Mac Support & Mac Hjælp v. Mac Kaptajnen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Min 10år+ gamle Macbook har fået nyt liv og kan nu klare sig på lige fod med en ny til mine behov. Hos Mac Kaptajnen har jeg fået den bedst tænkelige vejledning. Anders har været super god til at sk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min MacBook havde en del software rod, som gave en del udfordringer i dagligdagen. Jeg fik fat i Anders fra mackaptajnen.dk, og sammen lave vi en plan for hvordan han kunne hjælpe at få renset og geni... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Anders er ikke alene sindssygt dygtig, han er også virkelig hjælpsom og giver god rådgivning. Min halvgamle mac fik ny harddisk, fik fjernet det forfærdelige Mojave, og virker nu som en drøm! Sendte d... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Serwis komputerowy

Napisane przez firmę

🎉 3x Prestige Awards-vinder: Årets Computer Konsulent (2020 & 2026/27) og Computer Repairs Company of the Year (2024/25) 🎉 Har du brug for professionel Mac support i Århus, Aalborg, København eller Odense? Er du på teknisk farligt farvand? ⚓️ Få Mac hjælp og fjernsupport med 22 års erfaring – altid med No-Cure-No-Pay og Prisgaranti. Jeg hjælper dig med: 💻 Mac Problemer & Optimering: Få løst fejl eller få liv i en snegle-langsom Mac. 💾 Dataredning: Professionel gendannelse af slettede billeder, videoer og mistede dokumenter. 🎨 Staingate Fix: En markant billigere løsning på MacBook Retina skærmfejl og pletter. 🛠️ Mac Reparation: Ekspertise i alle modeller (MacBook, MacBook Pro og MacBook Air). 📱 iOS Support: Hjælp til dine mobile enheder. Jeg løser dine problemer hurtigt via fjernstyring – uanset hvor du befinder dig – så du kommer sikkert i havn. Kontakt mig i dag, hvis du kæmper med tekniske udfordringer.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

90 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Superservice, hurtig og pålidelig

Min Mac var utrolig langsom og tæt på at crasche. Anders har igennem hele processen været utrolig informativ iflt tidsestimat og ekstra udgift til totalt oprensning. Nu har jeg hentet min Mac og checket alt mit arbejde igennem, testet programmer osv.
ALT kører perfekt og superhurtigt.
Tusinde tak - I er fantastiske.
Kh Vivi

8 września 2022

Professionel og imødekommende

Professionel og imødekommende

Havde brug for en ekstra partition på computeren for at kunne køre de programmer jeg havde brug for.
Kan varmt anbefale Mac Kaptajnen for hjælpsom vejledning og ordentlig service før, under og efter.

29 lipca 2022

Utroligt

God, venlig og professionel er de ord der popper op når jeg tænker på mine telefonsamtaler med MacKaptajnen og resultatet taler for sig selv. Min computer er gået fra en træt folkevogn til en meget vaks og hurtig Lamborghini. Det er faktisk helt utroligt at det kan lade sig gøre.

30 kwietnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Jeg sad sent I aftes og opdagede at…

Jeg sad sent I aftes og opdagede at noget data manglede på min Mac. jeg blev ret stresset over det og skrev en mail til Mackaptajnen ved 23 - tiden, fordi jeg så håbede han kunne hjælpe mig med det her til morgen. Men han ringede med det samme. Sagde at han kunne forestille sig at jeg var nervøs og så hjalp han mig stille og roligt med at finde ud af, hvor den manglende data var og flytte den tilbage. Det var en fantastisk oplevelse - super god service.

25 marca 2022
Oceniono na 5 z 5

Mac Kaptajnen får mine allervarmeste anbefalinger!

Mac Kaptajnen får mine allervarmeste anbefalinger - og 5 ud af 5 stjerner! Den 6 år gamle iMac fungerer nu som en ny, opgraderet, opdateret, fantastisk meget plads og meget, meget hurtig. Og derudover var intet data tabt under processen. Mac Kaptajnen har givet en fantastisk support og hjælp. Altid hjælpsom og altid overskudsagtig. Mac Kaptajnen fortjener kæmpe ros. Mac Kaptajnen er en gave til alle Mac brugere.
Fra nu af har Mac Kaptajnen fået en ny loyal kunde.

23 marca 2022

Havde opdateret min gamle Mac

Havde opdateret min gamle Mac, og herefter kunne den ikke køre imovie mere og jeg kunne ikke finde mine filmklip :-(
"Kaptajnen" brugte en halv time, og jeg fik imovie og filmklip tilbage + en lille oprydning så mac'en kører perfekt igen :-)

5 marca 2022

Kaptajnen er på broen.

Kaptajnen er på broen.
Når skibet ligger underdrejet i hård sø, og sort regn flænges af redningstjenestens søgelys, så er der behov for at få en erfaren lods ombord.
Jeg var tæt på at miste mine data efter en sikkerhedsopdatering, og maskinen var låst.
Jeg ringede til Anders, som via AnyDesk genoprettede mine data, og etablerede en ny sikkerhedsprocedure. Hurtigt og professionelt til 4 stjerner, men hvad udløser så den 5. stjerne for den sublime indsats?
Anders så på de rekonstruerede regneark, og foreslog en række forbedringer og autofunktioner, og toppede dermed en redningsaktion med forslag til forbedret navigation.
Dyb IT-indsigt kombineret med forståelsen for brugerens behov er fundamentet. Rolig og empatisk formidling flytter Anders op i superligaen.
Skib og last kommer sikkert i havn med taknemmelig besætning.

16 grudnia 2021

Super Apple support

Hej Anders.
Tusind tak for din hurtige og proffesionelle hjælp med vore Apple produkter. Kompetent og venlig betjening.
Kan klart anbefales. Mvh Per, PH Trading

2 listopada 2021

Super support af Mackaptajnen

Efter Big Sur opdatering blev alle rettigheder og tilladelser til safari låst og ingen www-sider kunne jeg få adgang til.

jeg søgte på MAC-support og fandt Mackaptajnen.

Det viste sig at være et større problem som krævede fuld geninstallering mv.

Anders har været super og løst det 100%. Han er mega dygtig. Intet mindre

15 października 2021

7 stjerner ud af 5 ;)

Mac Kaptajnen ved ikke bare alt om Mac's - han ved ALT. Hvilket gør, at han kan hjælpe dig med at få det optimale ud af netop dit udstyr og din situation. Anders er fantastisk til at hjælpe og vejlede dig ud fra dit specifikke udgangspunkt. Fuld valuta for dine penge.
Sympatisk, venlig og top-professionel.

4 października 2021
Oceniono na 5 z 5

Tusind tak til Anders/Mac Kaptajnen for…

Tusind tak til Anders/Mac Kaptajnen for at have gjort min gamle Mac computer som ny. Da den gik i sort en lørdag formiddag, fandt jeg Anders på nettet, den eneste der havde åben om lørdagen. Ringede og aftalte at jeg skulle aflevere den mandag. Tirsdag kunne jeg så hente den igen, opgraderet og som ny. Det var lang tid siden den havde kørt så godt og hurtigt. Jeg kan varmt anbefale Anders/Mac Kaptajnen til andre.

Bitten Busk

22 maja 2021

Superdygtig

Jeg har for nyligt opgraderet min gamle Mac til en ny M1 MacBook Air og har i den forbindelse haft brug for noget hjælp. Kaptajnen løste det i løbet af et kvarter.

Tak for hjælpen.

18 maja 2021
Oceniono na 1 z 5

Virksomheder skal ikke benytte sig af Mackaptajnen

Vi afleverede en kundes IMAC til reparation hos Mackaptajnen den 4. april 2021.
Efter en måned med skriverier frem og tilbage, da Mackaptajnen ikke kan kontaktes på andre måder end SMS og direkte opkald, der fik vi at vide, at vores problem desværre ikke kunne løses, fordi blueprint schematics til bundkortet til produktet ikke var frigivet af kineserne.

Undervejs i processen var der meget dårlig tilbagemelding, og vi måtte rykke for en status op til flere gange.

Jeg havde læst alle positive anmeldelser her på sitet, samt set at han fik en høj trustpilot score, hvorved jeg tænkte, at det gav god mening at benytte sig af Anders, aka Mackaptajnen.

Anders var flink at tale med, men desværre dårlig til at kommunikere ift. status mv.

Vi kan derfor på ingen måde som virksomhed der har med Windows maskiner at gøre, anbefale at få MAC produkter repareret hos Mackaptajnen, hvis der er en tidsfrist fra en kunde.

Humac lige ved siden af har efter blot et par dage løst problemet.

Det eneste positive var at Mackaptajnen ikke tog betaling for reparationsforløbet, da han ikke fik løst problemet, og har en "no-cure no-pay" ordning.

Derfor får han 1 stjerne trods alt.

10 maja 2021

Ohøj Rolf,

Knap 60% af mine kunder er nu virksomhedskunder, der er glade og kommer igen og igen, men tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at tilsyneladende have givet jer en så dårlig oplevelse. Jeg kan kun konkludere at Kaptajnen ramte ind i et isbjerg i den her opgave. Jeg vurderede fejlagtigt opgaven til at være enklere end den viste sig at være, hvilket som følge af bl.a. import af komponenter trak meget ud. Derfor beklagede jeg flere gange i forløbet og fakturerede jer ikke en øre (tog selv tabet fra egne udgifter på mere end 3.500 kr. + moms til diagnose, teknikertid, komponenter, fragt, told m.m).

Intet af det ændrer selvfølgelig på at I har ventet længe. Og jeg beklager at I har haft en så dårlig oplevelse. Det ønsker jeg ikke at efterlade nogen med.

Vil dog tilføje noget relevant kontekst og fakta til det du skriver omkring tidsforbrug og kommunikation, og udligne et par misforståelser.

ANGÅENDE TIDSFORBRUG
For det første jeg kan kun beklage at det tog lang tid.

Hvis man har en specifik tidsfrist forud for en reparationen, vil det dog være en god idé at oplyse den. Det er ærgeligt at I ikke upfront i forløbet kommunikerede den tydelige frustration du deler her.

I virkede positive i kommunikationen fra start til slut, så jeg ville have ønsket at være blevet gjort tydeligt opmærksom på at tiden var af højere prioritet end prisen, upfront. Fordi så havde jeg haft mulighed for at enten finde en bedre (ja, dyrere) løsning for jer eller blot afbryde forløbet tidligere.

Faktum er desværre at jeg ikke har kontrol over eksterne leverandører, fragtselskaber og toldbehandlingen. Jeg er afhængig af deres tidsestimater (og påvirkes af deres forsinkelser). Derfor er det svært at give et svar omkring leveringstid, uanset hvor mange gange man rykker for det. Jeg kan blot sige “komponentet er på vej”…

Jeg prioriterede at levere reparationen til den pris jeg havde oplyst Jer (uanset hvad, og selv æde ekstra omkostninger), fremfor hurtigt, fordi det virkede som om at prisen var vigtigst. Men måske jeg misforstod så. Mere info om hvor jeres opgave tog længere tid følger i bunden af teksten, men omkring det øvrige du skrev...

ANGÅENDE KONTAKTMULIGHEDER
Jeg kan kontaktes på SMS, telefon, FaceTime, webchat og email og har de fleste dage åben for beskeder fra kl. 08-22 (se Google) og arbejder selv de fleste helligdage og mange weekender. Derfor er det ikke korrekt at jeg “kun kan kontaktes på SMS/telefon” og at jeg skulle være svært tilgængelig.

TELEFONISKE OPDATERINGER
Det er korrekt at I fik opdateringer her telefonisk. Hvorfor?

Målet er en rar og personlig kundeservice. Derfor foregår opdateringer normalt telefonisk for at kunne give flere detaljer, kunne besvare spørgsmål straks (som folk oftest har) og kunne finde alternative løsninger hvis sager haster (hvilket I ikke gav klart udtryk for her). Normalt roser kunder kommunikationen meget, derfor tænkte jeg vitterligt ikke at det var et problem her, før jeg læste anmeldelsen.

Det hjalp dog heller ikke på det at jeg blev kastet rundt mellem 3-4 kontaktpersoner når jeg kontaktede jer. Og at jeg havde haft skrevet og ringet mange gange forgæves, hvor der ikke blev ringet tilbage, eller jeg røg til en omstilling. Det gør det ret udfordrende at kommunikere.

Så nej kommunikationen har tydeligvis ikke fungeret for jer. Hvis I foretrak en anden kommunikationsform kunne jeg sagtens have brugt den, men det kræver at I siger det. Uanset, har jeg taget det til efterretning, og jeg arbejder på at gøre min ticket platform åben for kunder, a la Humac.

HVORFOR TOG DET SÅ LANG TID?
1. Apple ønsker ikke reparationer. Derfor udskifter Apple, Humac (og andre store kæder) normalt blot delene. En udskiftning kan laves hurtigt, men gør ofte reparationer så dyre, at det bedre kan betale sig at købe helt nye maskiner. Men godt hvis I har været heldige.

2. Min bundkortsreparatør reparerer tit problemer, som andre har givet op overfor. Rundt regnet 99% af alle de bundkortsrelaterede hardwareproblemer vi får ind repareres. Det giver besparelser på dyre reservedele. Derfor reparerer vi hellere fremfor at udskifte hvis muligt, for at kunne tilbyde lavere priser på reparation (og skåne miljøet).

Men den her var en hård nød at knække, der krævede tid. Hvorfor?
1. Når man reparerer et område af et bundkort, og f.eks. lodder et nyt komponent på, så aner man ikke om der efterfølgende vil være andre problemer, der også kræver nye komponenter. Og den her reparation krævede desværre import af flere bundkort komponenter i flere omgange. Og med leveranceforsinkelser som følge af Corona, toldforsinkelser m.m. så trak det desværre yderligere ud.

2. Hvorfor havde vi ikke din Macs komponenter på lager? Fordi bundkort består af mange komponenter. Og de varierer fra maskine til maskine, årgang til årgang og version til version. Vi har mange komponenter til bundkort på lager, men som en mindre mindre virksomhed, har vi ikke mulighed for at have hvert eneste komponent fra alle Apple bundkort på lager. Der er for mange. Og Apple sælger dem ikke, derfor er nogle tricky at skaffe.

3. Alm. reservedele (trackpad m.m.) kan sagtens fås i Danmark på 1-2 dage. Men den her slags bundkortskomponenter kan ikke købes i Danmark, men skal importeres fra udlandet (igen, fordi Apple gør alt for at forhindre at man skal reparere maskiner, og i stedet køber nyt).

4. Jeg nævnte at vi kunne bruge mere tid, men I valgte at takke nej, så nej det lykkedes desværre ikke. Og I fik ikke tilbud på en dyrere udskiftning da det simpelthen efter min vurdering ikke ville have været pengene værd taget i betragtning af at nye Apple Silicon baserede iMacs netop er blevet udgivet.

Så for at opsummere. Jeg er ked af at I har haft en dårlig oplevelse. Men godt at I trods alt fandt en anden løsning. Jeres feedback er i hvertfald taget til efterretning.

Oceniono na 5 z 5

Forsøgte at fikse vores macbook air

Forsøgte at fikse vores macbook air, men det var desværre en hardware udskiftning der skulle til og det var for dyrt i forhold til problemet.

Super hurtig til at kigge på det og venlig service. Tak for hjælpen og forsøget

19 kwietnia 2021

Ohøj Brian,

Ja, må konstatere at Elgiganten tilsyneladende havde monteret et defekt tastatur, og ja det ville ikke være pengene værd at fikse. Håber at din datter kan klare sig uden lydtasterne 🙏

min Mac er nu flyvende 🤩

Venlig og reel service af meget kompetente mennesker. Min Mac er nu flyvende 🤩
Jeg fik skiftet harddisken ud til en hurtigere og bedre type, renset kabinettet for støv, og blev guidet i, hvordan jeg, fra min TimeMachine Backup, kunne downgrade mit system, så alle Adobe 6.0 programmer nu kører igen. MacLykkelig😄

16 kwietnia 2021

Odpowiedź od Mac Support & Mac Hjælp v. Mac Kaptajnen

Fantastisk Kirsten! Det var en glæde at kunne gøre dig MacLykkelig. Man kan få meget mere performance og værdi ud af en ældre maskine med lidt opgraderinger og fikses 😀

Anders

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej