Min 10år+ gamle Macbook har fået nyt liv og kan nu klare sig på lige fod med en ny til mine behov. Hos Mac Kaptajnen har jeg fået den bedst tænkelige vejledning. Anders har været super god til at sk... Zobacz więcej
Min Mac var utrolig langsom og tæt på at crasche. Anders har igennem hele processen været utrolig informativ iflt tidsestimat og ekstra udgift til totalt oprensning. Nu har jeg hentet min Mac og ch... Zobacz więcej
Anders er ikke alene sindssygt dygtig, han er også virkelig hjælpsom og giver god rådgivning. Min halvgamle mac fik ny harddisk, fik fjernet det forfærdelige Mojave, og virker nu som en drøm! Sendte d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
🎉 3x Prestige Awards-vinder: Årets Computer Konsulent (2020 & 2026/27) og Computer Repairs Company of the Year (2024/25) 🎉 Har du brug for professionel Mac support i Århus, Aalborg, København eller Odense? Er du på teknisk farligt farvand? ⚓️ Få Mac hjælp og fjernsupport med 22 års erfaring – altid med No-Cure-No-Pay og Prisgaranti. Jeg hjælper dig med: 💻 Mac Problemer & Optimering: Få løst fejl eller få liv i en snegle-langsom Mac. 💾 Dataredning: Professionel gendannelse af slettede billeder, videoer og mistede dokumenter. 🎨 Staingate Fix: En markant billigere løsning på MacBook Retina skærmfejl og pletter. 🛠️ Mac Reparation: Ekspertise i alle modeller (MacBook, MacBook Pro og MacBook Air). 📱 iOS Support: Hjælp til dine mobile enheder. Jeg løser dine problemer hurtigt via fjernstyring – uanset hvor du befinder dig – så du kommer sikkert i havn. Kontakt mig i dag, hvis du kæmper med tekniske udfordringer.
Bernstorffsvej 45, 8260, Viby J, Dania
- support@mackaptajnen.dk
- www.mackaptajnen.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
10år+ gamle Macbook så god som ny
Hos Mac Kaptajnen har jeg fået den bedst tænkelige vejledning. Anders har været super god til at skitsere mulige løsninger, samt give mulighed for at få hjælp til alt eller løse del-opgaver selv.
Kan varmt anbefale Mac Kaptajnen
Min MacBook havde en del software rod
Min MacBook havde en del software rod, som gave en del udfordringer i dagligdagen. Jeg fik fat i Anders fra mackaptajnen.dk, og sammen lave vi en plan for hvordan han kunne hjælpe at få renset og geninstalleret det nødvendige. Et forløb over 2 dage hvor jeg følte mig tryk, ved at overlade min skærm til en yderst kompetent ekspert (Anders). Jeg kan give mine bedste anbefalinger til Anders (som kaptajn), hvis man har problemer med ens Mac.
👌👌👌👌
Venlig og tålmodig samt allround god service - man kan ikke forlange mere
Venlig, tålmodig - og meget kompetent
Ideel kombination.
Det var nærmest som at skulle køre sin nærmeste til læge og forvente det værste, for derefter at gå syngende hjem og kysse sin elskede.
Her var det så en Mac ...
Super og effektiv hjælp
Super og effektiv hjælp med en opgave, der for mig virkede håbløs.
Alle mails fra 12-15 år, der var ’forsvundet’, blev genskabt, nyt mailsystem opsat på alle enheder, og en overfyldt og ’bombet’ iMac, der var gået i totalstrejke, blev vakt til live.
God og forståelig kommunikation, og hurtig reaktion på uventede benspænd.
Håber ikke, jeg får brug for hjælp igen, men hvis jeg gør, ved jeg, hvor jeg vil henvende mig.
Fem stjerner til Anders
Fem stjerner til Anders, som altid fikser alting!
Fantastisk dygtig mand
Fantastisk dygtig mand. Anders er sympatisk, dygtig og rolig i et raskt tempo. Nu kører min Mac igen, som da den var ny. Alle problemer er fixet og den er opdateret.
Er der noget med din Mac, så tag fat i Mac Kaptajnen (Anders) han ved, hvad han laver.
Endnu engang må jeg bare sige at der er…
Endnu engang må jeg bare sige at der er top service og kompetance hos Mac Kaptajnen.
Hilsen
Carsten
Hurtig og effektiv hjælp
Hurtig og effektiv hjælp, kan bestemt anbefales
Kan varmt anbefale Mackaptajnen
Gode råd, super resultat, fleksibel og hurtig service og ekstra hjælp da der var brug for det. Det bliver en langvarig relation!
Meget kvalificeret hjælp og den største…
Meget kvalificeret hjælp og den største tålmodighed.
Tøv ikke med at kontakte Kaptajnen, han klare det for dig...
Endnu engang kunne Kaptajnen fixe mit problem, og når vi nu alligevel have lidt ventetid så kunne han da lige ordne nogle andre ting som drillede.
Det er bare en super fornøjelse og lade ham over tage mac'en og se ham trylle.
Jeg vil til en hver tid anbefale at kalde på Kaptajnen når mac'en driller. :-)

Odpowiedź od Mac Support & Mac Hjælp v. Mac Kaptajnen
Anders er helt vildt dygtig og…
Anders er helt vildt dygtig og løsningsorienteret i Mac udfordringer som andre IT-teknikere har svært ved at løse.
Han forbereder sig godt for at bruge både kundens og egen tid bedst muligt samt sørger for, at der ikke bruges unødig tid.
Derudover arbejder han effektivt, er fleksibel og forstår at sætte ikke-fagkyndige ind i problemerne i et forståeligt sprog. Derudover følger han tingene til dørs og sørger for, det virker før han 'forlader opgaven'.
Jeg gennem helt sikkert Anders' kontakt og vil klart anbefale ham til andre, der har Mac udfordringer.

Meget dyrere end tilbud
Relativ hurtig håndtering men en lidt tung proces der krævede en del af min tilstedeværelse. Mackaptajnen udskød aftale pga private gøremål som pressede løsningen af min opgave så der skulle arbejdes parallelt med to kunder samtidigt. Den samlede pris blev MEGET dyrere end budgetteret. Jeg vil klart anbefale en helt fast pris hvis du beslutter at benytte Mac Kaptajnen.

Anders er super kompetent
Anders er super kompetent og fik styr på min mors Mac-rod på nul komma fem. Kan anbefales! Tak.
Anders fandt som altid løsning på mine…
Anders fandt som altid løsning på mine problemer.
Altid hurtig og effektiv .
Han er blevet min faste konsulent, når det vedrører udfordringer med min Mac eller applikationsløsninger hertil.
1000-tak til Mac Kaptajnen
Mac Kaptajnen er hurtig, venlig og tålmodig, når man har mange spørgsmål!
Super effektiv hjælp til selv de mindste problemer. Anbefales varmt - 5 stjerner
Super hjælp til at få alle data fra min…
Super og kompetent hjælp fra Thomas - til at få alle data fra min gamle computer hvor skærmen var gået itu - over på ny computer. Super tålmodige og venlige og hjælpsomme.
Computeren var klar efter få timer👍 Rigtig god oplevelse.
5 stjerner til Anders
Min MacBook Pro drillet gevaldigt med gendannelse delen. Det var intet problem for Anders, han var utrolig hjælpsom, serviceminded og har en rigtig fornuftig tilgang til en der ikke er “computer kyndig”. Så 5 stjerner herfra til Anders!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.