skickas samma dag och att leveranstiden är 1–3 dagar. Inget av detta stämde. Jag beställde den 8 juli för en födelsedag, me... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Beställde en snickarbänk från företaget till min brorsson. Delar i beskrivningen av hur bänken ska byggas saknas, skruvarna går inte att skruva i på alla ställen, då hålen är felplacerade. Färgen är f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vill inte ge någon stjärna alls! Det sämsta ställe jag handlat på. Nästan 400 kr för att skicka tillbaka en returvara som jag är väldigt missnöjd med. Företaget har gett vilseledande och felaktig info... Zobacz więcej
Fick min beställning annullerad då jag kontaktat dem och frågat hur det gick med min beställning efter ett par veckors väntande. De vägrade annullera betalningen på Klarna efter annulleringen av or... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Mammashop hittar du en massa trendiga och praktiska babyartiklar. Vi har många läckra åkpåsar, bärsjalar och skötväskor på lager. Vi har också ett stort sortiment av mammakläder, gravidsmycken, amningskläder, amingsbh - ja i stort sett allt du behöver som gravid eller ammande.
Dane kontaktowe
Agerhatten 16 C, indg. 1, 5220, Odense SØ, Dania
- 840 83 82 58
- info@mammashop.dk
- www.mammashop.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Helt oslagbar gravidkudde
Helt oslagbar gravidkudde, supernöjd. Den är betydligt dyrare än många liknande på marknaden, men de är sådan skillnad i kvalitet att de inte går att jämnföra.
Vore bra om det stämmer när det står …
Vore bra om det stämmer när det står att paketet är skickat och inte som nu en vecka sen. Annars helt nöjd med varorna.
Great service from beginning to end
Great service from beginning to end! Super fast delivery, excellent communication!
Bra support från deras kundtjänst då …
Bra support från deras kundtjänst då det strulade med leverans bolaget.
Snabbt leverans och snabbt svar vid …
Snabbt leverans och snabbt svar vid kontakt.

Odpowiedź od Mammashop
Har ännu inte fått min vara
Har ännu inte fått min vara, men upplevelsen i butiken var absolut ok.

Snabbt och bra!
Snabb och smidigt med eran webb shop …
Snabb och smidigt med eran webb shop hyfsat snabb leverans ( jag är alltid extra otålig när jag beställt nått jag längtat efter )
Fick aldrig någon retursedel eller svar …
Fick aldrig någon retursedel eller svar på mitt mail om att få en sådan i efterhand.

Odpowiedź od Mammashop
Det tog nästan två veckor innan jag …
Det tog nästan två veckor innan jag fick mina varor - lite väl lång tid.

Odpowiedź od Mammashop
Mycket bra och snabb kundservice
Mycket bra och snabb kundservice.
Rekomenderas! 👍👍👍👍👍
Mycket nöjd
Hemsidan var bra och lättnavigerad. Det var lätt att få information angående storlek. Beställning och betalning gick smärtfritt. Paketet levererades snabbt. Helnöjd.
Något lång leveranstid men annars mycket bra.
Leverans som utlovat, dock tog det en dryg vecka att få det levererat till uthämtningsstället.
Nästan perfekt.
Gick snabbt o smidigt att beställa och få varan. Dock skickades den enbart i dess egen förpackning, vilket blir lite tråkigt med alla klistermärken om man skall ge bort varan. Man borde ha packat i ytterlåda.
Jättenöjd!!
Jättenöjd! Skrev till företaget eftersom jag ville kolla så att de inte gått i konkurs (enligt tidigare inlägg). Jag fick omgående ett svar från de nya ägarna som förklarade att de tagit över verksamheten varefter jag lade en beställning. Ordern packades sedan samma dag och kom fram bara ett par dagar senare. Stort tack!
OBS! Företaget har gått i konkurs men nätbutiken ligger öppen.
Jag beställde ett täcke för en dryg månad sedan, fick en bekräftelse på min beställning men sedan hände ingenting. Då jag idag får tag på företaget meddelar de att de har gått i konkurs och min order har makulerats, dock utan att jag hört något som helst om det. Jag hade valt att betala med faktura så jag ligger inte ute med några pengar. Jag kan dock se på danska trustpilot att många kunder har problem med returer/återbetalningar och kommunikation med mammashop.dk som tycks vara samma företag. Handla absolut inte i nätbutiken som fortfarande ligger öppen!

Saknar vara
Tyvärr en dålig erfarenhet. Jag ringde och försäkrade mig om att jag skulle få de två varor jag beställt (det stod nämligen slut i lager på den ena varan men att jag ändå fick betala för den. Personen försäkrade att jag fick den sista de hade och jag blev nöjd) men den varan var ändå inte med i paketet. Jag har nu betalat för en vara jag inte fått och får ingen respons från företaget. Jag har skickat mail två gånger samt försökt nå dem på telefon.

Doświadczenie Trustpilot