I mit tilfælde var L.V. Erichsen A/S billigst på marked. Leveringen var hurtigt som beskrevet 1-3 hverdage og min pakke kom efter 2 dage, trods juleræs. Indpakningen var en 10/10 med stort hensyn t... Zobacz więcej
Ti minutter efter jeg havde afgivet min ordre, blev jeg ringet op af en medarbejder, der desværre kunne fortælle, at den bestilte vare var i restordre og først ville komme om 2 uger. Han tilbød mig d... Zobacz więcej
Har netop modtaget vores nye busk-trimmer, som er købt til markedets laveste pris. Afgav onsdag formiddag, modtog mail, at varen var afsendt under 1 time senere, og modtog en fint emballeret p... Zobacz więcej
Jeg bestilte min leatherman multi-tool hos lve.dk til en forholdsvis billig pris hvilket er et plus. et lille minus er dog leveringen, som dog er acceptabel da virksomheden kun består af 8 mand. (det... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
L.V. Erichsen A/S er et handelsfirma grundlagt i 1880. Vi sælger alle former for håndværktøj, el-værktøj, sikkerhedsudstyr og haveartikler. Vi forhandler blandt andet Maglite lygter, Weber grills og Bosch værktøj. Altsammen til langt under markedspris.
Nørrebrogade 55 A, 2200, København N, Stany Zjednoczone
- info@lve.dk
- www.lve.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Det var bare iorden
Hurtiglevering, rigtiger vare, god pris.
Har ikke haft behov for at vurderer kundeservice mm. Håber det er lige så godt.
Super betjening både via telefon og fra internettet
Da jeg var i tvivl omkring det produkt jeg ønskede, kontaktede jeg L.V.Erichsen telefonisk og fik en fyldestgørende forklaring hvorefter jeg bestilte det på internettet. Varen blev modtaget to dage efter.
Perfekt. Virkelig god service.
Købte noget el-værktøj til en gave, og det var vigtigt at det kom inden fødselsdagen. Med omhyggelig assistance lykkedes dette. Kan absolut anbefales. Venlig og imødekommende service.
Hurtigt og nemt.
Jeg købte en damprenser (Kärcher sc1020) hos L.V. Erichsen. Var dog ikke sikker på, om den var på lager, så jeg skrev en mail til dem. Jeg skrev om natten, næste morgen lå svaret i min indboks.
De svarede hurtigt, da jeg skrev. Og jeg havde mulighed for at hente den med det samme. Perfekt!
Det bedste af alt var, at L.V.E. var/er billigere end konkurrenterne (fandt dem via pricerunner.dk).
Jeg handler med glæder hos dem en anden gang.
Kvalitet til rimelige priser.
Nem og overskuelig hjemmeside med et stort udvalg. Leveringstid overholdt.
Effektivitet
Ordre nr: 001334
Emhart TT55D POP nittetang
Hurtig tilbagemelding med fin logistik. Var skaffevare, men forløb smertefrit. Et dejligt firma at handle med. Kan varmt anbefales.
Hurtig, billig og korrekt levering
Hurtig, billig og korrekt levering af det bestilte :-)
Lige det man har brug for!
Intet at klage over
Billigste, som jeg kunne finde på på nettet, hurtig levering. Helt efter bogen.
alt som aftalt
kan anbefales, afhentning i egen bil lidt besværlig grundet parkeringsforhold
Udemærket service, med bemærkninger
Udemærket service, valgte selv at hente varen på Deres adresse da den lå få km væk hvilket kostede mig 49 kr i gebyr (vs 69 kr for levering til døren).
Deraf kun tre stjerner.
Denne butik kan anbefales da de levere varene så hurtigt det kan lade sig gøre og de er i orden.
Professionel, Promte, Problemfrit, Perfekt !
Har handlet her i mange år og det er der en grund til.
Laveste pris, gratis levering - fra dag til dag!!!!!!!
Afgav onsdag formiddag,
modtog mail, at varen var afsendt under 1 time senere,
og modtog en fint emballeret pakke dagen efter.
Lav pris + gratis levering + levering fra dag til dag = KAN VARMT ANBEFALE LVE.DK!!
Enkelt og hurtigt
Jeg fik hvad jeg bestilte og på hurtigst mulig måde, hentede selv inde på deres kontor, og der var ingen problemer med hverken varen eller faktura :)
Lave priser, hurtig levering og super service!
Siger vel det hele? Kan kun anbefales.